בואו נעשה קרמבו!

../images/Emo103.gif../images/Emo15.gif בואו נעשה קרמבו!../images/Emo15.gif

למה קרמבו
כי א. זה כייף ב. זה משחרר ג. זה כייף! מזה לכול הרוחות וההולואים קרמבו
קרמבו זה משחק שכזה: המשתתף הראשון בוחר סיטואציה, וכותב התחלה של תסריט דמיוני שיכול להכיל את חברי הפורום, את הדמויות מהסדרה וכולם יכולים להיות OOC להחריד ואפחד לא יגיד כלום. המשתתף הבא ממשיך את התסריט כיד הדמיון הטובה (או המשוגעת- אני לא יודעת מה מסתובב לכם בראש) ככה מתגלגל תסריט ענקי (ומצחיק עד כדי דמעות בדרל כלל) אני די חסרת מוזה כרגע- שמישו אחר יתחיל- אני לא טובה בהתחלות.

Ichimaru Gin

New member
../images/Emo31.gif זה היה ממש חסר טעם. נא להכנס~

קרבו בננה זה לא טעים.

Violettecat

New member
אני מתחילה את הקרמבו!

אוקיי זה הולך ככה: אחרי רעידת האדמה הבוקר נפתח חור גדול מעל פורום בליצ' ושאב את כל חברי הפורום אל העולם של איצ'יגו ....

SasuNaru

New member
טוב אני אמשיך כי משעמם לי...

ואז... מיקוטו: אהההההההההההה איצ'יגו!!! בישי מדהים בוא תעשה לי ילד!!! איצ'יגו: O.ם מה?!?! מיקוטו: *קופצת על איצ'יגו* שלי!!! בבעלותי!! איצ'יגו: רדי ממני מופרעת!! >D מיקוטו: אבל אתה שלי X3 איצ'יגו: אני לא ילדה סתומה רדי ממני!! מיקוטו: נו רק לאנוס אותך *.* איצ'יגו: לא!!!! מיקוטו: נו פלי- אה!! הנאטארו!! אוקא קטן ומסכן שלי!!*רצה אל הנאטארו וגוררת איצ'יגו מאחוריה

MichelleLev

New member
ממשיכה

*ניצנע נכנסת לתמונה* "הא מיקוטו! עופי ממנו או שאשסה בך את הבאנקיי שלי!!!!" כולם "בואהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהא" סטייל בליץ' אלא מה? ;) איצ'יגו: *נפילה*

SasuNaru

New member
מיחעחע את מתגרה בי? X}

מיקוטו: לא רוצה~! *מוציאה לשון* לקחתי בעלות! איצ'יגו: מה?! הנאטארו: אממ..מי אתם? מיקוטו: שקט שניכם אני אדחוף לכם מטאטא לתחת אחרי זה הנאטארו: O.O; את מדברת על המטאטא שלי? מיקוטו: זה שהולך להיות בתחת שלך? אז כן 3: איצ'יגו! מפחידה! הנאטארו: משוגעת.... מיקוטו: פאנגירל!! D=

Ichimaru Gin

New member
למי אכפת מכם *_____________*

אהההההההההההההההההההההההה *דפנע צווחת* אהההההההההההההההההההההההההה*צווחת כמו פקאצה שראתה את רוני סופרסטאר* גין~~~~~~~~~~;;;;;;;;;;;;;אהההההההה בישי ~בישי~ אמ"ג;!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111אחדאחד אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אההההההההההההההההההההההההההההההההה*כמובן צווחת כמו פקאצה* רנג'י~~~~~~~~~~;;;;;;;;;;; רנג'י תעשה לי ילדון קטן עם שער אדום~~~~~~~~~~~~~;;;;;;;;;; בישי בישי בישי בישי אפשר שלישיה עם גין |סופילר| ואז גם לבן יהיה עיניים אדומות~~~~~~~;;;;;;;; אההההה

Ichimaru Gin

New member
יותר מידי בישים ../images/Emo99.gif

אמ"גוש!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111אחדאחד@@@@@@@@@@@@@@@שטרודל222שתים זאראקי ~~~~~~~~;;;;;;;;; אמ"ג אתה כל כך מגניב זאראקי: o_O אהההההההההההההההה דפנע : "אתה כל כך חמוד" זאראקי:o_O דפנע:"אההההההההההההההההההההההההחמוד~" זאראקי:"o_O"? דפנע: אתה מגניב~!~~~~~~~~;111111111 אני יכולה להחליף את הילדה המעצבנת הזאתי עם השער הורוד שכל הזמן עליך
ומוצצת לזה עם הקרחת את הקרחת?! זאראקי : o_O?

Urahara

New member
XD קיי לא שזה היה איזה ספוילר גדול

אבל בכל זאת פעם הבאה אני אשים ^^

Ichimaru Gin

New member
כע אבל זה שהיא ../images/Emo58.gif

מוצצת לו תקרחת לא אומר כלום על הסדרה XD

למעלה