בואו נעשה קרמבו!

ממשיכה

ניצנע: אהה... הבלאגן@ חייבת לסדרררררר! גיא: בוחאחאחא! 1371: מה?! מה אתה עושה פה?! גיא: מצנזר! 1371: אבאבל! אתה של ערוץ העילגים! תחזור לקרמבו של 1240! גיא: סילקו אותי משם- הן ברחו לפה יחד עם ארון! אני מחפש אותן ולא יכולתי לעמוד בפיתוי! *גיא מתחיל לצנזר* 1371: לאאאאא תפסייייק! זאקרי קאנפצ'י: אני אהרוג אותך! גיא: זונזר... נפחיד מדי לילדים. *מוצא עצמו לבוש נורמאלי ובלי הפעמונים והחרב* זאקרי: מה עשית לי בן בליעל? גיא: תחי הצנזורה! לא עוד קללות! 1371: ארררררר אתה... )*כולם שולפים סול סליירס, ספרי טומטומתיקה, ומגבים* *1371 מתנפלים על גיא* גיא: צונזר....

SasuNaru

New member
ממשיכה X3

מיקוטו: אנבי~! שולפים עליו יאוי~! *מוציאה דיסקי יאוי* אנבי: *מוציאה אדו/אנבי* מיקוטו: לאלאלאאלא אדואל! *מוציאה אדואל* מיצי[לא קשורה לכאן אבל לא נורא XD]: *מוציאה אדורוי* חעחחע מיקוטו: גררר @.@ *אוספת את כל היאוי וצורבת על דיסקים* גיא: מה שאתן עושות נראה חשוד...כנראה שאני אצנזר אותו... מיקוטו: לא!! *זורקת יאוי של בליץ' על גיא* תראה איזה אוקא איצ'יגו *.* גיא: קשה...מדי....אי...אפשר....לצנזר...אהה~! *מתפוצץ* איצ'יגו: *מסמיק בטירוף* מאיפה לעזאזל הוצאתן את זה?!?$^?&^ מיקוטו: יש עוד אם אתה רוצה *.*

ממשיכה

ניצנע: הי! 1240 שחכו פה את הארון שלהם! רוקיה: טוב שמישהו נזכר שנעלו אותי בארון! תוציאו אותי מפה! ניצנע: אבאבל... המפתח אצל 1240! *1371 מתנפלים על הארון ומנסים לפתוח אותו* ניצנע: זה אבוד! זה ארון שזהר ובאקי תיכננו לאינוסאשי שלא יפתח באמצע.... 1371: זה רעיון לא רע..... הי! איצ'יגו! בא לך ארון? רוקיה: הייי! אני עדיין בפנים!

dark max

New member
ממשיכה

קיל: אז? *1371 גוררים את איצ'יגו אל עבר הארון* איצ'יגו: לאלאלאלאלאלא! אני אעשה הכל, רק לא זה! *1371 עם מבט זימתי/ערמומי/משו אחר* מיקוטו: איפה רנג'י/בישי אחר נמצא? הערת המחברת: אני לא תומכת בשיפים הומוסקסואליים בבליץ' [למעט כאלה שהם באמת הומוסקסואליים]. רוקיה/איצ'יגו לנצח!

ממשיכה

רוקיה: הי! לפחות תוציאו אותי מפה קודם! 1371: למה? רוקיה: כי אני סטרייטית ><; וגם ויהיה פה צפוף מדי

SasuNaru

New member
ממשיכה

מיקוטו: טוב תוציאו אותה! אנבי: צריך להביא לפה איזה אדו ולהיכנס איתו לארון מיקוטו: אבל זה בליץ' פה XP יאללה איצ'יגו יא דו-מיני כנס לארון~! איצ'יגו: לאלאלאלאלאלאלאלאלא מיקוטו: *דוחפת איצ'יגו לארון* אצ'יגו: אבל אני לא הומו! >< מיקוטו: אני ידעת *מבט נבזי* איצ'יגו: הא? o_O;; מיקוטו: אתה דו-מיני~! *קופצת לארון* איצ'יגו: לאאאא ;O; אישידה: *מציץ משום מקום* מה הולך פה? אנבי: רגע רגע אני אמורה להיות אישידה! >< אישידה: מה? ם.ם; פאקצה רנדומלית: שיו כאילו איכס! כאילו הומואים זה כזה איכסה!~ כאילו צריך יותר וורוד כאילו?

dark max

New member
ממשיכה

קיל: מי רוצה להלוות לי סול סלייר? *מבט ערמומי אל עבר הפאק-צה* *כל השיניגאמים מושיטים סול סלייר'ס* *עוברת ובוחנת את כולם* *בוחרת את של היטסוגאיה* קיל: מה אתה הולך לעשות אחרי שהארון ייתפנה? היטסוגאיה: Oo?! קיל: לא משנה... פאק-צה: הלו? מישו בבית? כאילו שיו, חסר כאן ורוד, כאילו דהההה *מרימה את הסול סלייר* *מנחיתה* *ראש של פאק-צה מתגלגל לו על הרצפה* פאק-צה 2: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! מה עשית לנשמה שלי? כאילו דה, אני 'יביא' את החבר כפרע נשמה שלי שירביץ לך קיל: *נאנחת* *מניפה את הסול סלייר* יאצ'ירו: לא! *יורקת על הפאק-צה* קן-צ'אן אני רוצה אותה בתור בובה! זאקארי: באקא, היא יותר מידי מטומטמת יאצ'ירו: מי שאומר באקא הוא יותר באקא. זאקארי: באמת? קיל: אל דאגה, אני פשט אפחלץ אותה יאצ'ירו: יאי *מניפה סול סלייר* *חותכת את הבטן* מחליף של גיא: מה את עושה?! *מצנזר* אני צכה ללכת לאכול, שמישו ייחליף אותי...

Violettecat

New member
ממשיכה...

לבינתיים אתי ואור עסוקים בלאסוף "מזכרות" אתי: אוניצ'אן תראה השגתי את הרולים של ביאקויה,את הפיג'מה של רוקיה,את הבנדנה של רנג'י ואת החזיה של אוריהימה! אור: זו החזייה של אוריהימה?!,הייתי בטוח שזה אוהל. לפתע המחליף של גיא מופי ובידו שלט "צונזר" אתי: אוניסאמה הוא מצנזר את השיחה שלנו! אור:אני אטפל בו ,אחרי הכול אני המנהל של הפורום ! *הילה זוהרת מקיפה את אור ובכל מקום אנשי פורום 1371 נושאים עיניהם לשמיים* *אור שולף סול סלייר מאולתר והורג את המחליף של גיא במהלומה אחת.* אתי: אף אחד לא מצנזר את המנהל של פורום 1371 וזוכה לראות את יום המחר!

dark max

New member
XD

קיל: אור, איך יש לך סול סלייר? לא ידעתי שאתה מת... אור: אני לא, לקחתי את זה מאחד השיניגאמים שמתו D: . *רעש רם מכיוון הארון* קיל: הגיע הזמן להוציא אותם, לא? *1371 פה אחד*: לא! קיל: אז אולי ניצור עוד ארון? יש רשימה ארוכה של אנשים שאהמ... מחכים לו XP *כולם ניגשים לעבודה* *כעבור שעתיים* *מביטה ב-3 ארונות חדשים* *שורקת* קיל: תור מי עכשיו? *כל הדמויות מבליץ' מתחבאות* קיל: ביאקויה... ביאקויה: מה? לאלאלאלאלא! *נדחף בחוזקה אל תוך הארון* *תולה על הארון שלט 'נא לא להפריע' *קופצת אל תוך הארון ונועלת אותו מאחוריי*

ממשיכה

ניצנע: הי הי הי! יש פה ארון פנוי! משחקים "שלושים שניות בגנעדן!" אור: שלושים שניות לא מספיק! ניצנע: אז שלושים דקות! 1372: אז תבנו עוד ארונות~! ניצנע: נתפשר על שבע דקות. עכשיו....מה מסובבים? *לוקחת סול סלייר אקראי ומסובבת* ניצנע: היטסוגאיה והינאמורי! *1371 דוחפים אותם לארון והתנגדויות עזות נשמעות* רוקיה: סיימנו אם אתם מוכנים לפתוח את הארון סופסוף! יש פה מחסור חמור בחמצן! ניצנע: אצל מי המפתח? אור: אצל קיל! 1371: אבל קיל בארון השני עם בייקואה! ניצנע: קיל! את המפתח בבקשה! *רעשים רעשים* ניצנע: זה אבוד. ישך רעיון אור? אור: נראה לי שהמפתח הרזרבי פה איפשהו.....

dark max

New member
XD ממשיכה

[לא אייתת נכון, זה ביאקויה, ניחא.] אור: או שלא. רוקיה: מה לא?! הוציאו אותי מפה! איצ'יגו: גם אותי! מיקוטו: אתם יכולים להוציא את רוקיה, את איצ'יגו השאירו *______* קיל, מתוך הארון: יש מפתח רזרבי בסול סלייר שלי. 1371: אבל אין לך סול סלייר ><' קיל, מתוך הארון: שקרן! [או 'שקרנים...'] 1371: *מתחילים לבדוק סול סלייר'ס* *מוצאים מפתח בסול סלייר של היטסוגאיה* 1371: מצאו בסול סלייר של היטסוגאיה! קיל: שלי!!! 1371: *נאנחים* רוקיה: הוציאו אותי מכאן!

SasuNaru

New member
ממשיכה X3

1371: בסדר בסדר *מוציאים רוקיה* מיקוטו: יופי! *תורקת ארון ונועלת מבפנים* איצ'יגו,מתוך הארון: היי מה את עושה?! הם הרגע-לא לא שימי בגדים! אהה!! *קולות חשודים מתוך הארון* 1371: ....... קיל,מתוך הארון: אה לא! אל תזוז ביאקויה! ביאקויה, מתוך הארון: עזבי אותי ילדה מעצבנת! קיל,מתוך הארון: שלי!! *עוד קולות חשודים* 1371: ........כן... ניצנע: *מציצה לתוך הארון של היטסוגאיה והינאמורי* היטסוגאיה והינאמורי: ...עכשיו אפשר לצאת? ניצנע: T__T *זורקת קונדומים על היטסוגאיה והינאמורי* תעשו משהו עם עצמכם! *__* היטסוגאיה: מזה החפצים האלה? הינאמורי: אה..זה...*מסמיקה* ניצנע: יופי כולם מרוצים? יפה *תורקת ארון*

ממשיכה- נכון זה כייף.

ניצנע: אוקי- נגמרו הארונות! מה עושים עכשיו? אור: לוידע. ענת: יש מגרות! ניצנע: נכון! מגרות שליטעעעע! רוקיה: הו לא! אתם לא נועלים אותי שוב! ניצנע: אז את מיייי? ענת: נגריל! *מסובבים סול סלייר* 1371:אוריהימה ואישדה?! אישידה: אני לא נכנס לשם. בעד שום הון שבעולם! אני לא נכנס למגרות! ניצנע: כן אתה כן! *דוחפת את אישידה למגרה* אישידה: זהירות על המשקפיים! *ניצנע מנסה לדחוץ גם את אוריהימה* *ניצנע לא מצליחה כי אוריהימה לא נכנסת למגרה* ניצנע: הי אור! יש לך מגרות גדולות יותר? הינאמורי והיטסוגאיה: אפשר להוציא אותנו מהארון! *יוצאים* *אוריהימה נדחסת לארון* *אישידה נשלךף מהמגרה ונדחס גמהוא לארון* *ניצנע נועלת ארון* אישידה: תנו לי לצאאאת! ניצנע: אז הינאמורי מה עשיתם שם? הינאמורי: שיחקנו ששבש! מישהו השאיר קופסה אחת שם! *נפילה*

הקפצעעעעע

לקח סול סלייר ויצא לחלץ את
יחד עם
ו
. ואחרי זה
חזרה לארון של
ו
המשיכה להיות מוזרה.

למעלה