RinRan

New member
../images/Emo42.gifאין מה לשאול את קארין

אם את רוצים- תארגנו לכם מפגש.

../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היום הלכתי עם אמא שלי לעבודה, ולא ראיתי היום את לואיסנה
אבל...יש עוד תקווה...כי היום כמעט שלא היו סיכויים לראות אותה, היא נחתה כבר בשלוש אבל תמיד מראיינים אותם בשדה תעופה וזה, יש לי עוד תקווה כי אחת שמארגנת את כל האירועים והמפגשים שלהם-מאוד חושבת שאני מאוד חמודה
ואמא שלי שואלת אותה כזה: "תוכלי אולי להכניס אותה לאיזהשהו מפגש?" היא-"אותה? *מצביעה עליי* סגור." אז אני לא מפתחת ציפיות...אבל
וגם עוד אחד שהוא חברה של אמא שלי טוב המלון הוא סגן קב"ט ראשי=הוא אחד הקבט"ים הכי ראשתיים שלהם, והוא מאוטטטט מחבב אותי
בקיצור, יצרתי קשרים חשובים
אבל היה גם נחמט
הזמנו לשם מקדונלד'ס
היה ממש שמף

karin agajany

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo155.gif

אוקיי תתחדשי קודם כל... ולקשת - מזל טוב כי יש לך יומולדת בקרוב ולשרון 0 איך שאני מקנאה בך!!! לא אישית אבל איזה כיף לך!! אני מקווה שתוכלי להיפגש איתה או בכלל עם כולם יותר טוב... וזהו... אמא שלי נראה לי הזמינה לי when in rome - הדי וי די אני מקווה... טוב זזתי להתקלח אמא שלי עוד שניה הורגת אותי... בגלל זה זה לא זמן טוב לשאול אותה אם היא הזמינה לי את הדי וי די או לא...

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

זה הפלאפון שיש לך? קדימה אנשים! עשיתי תמונות ממש מצחקיות! למה אתם לא מגיבים..?

karin agajany

New member

תודה .... אבל לא צריך להגזים אמא שלי סרקה את התמונות הלא נכונות כי כשאני לא מחייכת אני יותר יפה אם אני בכלל יפה כמו שאתם אומרים...

יאאאא הנה הפלא שקונים ../images/Emo85.gif

לי הנוקיה החדשה חחחח עד שאבא שלי ייקנה חחחחח נדבר
אבל הוא אמר שהוא קונה לי :)))))

karin agajany

New member

יוווו איזה טיול פצצות! את מריגשה טוב עכשיו? טוב אין לי זמן לכתוב הרבה עכשיו כי חברה שלנו מאנגליה שבארץ איזה שנה ומשהו באה לבקר אותנו ואני צריכה ללכת איתה לפגוש את אמא שלי בעיר אז בה ביי!

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

בעע כמה קרה
מקווה שנהנת
בכל זאת, מה שלום השיער שלך
את צריכה לגזור אותו

Alexis14

New member
לא...|אישלג|

הוא פסדר... למרות שאמא שלי רוצה כבר שנה שאני אסתפר והיא בטח תנצל את ההזדמנות... אף פעם לא הסתפרתי אצל ספר תמיד אמא שלי גוזרת לי קצוות...

Alonosha

New member
סתם שאלה+ניצוש חשוב../images/Emo70.gif ../images/Emo159.gif../images/Emo15.gif

נגה, לא שמת לב שה|אישלג| ירד
והניצוש- המחשב שלי די נדפק. בקרוב, עוד בימים הקורבים יגיע טכנאי, ויתקין במחשב XP. אז אני בנתים עוזבת אותכם לאף יו

Alonosha

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo159.gif../images/Emo15.gif

אני עושה שימור איקונים בחתימה...

למעלה