../images/Emo121.gif../images/Emo42.gif../images/Emo161.gif
אוקיי, אז אני אכתוב את זה בנקודות...(וואו...יותר מדי השפעה של היסטוריה...נוט גוד!) * קניתי ב- H&0---> מכנס שבע-שמיניות...בצבע בז' וחולצה שמתאימה לזה גם היא בצבע בז' אבל יש עליה ציורים של פרחים כאלה תואמים..(למי שיש את העלון של החברה..עמוד רביעי, בסגנון של מה שגלית גוטמן לובשת...לא בדיוק, אבל דומה..) *קניתי בפוקס-----> גם מכנס שבע-שמיניות, ורוד עם חגורה שקושרים אותה מקדימה, ולזה המוכרת התאימה לי חולצה ורודה עם פסים, ואני התאמתי לזה עוד חולצה בצבע ורוד ואפור (המלצה--ורוד ואפור הולכים טוב ביחד!), והחולצה כזה הולכת באלכסון, אבל רק החלק האפור...לא משנה, זה מסובך להסביר...חחח...
* וקניתי בפוקס-----> שתי גופיות-אחת בצבע אפור ולבן למעלה, והשנייה בצבע ורוד-סגול, עם אותו ציור עליהן.. חולצה אחת מכופתרת, עם פסים לאורך בצבע סגול-ורוד-לבן (כן,כן אם עוד לא הבנתם אני אוהבת סגול...) חולצה אחת בצבע כחול-תכלת מאחורה ומקדימה אדום (חזק!!) עם האות G כתובה באותו צבע תכלת שמאחורה,אבל האות כתוב כזה בצד של החולצה...ובלי שרוולים- כאילו, הכתפיות הן בצבע תכלת בצורה מוזרה כזאת....אני לא יודעת בדיוק איך להסביר, אבל זה ממש יפההה! חולצה אחת בצבע לבן ועליה מצויירים פרחים (בצורה מסודרת) כמו שיש על מכנסי גלישה....מישהו מכיר?... והפרחים הם בצבע כמעט כמו בז' אבל לא ממש....ובאמצע יש פס (בסגנון של הכתפיות של החולצה הקודמת...לא יודעת בדיוק איך להסביר..) בצבע כחול בהיר.. חולצה אחת בצבע תכלת עם פייטים שיוצרים תמונה של ילדה...וכל מיני כתוביות בורוד... וחולצה שממש ממש אהבתי! חולצה בסגנון שנות השישים-שבעים!! בצבע כחול בהיר..ויש עליה מלא פרחים בכל מיני צבעים וגדלים...בצבעים שונים, אבל לא יותר מדי...וגם לה אין שרוולים, אבל את הכתפיות שלה קושרים למעלה! וזה כזה יפהההה!! ו..... זהו! מקווה שלא השתעממתם....ותודה למי שקרא את הכל!