karin agajany

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo155.gif

בלונדינית? שחומה ונמוכה אני די יכולה להבין כי אבא שלי פרסי ויש אנשים נמוכים בעולם אבל טיפה מוזר לי שיחשבו שאני בלודינית

karin agajany

New member

תודה נועה אבל כדאי לכולכם לדעת או יותר נכון למי שלא ידע אני לא ככה תמיד את השיער סידר לי בדרך כלל הוא יותר מתולתו ואיפרו אותי (טוב קצת אבל עדיין...) אז לא יודעת... לא נראה לי שאתם ממש תרצו לראות אותי במציאות...

שששש../images/Emo85.gif

אנחנו לא מסטכלים פה על השיער, מסטכלים על הפנים חח מצחיקונת למה שלא נירצה ליראות אותך?!?!?!?!? קודם כל את -יפה!!!! דבר שני - גם עם לא היית יפה (אבל את ממש יפה רק שתידעי!) למה שלא נירצה לירואת אותך? האופי זה הכי חשוב , ו---- את יפה!!!!

RinRan

New member
../images/Emo42.gifקארין...

אם היו מציעים לי לפגוש אותך, לא הייתי אומרת 'לא' בגלל שאת מכוערת [אבל בכל מקרה לא הייתי אומרת 'לא'...], בן-אדם רוצים לפגוש בגלל האופי, בגלל הקשר איתו, לא בגלל איך שהוא נראה

karin agajany

New member

חכו לא יודעת למה אמרתי את זה במילים האלו בכל מקרה אני לא התכוונתי לזה אפילו שאני לא ממש בטוחה למה התכוונתי... בכל מקרה אני ישמח לפגוש את כולכם גם אתם האנשים הכי מכוערים בעולם ולפי מה שראיתי בתמונות של חלק ממכם את ממש יאפיםםם בכל מקרה אני מסכימה איתכן אין לי מושג למה כתבתי את זה עזבו אותי אני סתם ילדה שרוטה...

The Sun Girl

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo42.gif../images/Emo161.gif

אוקיי, אז קודם כל, ברור שאת יפה
וחוץ מזה---->>> "היופי הוא בעיני המתבונן"!! אולוויז ריממבר ד'אט!! אז אם זה כבר אוף... הייתי היום בקניות...וקניתי כל מיני חולצות לקיץ ומכנסיים!! אני ממליצה בעיקר על רשת פוקס ולי קופר!! רוצים שאני אפרט מה קניתי? (אני שואלת קודם, כדי להיות בטוחה שאני לא אשעמם אתכם....
)

karin agajany

New member

טוב קודם כל תודה לכולם ודבר שני תפרטו לי מה אתם קניתם! אני הולכת עם אמא שלי לקניות ביום שיש אז תמליצו לי מה לקנות... איזה ש ע מ ו ם ! ! ! ! ! ! ! ! אני ממש מתה משעמום!

The Sun Girl

New member

אוקיי, אז אני אכתוב את זה בנקודות...(וואו...יותר מדי השפעה של היסטוריה...נוט גוד!) * קניתי ב- H&0---> מכנס שבע-שמיניות...בצבע בז' וחולצה שמתאימה לזה גם היא בצבע בז' אבל יש עליה ציורים של פרחים כאלה תואמים..(למי שיש את העלון של החברה..עמוד רביעי, בסגנון של מה שגלית גוטמן לובשת...לא בדיוק, אבל דומה..) *קניתי בפוקס-----> גם מכנס שבע-שמיניות, ורוד עם חגורה שקושרים אותה מקדימה, ולזה המוכרת התאימה לי חולצה ורודה עם פסים, ואני התאמתי לזה עוד חולצה בצבע ורוד ואפור (המלצה--ורוד ואפור הולכים טוב ביחד!), והחולצה כזה הולכת באלכסון, אבל רק החלק האפור...לא משנה, זה מסובך להסביר...חחח...
* וקניתי בפוקס-----> שתי גופיות-אחת בצבע אפור ולבן למעלה, והשנייה בצבע ורוד-סגול, עם אותו ציור עליהן.. חולצה אחת מכופתרת, עם פסים לאורך בצבע סגול-ורוד-לבן (כן,כן אם עוד לא הבנתם אני אוהבת סגול...) חולצה אחת בצבע כחול-תכלת מאחורה ומקדימה אדום (חזק!!) עם האות G כתובה באותו צבע תכלת שמאחורה,אבל האות כתוב כזה בצד של החולצה...ובלי שרוולים- כאילו, הכתפיות הן בצבע תכלת בצורה מוזרה כזאת....אני לא יודעת בדיוק איך להסביר, אבל זה ממש יפההה! חולצה אחת בצבע לבן ועליה מצויירים פרחים (בצורה מסודרת) כמו שיש על מכנסי גלישה....מישהו מכיר?... והפרחים הם בצבע כמעט כמו בז' אבל לא ממש....ובאמצע יש פס (בסגנון של הכתפיות של החולצה הקודמת...לא יודעת בדיוק איך להסביר..) בצבע כחול בהיר.. חולצה אחת בצבע תכלת עם פייטים שיוצרים תמונה של ילדה...וכל מיני כתוביות בורוד... וחולצה שממש ממש אהבתי! חולצה בסגנון שנות השישים-שבעים!! בצבע כחול בהיר..ויש עליה מלא פרחים בכל מיני צבעים וגדלים...בצבעים שונים, אבל לא יותר מדי...וגם לה אין שרוולים, אבל את הכתפיות שלה קושרים למעלה! וזה כזה יפהההה!! ו..... זהו! מקווה שלא השתעממתם....ותודה למי שקרא את הכל!

The Sun Girl

New member

אופס!!! החנות השלישית שקניתי בה הייתה "לי קופר"!! לא עוד פעם בפוקס.....מיי מיסטייק!

Super Keshet

New member
../images/Emo162.gif../images/Emo93.gif../images/Emo46.gif ה../images/Emo32.gif שלי!

הסתפרתי היום! זה יצא חמוד מאוד, קארה מדורג! ועוד 6 ימים יש לי יום הולדת אז קנו לי את הDVD של המורדים עם הקליפים ובזה יש גם את התוספת של המאחורי הקלעים! שאאוווה! אני אוהבט ימי הולדת

היום קיבלתי את המתנות....-->

שהזמנו ממעריב לנוער
שזה רדיו משוכלל כזה ו...כמו של קשת- די.וי.די של המורדים
עם כל התוספות
וזה בחינם, בתור אחת מהמתנות של מעריב לנוער

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

מה... אסור לי להתלהב מהמצלמה החדשה שלי..? צילמתי את הנוף מהחדר שלי, וגם אני וחברה שלי [דורן] היינו צריכות לעשות ברכת יומולדת לחברה [לי] אחרת, ויש לנו מסורת שכל יומולדת אני ודורן קונות ללי, אני ולי קונות לדורן ודורן ולי קונות לי [כל פעם זו מתנה ממש מושקעת] אז ללי יש יומולדת ואני ודורן קצת השתגענו בקשר לברכה [
] אני שמה קצת תמונות שלנו פה. ולא, הגבות השחורות האלה הן לא הגבות שלי
פשוט אני התאפרתי משוגע כמו דראג קווין והיא התאפרה משוגע כמו ליצן עצוב...

../images/Emo7.gif../images/Emo85.gif

ווווווווווווווווווווויווווווווווו עכשיו את כן דומה לעממך ולמה ככה
כי אני נורא מתגעגעגעגעגעגעגעעעעעעעת אוייייייייי אני כל כך מתגעגעת!!!!!!!!!!! תשמרי על קשר יפיופה, עכשיו אני עפה אז נדבר מחר באי סיק יו

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אנחנו נראה אחת את השנייה במפגש פורום!

למעלה