משחק - זה או זה!

t r e c o o l

New member
../images/Emo2.gif מה פרנצ'../images/Emo69.gif ברור שלק שחור..

אגב הייתי רוצה שיתחיל פה, כי בסוף הטור הוא יהיה יותר עייף.. הוליווד או סאד דיגו או ניו יורק..

mokasosex

New member
הולוויד, הוא בחר להיות שם, זה הבית האמיתי שלו

חוץמזה שסיכויי הפאפרצי שם הם 99/100.. אדם עם ליפ גלוס או בלי ?

mokasosex

New member
מממ שאלה קשה..מומברט רואים שהוא קשור לאמא שלו

בחבל הטבור, יש להם קשר מדהים.. הוא עוזר לה בקניות וכו' ואת השיר הראשון בתכנית הוא בחר מהלהקה האהובה של אמא שלו[רואים עשיתי רענון זכרון משבוע שעבר ?
] אדם שר אקוסטי או רוק פרוע ?

t r e c o o l

New member
חחח, אבל הוא גם קשור לדאדאם מאוד..

הוא מדבר עליו יותר מאשר על מומברט בראיונות אאל"ט. וגם כשהוא שר בתכנית הראשונה והראו איך הם מסתכלים אחד על השני ואיך דאדאם גאה בו
אני אחפש את התמונה.. ורוק פרוע ברור.. ו..שיער חזה כמו עכשיו או בלי שיער חזה כמו בwwl בתכנית

heart1soul

New member
אני אוהבת אדם עם שיער חזה

דואט- עם מדונה או ג'סטין טימברלייקן?

MIDNIGHT SKY

New member
מדונה.

אדם בסרט קומדיה/דרמה/אימה/מד"ב? אני אישית מעדיפה אותו במד"ב למרות שנורא מתאים לו דרמה :)

MIDNIGHT SKY

New member
הממ עם.

אוקיי,אני אומרת לכן,משהו לא בסדר איתי בימים האחרונים P: ואני לא מצליחה לחשוב על דברם נורמאליים. ....אז..... אדם מצופה בשוקולד או בקצפת עם דובדבן בפה

heart1soul

New member
רק רציתי להגיד שזו השאלה הטובה ביותר בעולם!!!

כאילו טוב שבשבילי זה כמו חלום שמתגשם.. אני אשמח לאדם שמצופה בשוקולד מעליו קצפת וכמובן דובדבן בפה.:) גרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

InbarKiii

New member
חחחח כן, זה יהיה מעולה

גאדדד איזה תמונות העברת לי בראש עכשיו

MIDNIGHT SKY

New member
חחחחח

את לא מתארת מה עבר לי בראש כשחשבתי על זה אדם..שוקולד...דובדבן..ועוד בפה ! *הפנטזיה שלי*

mokasosex

New member
אוו שהראש שלך ימשיך להיות כמו שהוא עכשיו...

ואווו שאלללה קשה מאוד... מממ .. מצופה בשוקולד, כולל על השפתים המדהימות והמנומשות שלו [=

mokasosex

New member
לי דווקא נראה שהוא מאוד רוצה לרצות את אבא שלו

כי הוא לא היה ספורטאי והכל, .. גם כל פעם שמזכרים שהוא אהב להתחפש ולשיר, אבא שלו בא ביציאה "אבל ספורט לא ממש" . נראה שהמוזיקה מחברת ביניהם, אבל היחסים העמוקים, מי שהוא יכול לדבר איתה זו ליליה ללא ספק. הוא מספר וספר לה הכל והוא גר אצלה תקופה קצרה לפני איידול..

InbarKiii

New member
ברוווווווור שעם קריס חחח

זאת שאלה בכלל?
ואין לי שאלה חדשה נו חח פשוט הייתי חייבת להגיב על זה

mokasosex

New member
אממ עם קריס..

אבל אם אדם בקלטת , אני מוכנה לצפות בה אפילו אם פרז משתתף בה [למרות שיהיו חלקים שאהיה חייבת לעצום תעיניים] אדם מבלה עם קימברלי אלן או אמא של דרייק ?

mayarel

New member
../images/Emo6.gif אתן מעולוווווווווווווווווות ../images/Emo6.gif

כל הכבוד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ממש תשובות ושאלות נהדרות.. במיוחד השוקולד והקצפת A++++++++++

למעלה