Maya Lavigne
New member
מה עשה לי את השבוע.. ../images/Emo3.gif
בקי, הילדה הכי מעצבנת בעולם, ובמקרה גם בת דודה שלי, חזרה יחד עם דודים שלי מהשליחות המעפנה הזאת והביאה לי חתימה של - - *מסדירה את הנשימה* *שותה משהו* *נופלת מהכיסא וקמה שוב* אדםםםם לוין!!!! *מתעלפת שוב* *קמה* *שותה כוס מים ומתעלפת שוב* הוא אמנם כתב את השם שלי בשגיאות כתיב, אבללל, הוא כתב, "לאב, אדם לוין"!!!!! <זה היה נורא פקאצתי, נכון?
> היא הצטלמה איתו, הכלבה. זה כזה לא פייר!
ואם זה לא מספיק, היא תפסה שם את כל האמריקקים השווים, התנשקה עם איזה ילד יהודי שווה, ניו-יורקי וההורים שלו מליונרים, <וגם קיבלה את האימייל שלו!
> בוושינגטון די.סי היא הצטלמה עם חייל אחד חתיך מאיזה צי של האמריקקים, ואומייגאד, הוא - בול - בנג'מין - מקנזי!
אוקיי, עד כאן להתלונן ולקרצץ לכם.
שירים
Fix You - Coldplay Paint The Silence - South california 2005 - Phantom Plant Breakaway - kelly klarkson וזהו בעצם.. מצרפת תמונה של אדמ'קה.
בקי, הילדה הכי מעצבנת בעולם, ובמקרה גם בת דודה שלי, חזרה יחד עם דודים שלי מהשליחות המעפנה הזאת והביאה לי חתימה של - - *מסדירה את הנשימה* *שותה משהו* *נופלת מהכיסא וקמה שוב* אדםםםם לוין!!!! *מתעלפת שוב* *קמה* *שותה כוס מים ומתעלפת שוב* הוא אמנם כתב את השם שלי בשגיאות כתיב, אבללל, הוא כתב, "לאב, אדם לוין"!!!!! <זה היה נורא פקאצתי, נכון?