הפרק היומי

תיפי1

New member
יאא.... איזה פרק מושלם היה ../images/Emo99.gif

חחחח, פלור קרעה אותי כשהיא עלתה על השולחן, כולם מיתאהבים בפלור, מי ינצח?? [זה מתחיל ליהיות כמו התוכנית קחי אותי שרון (שניגמרה כבר מיזמן אבל לא משנה)]..... אממ, איזה חמוד פרנקו.... ולפלור לא מתאימים הבגדים האלו ו..... זאת שמישתתפת בהחלפת התלמידים (או איך שלא קוראים את זה) מה זאת רעה ו..... אמממ.... ראיתי ת'קליפ של בנחה ופלור שהיה אחרי הפרק... איזה קליפ מהמהם ו..... זהו!! מחכה לפרק הבא

B a Z u K a

New member
אופה הדומינייק הזאת מעצבנת!!!!!!!!!

יש לה פנים מעצבנות תחת!!! ויש לה חיוך דבילי והקול שלה שלא לדבר עליו!!!!!!!!!!!!111 אבל חוץ מזה פרק פרפקטוו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חח איך ניקרעתי מפלור שהיא גילת שהפרחים בישבילה חחחח

LemonLimeLilach

New member
הפרק...

לא אהבתי את זה שפלור רקדה על השולחן. כאילו מה זה היה בכלל? וכל הקטע שפרנקו מאוהב בה לגמרי עד שהוא ממלא לה את הבית בפרחים נראה מזההההה לא אמיתי. איך הוא מתאהב בה ככה תוך יומיים וחצי? אבל אהבתי את התגובה של קלרה. ואהבתי את הזה מהמשרד... שכחתי איך קראו לו, אבל את הקטע שלו עם פלור דווקא אהבתי. וצריך שמתיאס גם יתאהב בה, הוא במילא מתנהג כאילו היא היצור הכי נפלא בעולם. ומה זה הדבר הדפוק הזה שהם שמרו את הכסף במחסן? כאילו, מה, אנחנו אמורים להאמין שהם באמת כאלה מפגרים? כי הם לא.

הנה תגובה-כנסי רגע:

יש משהו במה שאת אומרת..מסכימה איתך בחלק מהדברים. זה שפלור רקדה על השולחן היה יפה, אבל קצת דפוק כי אני לא מאמינה שמישהו במציאות היה עושה את זה. אבל בשביל זה קיים את פלור..חח
ופרנקו
שמעת על אהבה ממבט ראשון
וחוץ מזה למושלם יש כסף, למה שלא יבזבז אותו על אהובתו
!|
בהתחלה חשבתיבאמת שמתיאס יתאהב גם בפלור, אבל אני מעדיפה שהאו ונטה יהיו ביחד
והכסף, פשוט הם החביאו אותו שם ולא חבשו שיקחו להם..טוב..נו..מה לעשות
סיון

LemonLimeLilach

New member
ברור שיש אהבה ממבט ראשון

אבל אהבה ממבט ראשון... לוידעת זה מבוסס על מראה בלבד, והוא מתנהג כאילו הוא מאוהב בה כמו פדריקו, יענו כאילו הוא מכיר אותה ואוהב את איך שהיא את האופי שלה... יכול להיות שניסו לעשות שזאת אהבה ממבט אבל זה לא יצא ככה ובגלל זה זה נראה לי ממש לא אמיתי. הכסף... הם היו צריכים פשוט לחלק אותו ביניהם, לא להחביא אותו באיזה מחסן.

גלושש

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo110.gifרגע אז התמונה הזאת

הייתי בעצם כל הזמן הזה ספוילר? חחח

eris1515

New member
היה פרק יפהההההההה

איך ראו שהאש הייתה אפקט של מצלמה הוא לא היה מכבה אותה על עך בקלות...

B a Z u K a

New member
הוא נתן לזה מכות עם הסמיכה ההיא!!

רואים שזאת אש אמיתית ואפשר לכבות ככה אש...תנסי אם את רוצה
....

איזה מדהימה הייתה פלור

שהיא הייתה רטובה ואז פדה בא אליה לדבר איתה היא הייתה מהממתתת

eris1515

New member
לאא !

נגיד וזה אש אמיתית לא תוך דקה היא תתכבה... הוא נתן רק מכה אחת בכל צד וזה התכבה... במציאות זה מתכבה ואז רואים שטיפה נשארה אש!

טוב אני B a Z u K a אני רואה שכולם

חושבים שאני בן....עם הכינוי הזה בטוח לא יחשבו שאני בן...
אולי אם הייתי איציק אז זה היה הגיוני
.... והאש לא ניכבתה כל כך מהר הוא נתן איזה 2 מכות כל פעם וגם אחרי זה היא נידלקה עוד פעם בעוד כמה מקומות!!!

O big

New member
נו אז??

דומיניק השליכה את המצית לאדמה והכל נדלק בשניה מה שאומר שזה חומר דליק שניתן לכבות אותו במהירות ע`י מכות של חולצה

O big

New member
נו אז??

דומיניק השליכה את המצית לאדמה והכל נדלק בשניה מה שאומר שזה חומר דליק שניתן לכבות אותו במהירות ע`י מכות של שמיכה

למעלה