עד שלין/את/לירון אמרתן לי שזה בן. חשבתי שטומה בת. @_@;
H HuGo Hell New member 19/7/03 #15 ../images/Emo45.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo1.gif עד שלין/את/לירון אמרתן לי שזה בן. חשבתי שטומה בת. @_@;
../images/Emo45.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo1.gif עד שלין/את/לירון אמרתן לי שזה בן. חשבתי שטומה בת. @_@;
T The Pink Dragon New member 19/7/03 #23 את לא מאמינה מה עובר לי עכשיו בראש! " כזה תחת קטן וחמוד שיש לבנות, לא לבנים! " יש אצלנו חבורה של ערסים, אחד מהם הוא נמוך במיוחד, ויש לו ת'תחת הכי שווווווווווווווווווווה בעולם! כל פעם שהם עוברים לידנו כולם מתחילים לשיר "הופ איזה תחת!"L L
את לא מאמינה מה עובר לי עכשיו בראש! " כזה תחת קטן וחמוד שיש לבנות, לא לבנים! " יש אצלנו חבורה של ערסים, אחד מהם הוא נמוך במיוחד, ויש לו ת'תחת הכי שווווווווווווווווווווה בעולם! כל פעם שהם עוברים לידנו כולם מתחילים לשיר "הופ איזה תחת!"L L
I II A ChArmeD Girl II New member 19/7/03 #21 נדב? לאיזה כיתה... ../images/Emo12.gif../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif אתה עולה?
H HuGo Hell New member 20/7/03 #27 @-@ ח'? ../images/Emo1.gif לא ז'? לפני שנה בערך הוא היה בן 12 @_@;