אמיר ביום העצמאות...

sexit16

New member
יש לך תמונות/סרטונים מההופעה של אמיר אתמול?

ד.א מי הלך? ואיך היה?

ooortalll1

New member
ההופעה ביום העצמאות בראשון-->

אז תקשיבוווווו הלכתי להופעה שלו פה בדרחוב היה משהו מטורף כמה שירים הוא שר ואיך הוא מהנטזזזז חח מקסים כתמיד:) שהוא יצא באתי אליו הוא לחץ לי יד ואמרתי לו"אתה תותח אני מתה עלייך"אין לי מושג מאיפה דווקא המילים האלה יצאו לי..כאילו"תותח"אני לא אומרת שהוא לא כזה אבל המילה..חחח כנראה זה פשוט יצא כי זה מה שהמוח שלי הגדיר אותו הכי מהר חח אממ צלמתי 133 תמונות אבל זה מלאא אז מה אתם אומרים הכל להעלאות או מה שנראה הכי יפה?

אני הייתי../images/Emo13.gif

היה כייף אדיר.אמיר נתן הופעה מדהימה כל כך נהנתי. הוא שר את השירים: "אין מקום אחר" "עומד על צוק" "מוזיקה(מעלה מעלה)" "נוצה" ומהאלבום החדש: "מרגיש" "רק שלא יכאב לי" "יום אחרון" "מותר לך" אמיר שר בליווי נגנים(בניהם טל בלכרוביץ' שמשחק את מוני במחזמר הלהקה). הייתה הופעה נהדרת.הספקתי לפני תחילת ההופעה להגיד לאמיר שלום ובהצלחה וגם להגיד לו שלום אחרי ההופעה(היה שם בלגן מטורף,טוב נו זה יום העצמאות חח). בסוף ההופעה פגשתי גם את אייל אחיו הגדול של אמיר והדס אישתו ונועם הבת הקטנה והמדהימה שלהם.אייל הדס ונועם אני אוהבת אותכם מאוד והכיייי בעולם
. אני יעלה לכם תמונות ביום חמישי כי יש המון ואני לא אספיק היום ומחר. יום חמישי אני מבטיחה שאני יעלה לכם תמונות.

sexit16

New member
שמחה שנהנית:)

וואי הרבה שירים הוא שר.. חבל שלא באתי.. מחכה לתמונות:p

../images/Emo51.gifמאמי../images/Emo9.gif

אמיר אכן נתן הופעה ארוכה היה ממש כייף. חבל שלא באת מאמי.לא נורא פעם הבאה ואני מאוד מקווה שבהופעה הבאה אם תראי אותי אז תבואי להגיד שלום

TetiBETTY

New member
תמונות מדהימות!

שמחה שנהנת
אנחנו קינחנו ביהודים, מוש בן ארי, סקעת ועוד כמה...היה נחמד לא פחות

למעלה