גאדדד רעותת אילו תמונות יפותתת מהממותתתתתתתתתתת תודהה
ר רעות שטיינברג New member 25/4/07 #19 ../images/Emo92.gifמותק../images/Emo140.gif וכמובן שיש עוד תמונות.ביום חמישי אני יעלה תמונות נוספות.
ח חני סקעת New member 25/4/07 #23 תמונות יפות תודה רעות ../images/Emo13.gif אהבתי את הלבוש, ונשמע שהייתה אחלה הופעה באסה שלא באתי לא נורא פעם הבאה.
תמונות יפות תודה רעות ../images/Emo13.gif אהבתי את הלבוש, ונשמע שהייתה אחלה הופעה באסה שלא באתי לא נורא פעם הבאה.
ר רעות שטיינברג New member 25/4/07 #25 ../images/Emo92.gifמאמי../images/Emo140.gif הייתה הופעה מדהימה
A ady18 Well-known member 24/4/07 #8 אני הייתי היה מדהים השירים מהאלבום האחרון שלו ממש יפים ואמיר נתן ממש הכול על הבמה וממש נהנתי אחלה של הופעה אמיר נתן
אני הייתי היה מדהים השירים מהאלבום האחרון שלו ממש יפים ואמיר נתן ממש הכול על הבמה וממש נהנתי אחלה של הופעה אמיר נתן
ר רעות שטיינברג New member 24/4/07 #17 יעלי../images/Emo24.gif היה כייף לפגוש אותך אתמול ומאוד שמחתי להכיר אותך
ר רעות שטיינברג New member 29/4/07 #58 תמונות של אמיר מהתוכנית "קרנבל העצמאות"מתוך האתר של שידורי רשת תמונה 1-אמיר עם שירי מימון,אדיר מילר ומוקי,בראיון בתוכנית
תמונות של אמיר מהתוכנית "קרנבל העצמאות"מתוך האתר של שידורי רשת תמונה 1-אמיר עם שירי מימון,אדיר מילר ומוקי,בראיון בתוכנית
ר רעות שטיינברג New member 29/4/07 #59 תמונה 2 אמיר בחזרות לביצוע השיר "הבן יקיר לי"מתוך המחזמר הלהקה