ברוכה השבהההההה יא שווהההההההה שמח שנהנת! התגעגעתי מאוד איך היה המכתב?
פ פרקשון New member 23/3/06 #22 ברוכה השבהההההה יא שווהההההההה שמח שנהנת! התגעגעתי מאוד איך היה המכתב?
מ מכשפהקטנהזונה New member 23/3/06 #26 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif בובייי../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif שמחה שנהנת כלכך . אני גם אסע, אבל בי"ב >.< נאמ. נהנת מהמכתב? ^_____________________^
../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif בובייי../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif שמחה שנהנת כלכך . אני גם אסע, אבל בי"ב >.< נאמ. נהנת מהמכתב? ^_____________________^
M ManRed New member 22/3/06 #11 קרן!!!!../images/Emo23.gif כמה התגעגענו... טוב שחזרת ישראל הייתה חסרה אותך...
ל לחוטמבל New member 22/3/06 #13 השבוע מתחיל מאוחר כרגיל אין לי כוח לקום אין לי חשק לכלום יום ראשון דכאון יום שני דכאון יום שלישי דכאון רביעי דכאון
השבוע מתחיל מאוחר כרגיל אין לי כוח לקום אין לי חשק לכלום יום ראשון דכאון יום שני דכאון יום שלישי דכאון רביעי דכאון
A Another Perfect Day New member 23/3/06 #19 ../images/Emo204.gifאתה כל הזמן מדוכא, הא? קצת אופטימיות עוד לא הרגה אףאחד. יהיה בסדררר
ל לחוטמבל New member 23/3/06 #20 בטח אני כל יום כל היום יושב מדוכא בבית . זה אני. קבלו אותי.. כל הזמן מדוכא, שבא לי להתאבד או שלא, אולי אני סתם מזיין לכם תשכל בפורום
בטח אני כל יום כל היום יושב מדוכא בבית . זה אני. קבלו אותי.. כל הזמן מדוכא, שבא לי להתאבד או שלא, אולי אני סתם מזיין לכם תשכל בפורום
ל לחוטמבל New member 23/3/06 #25 תודה כפרה עליך דני אוהב לגזור קונפטי בשיעור ולהכין שוריקנתים ואלו היו 60 שניות על דני פריזדה אה ולאבא שלו קוראים אפרים
תודה כפרה עליך דני אוהב לגזור קונפטי בשיעור ולהכין שוריקנתים ואלו היו 60 שניות על דני פריזדה אה ולאבא שלו קוראים אפרים
ב בייבי כבש New member 24/3/06 #27 ויש לו זקנקן ג'ינג'י!! ואחות שלובשת מכנסיי קקי כאלה(חיחי אני זוכרת מהעצרת)
ב בייבי כבש New member 24/3/06 #34 שיט ../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif ואני חשבתי שגמרתי עם זה
ל לחוטמבל New member 24/3/06 #37 שוריקנתים זה סוג של שוריקן מיוחד על נתי עידן נא לא לתקן אותי כי שוריקנתי זה סוג של שוריקן ותודה שטסת אל על
שוריקנתים זה סוג של שוריקן מיוחד על נתי עידן נא לא לתקן אותי כי שוריקנתי זה סוג של שוריקן ותודה שטסת אל על