היום ב-
אנשים

../images/Emo104.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים

היום ב-15:00 ליבי מזלסקי, יועצת לאוניברסיטאות בקנדה תענה על שאלות הגולשים בנושא לימודים בקנדה. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם כבר עכשיו בפורום לומדים בחו"ל
לרגל יום זכויות האדם הבינלאומי, מארח הבלוג טי.וי של תפוז אנשים LIVE, שני לוחמי זכויות אדם בעלי שם עולמי, המחזיקים בהשקפות עולם הפוכות. נתן שרנסקי ובאסם עיד יתארחו ביום ב-17:00 בשידור חי, ואתם מוזמנים לשאול שאלות בפורום אקטואליה ל-BlogTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/

../images/Emo32.gif ושאלה

יש לי את המבחן הכי משעמם בארץ מחר, על ג'וקים ושאר unattractive things, ואני סתם מוציאה קיטור. תגידו, אממ, מה המקצוע האהוב עליכם בבציפר
[או בכלל, למי שכבר לא שם]

פיזיקה

אבל רק עד שהגעתי לטכניון וקלטתי את האורך של הנוסחאות.. אממם. בעצם לא. טעות. הבעיה שלי לא היתה עם הפיזיקה אף פעם. זה היה עם המתמטיקה שהולכת איתה. אבוי החדווא. פשוט יותר מדי זיוני שכל... פשוט יותר מדי... ***תופסת את הראש ומתחילה ליילל בפינה***

אוי, אני מזדהה עד כאב.

אני אהבתי, מה אהבתי, סגדתי לפיזיקה [מה גם שהיה לי מורה מדהים
שגם ניפח לי את האגו לא מעט
] והגברתי ומה לא עשיתי... עד שקלטתי כמה חדוא יש בזה. ונגעלתי עד עמקי נשמתי. ונסתי על נפשי. בלעט

noname202

New member
ערבית../images/Emo99.gif

אבל המחשבה הראשונה שלי הייתה היסטוריה ותנ"ך כי כל המקצועות ההומניים קלים בשבילי...כי זה רק לזכור... אבל ערבית
רולז

בטעות שלחתי מוקדם מדי ../images/Emo122.gif

טוב, אז ככה: היא לא
, יותר מדי אותיות מיותרות.

noname202

New member
לא נכון. ערבית../images/Emo99.gif המורה חרא.

היא העיפה אותי מהכיתה כבר פעמיים השנה! ובגלל שטויות... בחיים שלי ארבע פעמים עפתי מהכיתה. פעמיים בגללה.

../images/Emo85.gifאין מקצוע אהוב =\ בצפר זה קקי

אבל כבר אז הסטוריה
אבל רק החומר של מלחמת העולם הראשונה ואיך זה התפתח למלחמת עולם שניה חוחו זה גניב :] אבל עכשיו התחלנו ללמוד על ציונות בגלל איזה חידון מפגר ;[ ציונות זה חומר מ-ש-ע-מ-ם ;[

../images/Emo85.gifאממ שחכתי באמת :]

ערבית
[עוד אחד מהשיעורים שאני לא נרדמת בהם.. בניגוד לשאר.אהמ, חרא מורים/ות, אהמ.]

O a s i s 3

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif

ערבית? המקצוע עצמו קל, אפילו קל מאוד, אולי המורות האהמ... איך אני אגדיר אותן? *צינזור*, גרמו לי לשנואאת המקוע כ"כ. זאת לא אשמתי שמורה קוראת לי טרוריסטית על זה שאני מצביעה
או ווחש (גיליתי שזה טיפש, ולא חמורפרא כמו שחשבתי
)
, או אומרת לי שאני עושה טרור בכיתה ואז כשאני שואלת אותה למה היא אומרת את זה היא קוראת לי שקרנית
. מזל שפיטרו אותה. זאת לא אשמתי שיש לי מורה שנותנת שמונה דפים לשיעורי בית, צורחת כמו בהמה, ועושה לי כאב ראש כל השיעור. אז, אהמ... אני מבינה את שנאתי הגדולה לערבית, כשחושבים על זה.

למעלה