היום ב-
אנשים

הכל, תלוי מי מלמד.

ואם זה נכון להשנה, אז ביוכימיה. וג'וקים יכולים להיות מאוד מעניינים, אם מתמקדים בכל המנגנונים הביולוגיים שלהם ומצליחים להתעלם מאיך שהם נראים (
).

EdisonGirl

New member
פסיכולוגיה, ביולוגיה, פילוסופיה,

עיצוב וארכיטקטורה. אלה בעיקר. אחריהם נמצאים כל יתר המקצועות.. בביצפר אהבתי מאוד גם לשון!

פילפולה

New member
כשאני כבר טורחת ומגיעה..

אז פעם זה היה שיעורי תעבורה [בגלל הג'ובניקיות] אבל השנה בגלל שהם התבטלו.. נראה לי שג"ג בגלל המורה או אקטואליה בגלל שממילא אני לא עושה שם כלום. פיל

Ziga

New member
ספרות. לגמרי. ומתמ', זה כה כיף.

למרות שאני די גרוע בזה.. -_- ותיקנים הם דווקא די מעניינים, חלקם גם די חמודים. אבל.. אממ.. זה רק אני, אני מניח.

Namiya

New member
תולדות האומנות וביולוגיה

כי אומנות מעשית יותר כשאתה לבד בבית וביולוגיה זה נחמד

היסטוריה/מחשבת ישראל../images/Emo99.gif../images/Emo163.gif

מתה על הומניסטיקה. רגע, בעצם האהוב זה חוג תאטרון.. אבל אם זה לא נחשב אז השניים שלמעלה.

MajorWinters

New member
מתמטיקה בדידה...

כשאתה לומד רק מתמטיקה, אז את צריך לבחור קצת יותר ספציפי...

הומ...

המקצועות האהובים עלי היו דווקא בבית הספר למחוננים (פרוייקט יום בשבוע מכיתה ד' עד לכיתה ט') מדעי פורנזי, פילוסופיה דרך המדע בדיוני, טיסנאות, קולנוע ואומנות גרפית. (בסדר הזה.)

talya22bar

New member
אה! אצלי זה מיוחד!

כי אני לומדת הוראה! ספרות והסטוריה לכיתות ז' עד י'... בבית הספר אהבתי רק את מקצועות הרוח...

omri531

New member
מתמטיקה וכלכלה

חוץ מאי-שוויונים... בעעע! הם לא שווים :) ובכלכלה, אמנם אני רק בהתחלה אבל אני כ"כ אוהב את זה (אפילו שזה קל) שאני שוקל להרחיב...

O a s i s 3

New member
מתימטיקה וספרות.

אני אוהבת לכתוב, אולי פעם אני אעלה לכאן דברים שכתבתי.

חחחח

אני לא מאמינה
שואלים אותכם איזה מקצוע בבית ספר אתם אוהבים ואתם באמת אוהבים!!!?????????!? אם כבר אז היסטוריה ואזרחות כי רק צריך לזכור (אני לא מאמינה שעניתי...לא ידעתי שאני בכלל אוהבת אותם עד שחשבתי חחח)

מחשבים

אחרי זה מתמטיקה או פיזיקה. תלוי מה הנושא הנלמד, אלו תחומים רחבים נורא.

demoloc

New member
הכי אוהב? מחשבים

הכי קל? היסטוריה , מגן 100 בלי מעולם לקנות ספר או ללמוד למבחן(או להקשיב בשיעור וכו',ותודה ל"ארץ אבות" שסיפק מידע טריוויאלי לנושא)

מחשבים?../images/Emo60.gif

זה מרדים מאוד. אני לא מבינה למה צריכים באמת ~שיעורי~ מחשבים. אצלנו אף אחד לא מקשיב בשיעור, כי זה באמת עינוי, ופשוט לומדים את החומר במהלך המבחן [חומר פתוח זה אחלה
] ומוצאים מעל 90, כולל בבגרותD:

למעלה