הישרדות פרק 7 - ההדחה

../images/Emo104.gifהישרדות פרק 7 - ההדחה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

מה שקשור לפרק לכאן
מי יוודח מהתחרות
מי יפרוש
צפיה נעימה :)

adiryosef

New member
אני חדש כאן

לא ראיתי את הסדרה בטלויזיה(בגלל שאני לא אוהב לראות בערוץ 10),אבל הורדתי את מה שהיה עד עכשיו למחשב ופשוט התמכרתי.... אני אוהב יותר את ג'יבארו,בגלל שפשוט יותר כיף לראות אותם. לדעתי ולדעת כולם ידיחו את טינה,כי היא חלשה ולא מועילה במשימות של הקבוצה. ואין על דןןןן

סאמוואן

New member
פשש עומרי..

פתאום אתה מגיב למה שאני אומרת...יפה לך.. סבבה,אם זה החוקים אז שיהיה

Jen74

New member
אפשר לראות באתר של הערוץ בנענע

בשביל להעמיס על המחשב? אולי אתה מתכוון שראית באתר הרשמי של התוכנית בנענע?

adiryosef

New member
לא ראיתי בנענע

כי אין שם את כל הפרקים,וניכנסתי לאתר הזה רק אחרי שראיתי כבר את כל הפרקים,ככה שזה לא משנה. סאמוואן שלחתי לך מסר

ein ani

New member
פוקאצ'ה זה לחם פקאצה זה ויקה

נמאס לי שכולם נדבקים לעיוות המילולי של סיוון אז רישמו לפניכם: פוקאצ'ות מזמינים במסעדה (וזה גם טעים) פקאצות מזמינים אל המסעדה, אבל הן לא יגעו בפוקאצ'ות (כי זה משמין). וחוצמזה נכנסתי לכאן רק כדי לדעת מה קרה לנועם- שהוא הפייבוריט שלי מתחילת המשחק בזכות העיניים הכחולות והמבט שהופך רצחני בתחילת כל תחרות. תסתכלו היטב בשידורים החוזרים ותראו איך בכל תחרות לוקח לו 10 שניות להפוך מילד פרחים חייכני ומתוק לגלדיאטור לוחם- והוא לא הפסיד אף פעם. את מולי לעומת זאת אני מתעבת: לוזר!!!!!!! הייתי מריצה קמפיין להדחתו אילו זה לא היה מאוחר מדי. דן תחמן- אבל עושה זאת בגלוי- כך שזה עובר מסך כי אלה הם חוקי המשחק.

idanoosh17

New member
ל ד ע ת י !

תזכרו את זה טוב מאוד כי אני בטוח שזה מה שיקרה במאה אחוז אז תזכרו אותי :) ככה ג'יבארו שמחים, סבאנה מגיעים לאתגר הכוח הכפול וטינה מנצחת בו!!! שבט סבאנה לא יודע איפה לקבור את עצמו( בזה אני לא בטוח, אבל לדעתי אין אנשים חלשים או שנואים בסבאנה אחרי יואב, והם יחליטו לנסות להדיח את טינה למרות הכוח הכפול שלה!...) עכשיו יש מצב שטינה תפרוש כדיי "להציל" את השבט ואת הכבוד שלה לצאת בליע לעבור את ההדחה! אם לא עומר ינצח את טינה באי המתים!!!... לדעתי בפרק של יום רביעי הבא תיהיה לסבאנה הקלה מטינה, אבל נפשית הם יהיו שבורים, ולמרות זאת טינה לא תוריד את הרמה הפיזית במשימות וסבאנה ינצחו! יעל תודח מג'יבארו, עומר יישבר מהמפגש איתה על האי, ויסכם עם יעל שהיא לא תילחם ותיתן לו ממש מהר לנצח כדי שהוא יוכל להתנקם בחברי ג'יבארו עבור שתיהם! ..... מדוייק? את זה תגלו היום...

Jen74

New member
../images/Emo208.gifעוד שעה זה מתחיל../images/Emo105.gif

עוד מעט פרק ההדחה, עם משימת האתגר הכפול וכל התככים והמזימות

Fairywitch

New member
כרגיל- אקליט ואצפה אח"כ, או באתר../images/Emo9.gif

היום ראיתי 4 פרקים ברצף. איזה מרתון

Fairywitch

New member
רק שימו לב שזה שלב ההדחה של פרק 4../images/Emo41.gif

פתאום נבהלתי לאן נעלמו 3 פרקים שלמים
מבחינת ההפקה כל שני פרקים הם פרק אחד שחולק לפרק תחרויות ולשלב הדחה. אז היום זה חלק ב' של פרק 4. זה כדי להרגיע את מי שחשב שאין באתר את כל הפרקים...

למעלה