הישרדות פרק 7 - ההדחה

Black Jane

New member
אני מהמרת שהוא נפצע מעץ...

או פציעה כלשהי אבל חלילה מוות.

אוי../images/Emo7.gif מה קרה לנועם????

אין לי סבלנות לחכות ליום רביעי!!! מה הקטע שאחרי שטינה ביקשה מכולם להצביע שתרוש היא החליטה לומר שאינה רוצה לפרוש??!!

RageBot

New member
שום דבר

אם באמת היה קורה לו משהו, לא היו מספרים על זה - היו שומרים את זה להפתעה
הוא בטח יתקע בעץ או משהו אבל הוא יישאר בסדר.

אני מקווה שלא קרה לו שומדבר שמוציא אותו

מהמשחק למרות שלי היתה הרגשה שיהיה לו איזה משהו לא צפוי..שהוא יתעלף למשל (חס וחלילה!)

המחבט

New member
אם נועם ייפצע- תדעו שהתוכנית מבויימת

כבר קרה בהישרדות האמריקאי (לדעתי הישרדות 3), שהייתה חלוקה לא שווה בין השבטים. שבט אחד היה חזק בהרבה מהשני, בגלל אנשים שבנו עליהם כחזקים והתבררו כרכיכות (לדוגמא מולי ויואב בשבט סבאנה, שהיו אמורים להיות חזקים אבל בפועל לא שווים כלום). גם בהישרדות האמריקאי, כשראו שהפער בין השבטים גדול מידיי, פתאום הכוכב של השבט המוביל "ניפצע". כמובן שזה מבוים לחלוטין ומתואם מראש, ונעשה כדי שלא יהיה מצב שבו במשך כל הפרקים הראשונים ברור מי הולך לנצח. בקיצור, אם נועם "ניפצע" אני מפסיק לראות את הסידרה הזאת לאלתר.

טוטו בת

New member
טוב, מוכרחים להודות..

שמפרק לפרק זה יותר ממכר חח מעניין מה יהיה ברביעייייי ומה קרה לנועם!?!?!?!? :)

Ranimi23

New member
מה קורה בפרק הבא לנועם? ../images/Emo4.gif

מישהו יודע? מה מערער לשבט (סבאנה?) את הבטחון? עכשיו עומר וטינה באי המתים. לא נראה לי שהם יתנו משימה פיזית כי זה ברור מי מנצח, לכן תהיה משימה שכלתנית לדעתי.

Black Jane

New member
לא, הוא לא היה בסירה של ג'יבארו../images/Emo12.gif

חיפשתי אותו, אל תדאגו
אני חושבת שהוא באמת היה בסירה האדומה.

אני גם חושבת שהוא היה בסירה אדומה...

לפני שהראו את הקטעים מהפרק הבא, כשאמרו שמשהו יקרה לנועם, ואז הראו את הקטעים מהפרק הבא אז חיפשתי אם הוא נמצא באחת הסירות ואני כמעט בטוחה שהוא היה על סירה אדומה...

למעלה