הכירו את המתמודדים

Wild Dancer

New member
../images/Emo90.gif10 - מאיה ז'רמן

מאיה ז'רמן - ראיון אישי (מתוך האתר הרשמי של התוכנית) 5 סיבות שבגללן מגיע לך להיות השגרירה: 1. לא מוותרת, גם כשהמצב נראה בלתי אפשרי 2. יודעת מה הדרך הנכונה לדבר אל אנשים ולגרום לשינוי דעתם 3. יש לי ראש אסטרטגי ואני יודעת לזהות את דרך הפעולה הנכונה 4. מכירה את ישראל, ההיסטוריה והפוליטיקה. 5. אוהבת את המדינה הזו, ולא מוכנה לוותר עליה! מהי ההגדרה שלך לשגריר טוב? שגריר טוב מבין שכל אדם אשר נקרה על דרכו יכול להיות שגריר של רצון טוב לישראל, בין אם הוא מנהיג מדינה או אדם מן הישוב מהי המדינה/מדינות שבהן היית רוצה לעבוד בשליחות המדינה? בעיית ההסברה של ישראל באירופה היא משמעותית. חשוב שמדינות אירופה ידברו בקולה של ישראל ולא בקול מתנגדינו. עבודה בכל אחת ממדינות אלה תהווה בפני אתגר מרתק וחשוב למה תתגעגעי כשתהיי בחו"ל? האמת? אני אתגעגע להכל. לים, למוזיקה, לקולנוע הישראלי, לעיתונים, לחדשות- לגדי ויונית, למבזקים בגל"צ, לחברים, לריחות... לישראל! מדוע רצית להשתתף בתכנית? ההתמודדות מול מתחרים מוכשרים, והתפקיד שמחכה בסוף הדרך, מהווים אתגר חברתי, אינטלקטואלי ובעיקר חוויה מרתקת איך הגעת לאודישנים? החבר שלי שמע על האודישנים והציע לי לנסות מי לדעתך יהיה/תהיה השגריר/ה הבא/ה? עמי איילון מה היית רוצה לשנות בתדמית של ישראל או בשיטת ההסברה? הייתי מציגה פן נוסף בהסברה הישראלית, פן של אומה מצליחה, משגשגת, נאורה, חכמה, מתקדמת, תרבותית!!! אשר חיים בה אנשים הרודפים צדק ושלום מיהי הדמות הנערצת עלייך? בני בגין מהם הדברים שאת הכי אוהבת לעשות? לקרוא, לטייל בארץ, ללכת לים ולשחק טניס איזה סרט את הכי אוהבת? הסיפור שאינו נגמר, אבודים בטוקיו ושתי אצבעות מצידון מהי תכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? c.s.i , הבית הלבן ואיך אפשר בלי ארץ נהדרת? ספרי לנו משהו שיפתיע את מי שמכיר אותך לדעת עלייך: אני מסוגלת לשבת שבוע על מפרשית רק בשביל הזדמנות לצפות 5 דקות בלהקת דולפינים

Wild Dancer

New member
../images/Emo90.gif11 - מוריה חצב דה ויט

מוריה חצב דה ויט - ראיון אישי (מתוך האתר הרשמי של התוכנית) 5 סיבות שבגללן מגיע לך להיות השגרירה: 1. אני הכי ישראלית שיש 2. יש לי יכולות לשוחח עם כל אדם בכל מקום בעולם 3. אני דוגמא טובה למלח הארץ 4. אני משמשת כשגרירה לחבריי ולמשפחתי באירופה כבר שנים רבות (כך שניסיון כבר יש) 5. בישראל נשים יכולות ומסוגלות להגיע לעמדת מפתח. אני דוגמא לכך שתפקיד השגריר יכול בקלות להיות השגרירה מהי ההגדרה שלך לשגריר טוב? שגריר טוב הוא שגריר בעל יכולות תקשורת גבוהות מי שמייצג ברמה האישית והחווייתית את המקום ממנו הוא מגיע , אדם בעל רגישות לזולת , יכולות הקשבה , המשמש דוגמא אישית ומייצגת. השגריר חייב להיות ממוקד מטרה , להאמין בה ולרצות בה בכל מאודו ורק כך יוכל להגשימה על הצד הטוב ביותר . אני מאמינה שהשגריר חייב להיות ייצוגי , מסביר פנים , רחב אופקים בעל שפה רהוטה ובעל יכולות לקבל הבדלי תרבות , דת , וגזע כמפתח להסברה וטובה מהי המדינה/מדינות שבהן היית רוצה לעבוד בשליחות המדינה? אני מאמינה שהעבודה החשובה ביותר היא במדינות אירופה , בהן יש ריכוז גדול של אנטישמיות כשהמטרה היא לשנות את תפיסת המדיה המשפיעה על דעת הקהל - ע"י הסברה חיובית. במקביל חיזוק הגאווה של הקהילות היהודיות באותן ארצות שהן בעצמן מהוות מוקדי הסברה חשובים ומייצגים לישראל למה תתגעגעי כשתהיי בחו"ל? לנופי הגליל , להם אני מחוברת בכל רמ"ח אברי , אתגעגע למשפחה שלי ולחמימות המאפיינת את ישראל שלי , לאקלים , לשירים העבריים ברשת ג' המתנגנים בערב שבת, אתגעגע לעובדי ולדינאמיות שמאפיינת את עבודתי כפרסומאית ואולי יותר מכל לחברים ולממולאים של אמא מדוע רצית להשתתף בתכנית? כדי להביא זווית אחרת של ההסברה ושל ישראל. זווית של צעירה שחיה בגליל ומייחסת חשיבות להכרות המדינה מהזווית של ערכיה ושביליה. רציתי לייצג את החלק בעם שמאמין שישראל צריכה להיות פתוחה לקבל אנשים שונים מתרבויות שונות ולאמצם לחיקה. במיוחד רציתי לתת ביטוי וייצוג לציבור נשים ישראליות ודומיננטיות כמראה על היות ישראל מדינה בעלת תודעה חברתית מפותחת ומעבר לכל לראות עולם ולחוות חוויה בלתי נשכחת איך הגעת לאודישנים? קולגה מתחום התקשרות המליצה עלי מי לדעתך יהיה/תהיה השגריר/ה הבא/ה? מאיה זרמן מה היית רוצה לשנות בתדמית של ישראל או בשיטת ההסברה? שינוי תדמיתה של ישראל כ"מדינת מלחמה"- ולעומתה הצגת ישראל היפה, המתפתחת והפורחת, ישראל של חשיבות תרבותית, של פיתוח טכנולוגי מהמובילים בעולם, המדינה המערבית ביותר במזרח התיכון. בהסברה הייתי מעדיפה לראות מוסרי מסר רהוטים יותר, מייצגים יותר את דעתו של הציבור הרחב ולאו דווקא את העמדה המדינית מיהי הדמות הנערצת עלייך? דונה גרציה- מנהיגה , יהודיה אנוסה שחיה במאה ה16, והקדימה את הרצל בחזון ההתיישבות היהודית בזכותה הגיעו מאות יהודים מרחבי אירופה ובנו את הבית היהודי בשטחי ישראל , דמות מופת נשית שרק בשל היותה אישה נשמטה מדפי ההיסטוריה שלנו, ורק בימים אלה זוכה להכרה רשמית מהם הדברים שאת הכי אוהבת לעשות? אוהבת מאוד לנגן בחליל צד, לטייל בארץ ובחו"ל , לצלול (משרתת ביחידה מיוחדת של צוללני משטרת ישראל) אבל יותר מהכול : להקריא לביתי לירי סיפור לפני השינה איזה סרט את הכי אוהבת? תמונות קצרות- של רוברט אלטמן מהי תכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? עמוק באדמה ספרי לנו משהו שיפתיע את מי שמכיר אותך לדעת עלייך: אני צוללת עם כרישים אך מפחדת מג'וקים

Wild Dancer

New member
../images/Emo90.gif12 - מלודי סוחרביץ

מלודי סוחרביץ - ראיון אישי (מתוך האתר הרשמי של התוכנית) 5 סיבות שבגללן מגיע לך להיות השגרירה: 1. מאז שהייתי בגן ילדים אני מגינה על מדינת ישראל 2. נולדתי למשפחה ציונית בגרמניה. הסברה על מדינת ישראל זה חלק טבעי ממני ומהשם שלי. שכנעתי כבר יותר מאדם אחד (לא יהודי!) לבוא לחיות תקופה בארץ 3. מאז שאני בתיכון אני חושבת ומתעסקת ביחסי ציבור מקצועיים לישראל 4. בתור נציגה של ILI - i like israel movement בישראל יש לי ניסיון מקצועי ואני מרגישה מוכנה לתפקיד שמצפה לשגריר של ישראל שבלב 5. כי אני יודעת שאני שגרירה טובה מהי ההגדרה שלך לשגריר טוב? 1. ידע היסטורי ופוליטי 2. הופעה בטוחה וסימפטית 3. כושר שכנוע 4. שפות 5. מקצוענות רטורית 6. רגישות חברתית- יכולת לאמפטיה עם קבוצות יעד שונות 7. מודעות על ההשפעה של תדמית במיוחד בהקשר פרסומי ומודעות על פסיכולוגיה פוליטית מהי המדינה/מדינות שבהן היית רוצה לעבוד בשליחות המדינה? ארצות הברית, גרמניה, איטליה, דרום אמריקה, סקנדינביה למה תתגעגעי כשתהיי בחו"ל? ליום יום ולים של תל אביב, לחברים. למשפחה אני רגילה להתגעגע כי הם תמיד בחו"ל מדוע רצית להשתתף בתכנית? כי אני חושבת שאני יכולה לתרום הרבה וכי אני לא מוכנה לפספס שום הזדמנות כשזה מגיע להסברה למדינת ישראל, גם אם זה אומר להיות מוקפת במצלמות 24\7 איך הגעת לאודישנים? אנשי הפקה פנו אליי מי לדעתך יהיה/תהיה השגריר/ה הבא/ה? חגי הוא כריזמטי, חיובי, ויש לו את היכולות החברתיות והאנליטיות שצריך כדי להיות שגריר טוב מה היית רוצה לשנות בתדמית של ישראל או בשיטת ההסברה? מבחינת התדמית הייתי מורידה אסוציאציות של קונפליקט ומדגישה את הדברים שהופכים את ישראל לכל כך ייחודית. למשל: הקונטרסט בין המנהטניות של תל אביב לאוריינטליות של יפו. הקונטרס בין שוק הכרמל לבורסה ברמת גן. השילוב של הים והקיץ המדהים עם חיי לילה שאין כמוהם. לגביי שיטת ההסברה הייתי משפרת את הקואורדינציה של המשאבים ושל ארגוני NGO המשתתפים בהסברה הישראלית. יחד עם זה הייתי מערבת בצורה מוגברת ארגונים פרו ישראלים שאינם יהודים. הייתי מפתחת קונספט תקשורתי חדש לחלוטין שמכניס לכיס את ההצלחה הפרסומית והתדמיתית של קוקה קולה מיהי הדמות הנערצת עלייך? דוד בן גוריון- מאז ומתמיד מהם הדברים שאת הכי אוהבת לעשות? ים, טיולים, בארים, ריקודים, מסעדות טובות, לשיר (לא סתם קראו לי מלודי), דיונים פוליטיים עם חברים ובמיוחד עם אויבים ולשנות את דעתם איזה סרט את הכי אוהבת? קזבלן- גדלתי על הסרט הזה, צפיתי בו לפחות 50 פעם ויותר מזה בגיל 10 הכרזתי שאני רוצה להתחתן עם יהורם גאון!!! מהי תכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? ללא ספק השיר שלנו ספרי לנו משהו שיפתיע את מי שמכיר אותך לדעת עלייך: יש לי 6 אחים אתיופים

python 4

New member
מצחיק, היא לא נראית כמו מלודי

ציפיתי למישהי כמו..

E u r o b o y

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אנו מתנצלים מראש, אל תתפלאו אם הפורום יהפוך ל"השגריר - אירוויזיון"

Wild Dancer

New member
../images/Emo90.gif13 - רוני אורן

רוני אורן - ראיון אישי (מתוך האתר הרשמי של התוכנית) 5 סיבות שבגללן מגיע לך להיות השגרירה: 1. דוברת 5 שפות (עברית, אנגלית, פלמית, צרפתית, גרמנית) 2. אני מאמינה במדינה שלנו ובערכים שאנחנו מציגים 3. עבדתי בחברה בינלאומית ויש לי יכולת לתקשר ברמה עסקית בינלאומית 4. כריזמטית 5. חייתי רוב שנות חיי בחו"ל ולכן אני מחוברת גם לתרבות אירופאית מהי ההגדרה שלך לשגריר טוב? שגריר טוב זה אדם עם ראש פתוח, בעל יכולת לא רק לייצג את המדינה אלא גם להבין את התרבות העולמית בצורה אובייקטיבית ומבלי לקדם את דעותיו האישיות מהי המדינה/מדינות שבהן היית רוצה לעבוד בשליחות המדינה? דרום אמריקה (ברזיל, ונצואלה) למה תתגעגעי כשתהיי בחו"ל? הגעתי לארץ משום שהתרבות והחברה הישראלית חסרה לי ולכן כאשר אהיה בחו"ל אתגעגע למדינה ולאנשים שבישראל מדוע רצית להשתתף בתכנית? רציתי להשתתף בתכנית מפני שנושא ההסברה של ישראל בעולם מאוד פוליטי ולדעתי ישראל לא מוצגת לעולם בצורה נכונה ולא על כל פניה איך הגעת לאודישנים? הגעתי לישראל מבלגיה כדיי לבחון את האפשרות לעשות עלייה ומסגרת חיפושי עבודה הגעתי לאודישנים לתכנית מי לדעתך יהיה/תהיה השגריר/ה הבא/ה? חגית גניש מה היית רוצה לשנות בתדמית של ישראל או בשיטת ההסברה? כיום קיימת בעולם הסברה פוליטית מצוינת של מדינת ישראל, אולם לדעתי חסרה הסברה יותר אנושית וכריזמטית מיהי הדמות הנערצת עלייך? ההורים שלי מהם הדברים שאת הכי אוהבת לעשות? גולף, אקסטרים ספורט (אופנועים, מכוניות מרוץ) איזה סרט את הכי אוהבת? ניחוח אישה ושראק מהי תכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? היכל התרבות ספרי לנו משהו שיפתיע את מי שמכיר אותך לדעת עלייך: יש לי פוביה מטורפת מעכבישים

Wild Dancer

New member
../images/Emo90.gif14 - תמי גולן

תמי גולן - ראיון אישי (מתוך האתר הרשמי של התוכנית) 5 סיבות שבגללן מגיע לך להיות השגרירה: 1. אהבת אמת לישראל 2. כושר ביטוי, שכנוע, וכריזמה 3. ניסיון בין לאומי רב והכרת תרבויות שונות 4. ייצוגית 5. הכי ישראלית שאפשר למצוא מהי ההגדרה שלך לשגריר טוב? אדם כריזמטי ורהוט שאוהב את ישראל ומשקף בדמותו את "ישראל היפה" מהי המדינה/מדינות שבהן היית רוצה לעבוד בשליחות המדינה? איטליה (ובמיוחד רומא) למה תתגעגעי כשתהיי בחו"ל? למשפחה, לחברים ולים מדוע רצית להשתתף בתכנית? כי אני מאמינה שהמטרה של Israel at heart חשובה ביותר למדינת ישראל, ושיש לי את היכולת לעזור לקדם אותה. סיבה נוספת היא החוויה, שהתגלתה, עם הצילומים, כיותר מדהימה אפילו משציפיתי איך הגעת לאודישנים? אותרתי על-ידי ההפקה מי לדעתך יהיה/תהיה השגריר/ה הבא/ה? חגי מי-זהב מה היית רוצה לשנות בתדמית של ישראל או בשיטת ההסברה? ישראל נתפסת בעולם כתוקפנית ומיליטנטית. אני מאמינה שישראל צרכה לאמץ גישת הסברה יותר רכה, ובגובה העיניים, וזאת כמובן מבלי לוותר על עקרונותיה מיהי הדמות הנערצת עלייך? אמא שלי מהם הדברים שאת הכי אוהבת לעשות? זמן איכות עם החברים שלי, וספורט: יוגה, קיקבוקס, וקייטסרפ איזה סרט את הכי אוהבת? מאוד אוהבת קולנוע. יש כמה, ביניהם: "דוגוויל", "שמש נצחית בראש צלול", "דבר אליה", "מועדון קרב", "סיפור הפרוורים" מהי תכנית הטלוויזיה האהובה עלייך? ארץ נהדרת ספרי לנו משהו שיפתיע את מי שמכיר אותך לדעת עלייך: אני חייבת לפחות יום אחד בחודש להתנתק מהעולם ולהיות עם עצמי נטו, בלי טלפונים או חברים

למעלה