המצעד השבועי

limors2

Active member
../images/Emo104.gifהמצעד השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo222.gif

לא עשינו הרבה זמן. מה חשבתם על המצעד השבוע? מרוצים מהמיקומים של השירים? או אולי מתעבים את כולם?
1. Teenage Dream - Katy Perry 2. Just the Way You Are - Bruno Mars 3. Club Can’t Handle Me - Flo-Rida feat. David Guetta 4. Only Girl (In the World) - Rihanna 5. Catalyst - Linkin Park 6. Wonderful Life - Hurts 7. She Said - Plan B 8. Airplanes - B.O.B feat. Hayley Williams 9. Crossfire - Brandon Flowers 10. Forget You - Cee Lo 11. Give a Little More - Maroon 5 12. Shame - Robbie Williams & Gary Barlow 13. God and Satan - Biffy Clyro 14. Beautiful Monster - Ne-yo 15. Dynamite - Taio Cruz
1. כאב של לוחמים - עידן עמדי 2. עוד יהיה לך (מעבר לגדר) - ירמי קפלן 3. אם את הולכת - אברהם טל 4. לא מספיק - הדג נחש 5. ימים של קיץ - עילי בוטנר עם כפיר בן ליש 6. השמלה ממדריד - מוניקה סקס 7. בדרך אלייך - סגיב כהן 8. שיר תקווה (בהופעה) - שמעון בוסקילה ושירי מימון 9. אין כניסה לפילים - ג'ירפות 10. אין כמוך - משה פרץ 11. אהבה על תנאי - יהודה פוליקר 12. קצת אחרת - רוני דלומי 13. חיית הברזל - ברי סחרוף 14. איפה את היום - אסף אמדורסקי 15. רציתי להגיד לך - אייל גולן

me123

New member
לא יודע, ירד לי המצברוח../images/Emo10.gif

1. Teenage Dream - Katy Perry - חביב
2. Just the Way You Are - Bruno Mars - חביב
3. Club Ca’t Handle Me - Flo-Rida feat. David Guetta - מעולה
|!
4. Only Girl (In the World) - Rihanna - בהתחלה ממש פחדתי מהשיר הזה
כיום הוא בסדר
5. Catalyst - Linkin Park - חביב
6. Wonderful Life - Hurts - לא משהו... 7. She Said - Plan B - חביב
8. Airplanes - B.O.B feat. Hayley Williams - חביב... 9. Crossfire - Brandon Flowers - נחמד
10. Forget You - Cee Lo - לא משהו
11. Give a Little More - Maroon 5 - שיר מוזר
12. Shame - Robbie Williams & Gary Barlow -
13. God and Satan - Biffy Clyro - לא משהו
14. Beautiful Monster - Ne-yo - שיר מעולה
15. Dynamite - Taio Cruz - שיר מעולה
1. כאב של לוחמים - עידן עמדי - מה זה?? זה מישהו מכוכב נולד? 2. עוד יהיה לך (מעבר לגדר) - ירמי קפלן - אחלה שיר
3. אם את הולכת - אברהם טל - חביב... 4. לא מספיק - הדג נחש - חביב
5. ימים של קיץ - עילי בוטנר עם כפיר בן ליש - לא משהו... 6. השמלה ממדריד - מוניקה סקס - ? 7. בדרך אלייך - סגיב כהן - חרוש...
8. שיר תקווה (בהופעה) - שמעון בוסקילה ושירי מימון - לא משהו... 9. אין כניסה לפילים - ג'ירפות - ממשממש לא משהו
10. אין כמוך - משה פרץ - ? 11. אהבה על תנאי - יהודה פוליקר - לא משהו... 12. קצת אחרת - רוני דלומי - חביב אך חרוש
13. חיית הברזל - ברי סחרוף - לא משהו... 14. איפה את היום - אסף אמדורסקי - לא משהו... 15. רציתי להגיד לך - אייל גולן - לא משהו... אני קוטר

TheRasmus

New member
לא אמרת פעם..

שבסיכום של המצעדים השבועיים סופרים את הניקוד מנובמבר עד אוקטובר? כלומר, המצעד של השבוע שעבר הוא האחרון שהניקוד שלו יוחשב למצעד השנתי של 2010?

me123

New member
לא לא... זהירות, חפירה../images/Emo18.gif

זה הולך ככה: זה שהניקוד הוא רק עד נובמבר זה רק בשנים שיש מצעד עשור! (ובשנים לאחר מכן, כמו השנה, אז כוללים גם את נובמבר-דצמבר 2009, כי חייבים להכניס את השירים שהיו אז לאיזהשהו מצעד שנתי. וזה לא יכול להיות במצעד השנתי של 2009) ולמה זה לא יכול להיות במצעד השנתי של 2009? (עמרי רונן אמר, אני פשוט חוזר) - בגלל שהיו צריכים לעשות מצעד בינ"ל שנתי, אז רצו לעשות סיכום של כל השירים שהיו באותה שנה. עכשיו - למה שירים רק עד נובמבר? כי יש שירים שנכנסו בנובמבר, אבל עדיין רצו במצעד השבועי - ואי אפשר היה להכניס אותם, כי אולי פתאום הם ממש יצליחו או משהו כזה(כמו Bad Romance או Russian Rolette)? ואולי אפילו יגיעו למצב שהם עברו את המקום ראשון? אז החליטו להכניס את כל השירים מתחילת 2009 ועד נובמבר 2009, כי במקרה, כל השירים שנכנסו עד נובמבר למצעד השבועי כבר עפו מהמצעד השבועי, והיה אפשר להכניס אותם(כמו Sweet Dreams שנכנס באיזה ספטמבר-אוקטובר ונראה לי עף איזה שבועיים-שלושה לפני המצעד השנתי). ובגלל שהשנה אין מצעד עשור, אז אפשר להכניס את כל השירים מהשנה. אבל לא את ה-ממש ממש חדשים שהמאזינים עדיין לא מכירים מספיק טוב - שזה אגב מה שעושים בכל שנה. כל שנה מכניסים לרשימה את כל השירים - מהכי חדשים שהיו בשנה הקודמת ועד לשירים הכי חדשים שבשנה הזו שלא נכנסים כי לא מכירים אותם. למשל - בשנת 2006 נכנסו לרשימה, השירים הכי חדשים של 2005 שלא היו מספיק מוכרים אז + כל השירים שהיו ב-2006. שאגב, זה מה שעצבן את פורום מצעדים, ש-Because of You יצא בכלל ב-2005, ככה שזה מוזר שזה שיר השנה). ואם כבר מדברים על זה, אז רק שתדע, שאם היו עושים את המצעד השנתי של 2009 ב-2010, כשכל השירים שהיו ב-2009 כבר היו מספיקים לעוף, אז Bad Romance היה לוקח - כי הוא הכי הצליח! (Tik Tok נכנס ממש במצעד הראשון של 2010, ולכן הוא לא היה נכלל).

me123

New member
אני מדבר על הקטע של

"on and on and on and on and on and on and on and on"

RC153

New member
אממ... טוב זה טקסט נורא עמוק...אולי

עוד לא הבנת את העמוק שבו

TheRasmus

New member
../images/Emo27.gif

1. Teenage Dream - Katy Perry - חלש 2. Just the Way You Are - Bruno Mars -חלש 3. Club Can’t Handle Me - Flo-Rida feat. David Guetta - סתמי 4. Only Girl (In the World) - Rihanna - יללני 5. Catalyst - Linkin Park - היו להם יותר טובים. 6. Wonderful Life - Hurts - השיר הכי טוב במצעד, אבל מה נסגר? כבר יצאו להם 3 שירים מאז. 7. She Said - Plan B - לא משהו 8. Airplanes - B.O.B feat. Hayley Williams - מאוס 9. Crossfire - Brandon Flowers - בסדר 10. Forget You - Cee Lo - בינוני 11. Give a Little More - Maroon 5 - מעפנים 12. Shame - Robbie Williams & Gary Barlow - מיותר 13. God and Satan - Biffy Clyro - סבבה 14. Beautiful Monster - Ne-yo - פתטי 15. Dynamite - Taio Cruz - חלש מאוד בקיצור. מוזיקת המיינסטרים של התקופה על הפנים.

me123

New member
../images/Emo45.gif

אכן מוזיקה חלשה
ואיזה הבדל יש בינך לבין ליאורה

limors2

Active member
|נושא|

1. Teenage Dream - Katy Perry
2. Just the Way You Are - Bruno Mars
3. Club Can’t Handle Me - Flo-Rida feat. David Guetta
4. Only Girl (In the World) - Rihanna
5. Catalyst - Linkin Park
6. Wonderful Life - Hurts
7. She Said - Plan B
8. Airplanes - B.O.B feat. Hayley Williams
/
כבר נמאס 9. Crossfire - Brandon Flowers כנ"ל 10. Forget You - Cee Lo
11. Give a Little More - Maroon 5
, אבל לא שמעתי את זה כמו שצריך 12. Shame - Robbie Williams & Gary Barlow
/
סתמי 13. God and Satan - Biffy Clyro
14. Beautiful Monster - Ne-yo
15. Dynamite - Taio Cruz
לא רע בכלל, המצעד הבינלאומי!
1. כאב של לוחמים - עידן עמדי
2. עוד יהיה לך (מעבר לגדר) - ירמי קפלן
3. אם את הולכת - אברהם טל
/
ויותר נוטה ל|לא. נמאס. 4. לא מספיק - הדג נחש
5. ימים של קיץ - עילי בוטנר עם כפיר בן ליש
6. השמלה ממדריד - מוניקה סקס
7. בדרך אלייך - סגיב כהן
לא זוכרת איך זה הולך. 8. שיר תקווה (בהופעה) - שמעון בוסקילה ושירי מימון
/
9. אין כניסה לפילים - ג'ירפות
/
10. אין כמוך - משה פרץ
לא זוכרת. 11. אהבה על תנאי - יהודה פוליקר
/
12. קצת אחרת - רוני דלומי
13. חיית הברזל - ברי סחרוף
14. איפה את היום - אסף אמדורסקי
15. רציתי להגיד לך - אייל גולן
לא משהו בכלל, המצעד הישראלי.

RC153

New member
../images/Emo13.gif

1. Teenage Dream - Katy Perry
על השיר ,
גדול על קייטי, מוכשרת ! 2. Just the Way You Are - Bruno Mars
לא משהו... 3. Club Can’t Handle Me - Flo-Rida feat. David Guetta לא משהו... 4. Only Girl (In the World) - Rihanna
שונאת את ריהאנה !!!!!!!!!!! 5. Catalyst - Linkin Park
6. Wonderful Life - Hurts
שיר יפה 7. She Said - Plan B לא זוכרת
8. Airplanes - B.O.B feat. Hayley Williamsנחמד.. אבל ישןן 9. Crossfire - Brandon Flowers
יפה ! ברנדון ^^ 10. Forget You - Cee Lo
חמוד
11. Give a Little More - Maroon 5
מעולה !!!! מארון
מושלם ! מוזר לשמוע אותו בגלגלצ כשאני חורשת עליו כבר מאוגוסט
שיכניסו אותו כבר לפלייליסט, הקרציותתת 12. Shame - Robbie Williams & Gary Barlow לא זוכרת כ"כ אבל אני שונאת את רובי אז בטח אני לא אוהב 13. God and Satan - Biffy Clyro
נחמד.. לא משהו 14. Beautiful Monster - Ne-yo

me123

New member
תגידו, יכול להיות שכבר לא מחלקים MP3?../images/Emo2.gif

הפרסומת כבר לא אומרת "ותוכלו לזכות בנגן MP3"

tkuihehr

New member
אז במה זוכים?

אולי אם לא יהיה פרס ,יתאמצו לדרג רק אלו שבאמת אוהבים מוזיקה / את המצעד

limors2

Active member
באמת?../images/Emo12.gif

ביום חמישי אקשיב כשאומרים מי זוכה.

tkuihehr

New member
אני רוצה רק את הישראלי

1. כאב של לוחמים - עידן עמדי -
אני אוהב שיוצאי כוכב נולד ישר מוציאים שיר ומצליחים בשירה, ולא מנסים להפוך לסלבים ושוכחים שהם בעצם זמרים. וכאן ספציפית, זה אחלה שיר (ושבועיים שאני שומע אותו וחושב שזה מישהו אחר, אהםהראלמויאלאהם). 2. עוד יהיה לך (מעבר לגדר) - ירמי קפלן -
שיר מעולה! נראה לי שאחפש את האלבום. 3. אם את הולכת - אברהם טל - שיר אברהם טל טיפוסי. 4. לא מספיק - הדג נחש - סבבה 5. ימים של קיץ - עילי בוטנר עם כפיר בן ליש - אני דווקא אוהב, בכלל את הסגנון של עיליי בוטנר, שיצליח כבר לבד. 6. השמלה ממדריד - מוניקה סקס -
חולה על מוניקה סקס, וזה שיר מעולה. 7. בדרך אלייך - סגיב כהן - שיר רגוע ויפה. 8. שיר תקווה (בהופעה) - שמעון בוסקילה ושירי מימון -
רע, למה זמרת מדהימה כמו שירי מיימון הולכת עם היתוש הזה. 9. אין כניסה לפילים - ג'ירפות
- יחסים מורכבים יש לי עם השיר הזה, בהתחלה אהבתי קלות, אח"כ שנאתי נורא, ואז אהבתי נורא, ועכשיו פשוט נמאס לי ממנו. 10. אין כמוך - משה פרץ -
אני אוהב את משה פרץ, אבל זה לא מהטובים שלו, אולי בהמשך. אלו שהם
אז לא, אלו שהם
אז כן, ואלו שאין עליהם כלום זה
.

tkuihehr

New member
אה רגע, לא אמרתי סיכום כללי

סבבה. אם ה3
שלי נמצאים מעל ה3
שלי, אז המצעד סבבה.

me123

New member
Rasmus!!!

תוכל לשים פה שוב את הטבלה עם הנקודות מהמצעד עד לעכשיו? תודה

TheRasmus

New member
בבקשה../images/Emo27.gif

אם אתם רוצים מידע על שיר ספציפי שנמצא מתחת ל-40 הגדולים, אל תהססו לבקש. רק אזכיר שהניקוד נספר מנובמבר 2009 עד המצעד האחרון.

למעלה