המצעד השבועי

me123

New member
השירים מה-TOP 40 שלך שלדעתי לא יכנסו:

או לפחות יהיו במקומות היותר נמוכים: I Feel Better - על זה אני הכי יכול להגיד שהוא לא ייכנס. Te Amo -
Rain - Mika(ממש הופתעתי שראיתי שזה היה 9 שבועות והגיע עד למקום החמישי!
חשבתי שזה שיר שהיה בסינגלס איזה שבועיים, הגיע למקום ה-13 ונעלם ורק אני המשכתי לאהוב אותו
הלוואי וייכנס!
) Rock That Body - יכול להיות שיכנס מטעמי 'אין יותר שום שיר שמתאים ל-TOP 40 יותר ממנו' ולא בגלל השיר עצמו שהוא טוב Watcha Say - הלוואי!
רק שנראה לי שהוא קצת נשכח. Nothin' on you - הוא ייכנס. אבל לשעה הראשונה. I Like The Way - ייכנס, והלוואי גבוה
Replay - אני זוכר שהצליח, ואם מישהו יגיע לאות R הוא בוודאי יזכור אותו, אבל כמה יגיעו(לפי התיאוריה שלך)? הוא ייכנס, אבל גם הוא קצת התחיל להישכח. Gotten - Slash(אולי זה יגיע גבוה, אבל רק בגלל מעריצות - מצטער, רביד). ו-

TheRasmus

New member
מסכים

מס' שירים שנמצאים מתחת לטופ 40 שלדעתי כן ייכנסו: When I'm Alone The Catalyst Crossfire Wonderful Life

me123

New member
וגם הם, לא גבוה../images/Emo45.gif

או לפחות אני מקווה
(הצלצול 2 זה סרט מעולה! אל תקשיבו למבקרים
)

RC153

New member
שכחת את אדם ../images/Emo10.gif ולמה נראלךך זה שיר מממממממממש

אבל ממש אבל ממש יפה, ונאי לא אומרת כי אדם שר את זה, זה פשוט שיר מדהים ! מלא אנשים שבכלל לא אוהבים את מארון מתים על השיר הזה
וגלגלצ שמים אותו הרבהההה, אבל נכון גםם אם הוא לא ייכנס גלגלצ ימשיכו לשים אותו ? ו-^^

me123

New member
האמת שכן.

אבל לצערך, זה יהיה בשעות הלילה(2:00-6:00 בבוקר). וגם אולי בשתיקת הכבישים.

me123

New member
אה, ועוד משהו:

אני מנסה לחשוב לאיזה מקום יגיע Teenage Dream אצלך ברשימה. הוא רק 5 שבועות במצעד, מקום ראשון - וכבר הגיע למקום ה-40. יש לו סיכוי אפילו להיות ב-20 הגדולים(זה בסה"כ עוד 30 נקודות). אבל שמתי לב שגם אם הוא יהיה עוד 8 שבועות בפסגה - הוא לא יגיע למקום הראשון. לא נראה לי שיש סיכוי למישהו לעבור את Telephone
הוא פשוט היה מלא זמן בתחתית ורק כשהוא כמעט עף, פתאום נזכרו בו המאזינים והעלו אותו לפסגה.

למעלה