הסיוע אמריקאי לישראל?בעד נגד?

trigotrigo

New member
אני לא מאמין בגוגל

הוא שימושי, נכון, אבל אני מעדיף לחפש דרך הניתובים.. יש הרבה דברים שלא הייתי מוצא דרך גוגל, והזדקקתי להם מאוד..

אני לא מאמין שסינוס וקוסנוס ברבוע=1

תן נושא אחד שאני לא מוצא את הפרטים מגוגל. מה זה "אני לא מאמין בגוגל"? אתה פשוט לא יודע לחפש מספיק טוב. אבל המידע *תמיד* שם. בדיוק כמו (אני מניח שזה בסיס לשם שלך) SIN^2(X)+COS^2(X)=1 גם אם יש מי שחישב עבור X מסוים ולא יצא לו....

trigotrigo

New member
טעות בידיך

גוגל מדרג את האתרים הקיימים במאגר המידע שלו על פי פופולריות, ואם האתר אינו מופיע במאגר, אתה לא תראה אותו בתוצאות החיפוש שלו. בעבודת הגמר שלי, למשל, לא מצאתי הרבה מאוד חומרים דרך גוגל, ולעומת זאת דרך קישורים מאתרים רלוונטיים וכו' דווקא הגעתי אל מקורות מידע שלא הופיעו כלל בחיפוש. לא רוצה - אל תאמין. אה, ולא. אני אוהב טריגונומטריה, אבל החיים שלי אינם מבוססים על משפט זהב אחד.

sahchar

New member
איך נהפכנו לדומניון אמריקאי?

מדינת ישראל מקבלת סיוע מארה"ב סיוע שחשוב למערכת הביטחון ולאזרחי ישראל אך האם סיוע כל כך משמעותי הוא סיבה מספקת להתערבות כל כך ברוטלית ופולשנית בממשל בישראל ובהחלטות הממשלה? איזה סמכות יש לבית הלבן להחליט לגבי עתיד ירושלים והשטחים או לזכות השיבה? זה אפשרי להוריד את רמת הצורך בסיוע האמריקאי, רק צריך ממשלה שאינה מפחדת לכפות על מערכת הביטחון צעדי התייעלות רציניים וכבר נצטרך פחות להזדקק לכסף שלהם, אסור לנו לשכוח שלישראל אין היום חוב חיצוני ויותר מזה יש חוב חיצוני כלפיה, איך במצב הזה שנדיר שמדינה בעולם נמצאת בו אנחנו זקוקים לכמות כזו של כסף? מבחינת האמריקאים זה טוב כי בשבילם זה כסף קטן (לעומת ההשקעה האמריקאית בעיראק למשל) וזה נותן את התירוץ להתערבות האמריקאית בדמוקרטיה הישראלית. זהו מצב הרסני שמדינתנו מנוהלת דה פקטו מווישנגטון עם ממשלת בובות שיושבת בירושלים, או שנהיה אחת ממדינות הברית או שיעזבו אותנו לנפשנו ושילכו לעזעזאל עם הכסף שלהם חוץ מזה ארה"ב לא ניתקה יחסים או הורידה את דרגתם עם שום מדינה שעמדה על עקרונותיה מולה והתנגדה להסתערותה של המעצמה על החיים הפוליטים במדינה זו כך שאין טעם לפחד לעמוד פעם אחת מול הבית הלבן ומחלקת המדינה ולהגיד עד כאן זהו כבר לא נוגע אליכם ואנחנו עדיין מדינה עצמאית עם פרלמנט וממשלה שבשלים להגיע להחלטות לבד ללא הכוונה מוושינגטון. האם נלחמנו מאה שנה וביבזנו 2000 שנים של תקוות חלומות וקורבנות בשביל שאיזה עילג שאפילו בייגלה לא יודע לאכול ינהל לנו את החיים?

shinaaa

New member
אני חושב שצריך להלבין את הכסף הזה..

לכסף אזרחי אתם יודעים איך אפשר לעזור בו לחינוך,לחלשים ועוד רשימה ארוכה....

למעלה