השרדות הישראלי פרק 3

../images/Emo104.gifהשרדות הישראלי פרק 3../images/Emo104.gif

הערות? הארות? כל התגובות פה.

Gootche

New member
איי איי איי

שוב צחוקים על משה ועל המדריכת קפוארה, שמים דגש על האגואיזם של יואב, השחצנות של ורה וליה, וגם שחצנות רצינית של גיא. ראינו גם את עומר, שיצא שמוק לא קטן. אני אוהב את זה!!

D e l i l a h

New member
אני אוהבת את דן ואת נועם!

ונועם הזה הוא פשוט אוזי מעונה 13, גם נראה דומה וגם הוא בידיוק אותו הדבר, מטפש על עצים מבעיר אש, מפיל קוקוסים וכל זה D: וגם מושיק הוא בול טום מעונה 10! וזה מטומטם שלא הראו את מאיה הזאתי מנסה לישרוד לבד זה יכול ליהות מעניין [למרות שאישית אני לא סובלת אותה ובא לי להעיף לה כאפה כל פעם שהיא רק פותחת ת'פה] והאתגר חסינות זה בידיוק אותו אחד שהיה בעונה 13 אני חושבת! זה ביודוק אותו אחד רק שבאמריקאי מי שרצה יכל לפרוש באמצע אבל היה צריך להעביר את החול שלו למישהו אחר..

עונה 10 לא 13, וצודקת בקשר לנועם - תותח.

וגיא ממש מגעיל, לא אהבתי את ההתנשאות שלו בכלל. גיא זוארץ, באמת בחור מקסים, אבל המונוטוניות הזו שיגעה אותי.כל משפט באותו טון.

D e l i l a h

New member
מה עונה13 ולא 10? חח

מ13 היה אוזי שדומה לנועם ומ10 היה טום שדומה למושיק

baracooda

New member
הם לקחו את סדרת המופת הזאת ואנסו אותה

אני היחיד כאן שרצה לבכות מהמנחה המונוטוני, מתמודדים שכמעט ולא מדברים על אסטרטגיה, וכל האווירת "תיכון" שיש שם? בדיוק ראיתי חצי מעונה 15.. אין מה להשוות בכלל.

d a n 6

New member
אתה ממש לא היחיד

אני פשוט הזדעזעתי ממה שעשו לתוכנית. אוקי,אני מבין שזה ישראל וזה לא יכול להיות בדיוק אותו דבר אבל למה להבליט את הישראלי המכוער ולשדר את כל הקוטריות את תגובות המגעילות אחד על השני את השחיטה של התרנגולת. אני ממש לא מבין מה חשבו שם בערוץ 10.

RageBot

New member
דווקא דן ועידן

מדברים לא מעט על אסטרטגיה. עידן מדבר על אסטרטגיה במצלמות (לפחות בפרק הראשון) דן כבר שכנע את ויקה להצטרף לברית שלו, והוא מנסה לשכנע את משה להצטרף גם.

הם לקחו סדרה ממוצעת והפכו אותה למעניינת

DOZPWA , הטוויסט של המשחק הבלתי נגמר מעלה את המשחק ברמות הסדרה האמריקאית נראית לידה דבילית כמו רוב המשתתפים שלהם המנחה רק יתחמם וכמו שהוא היה פיצוצי בשיר שלנו גם כאן אתמול הוא כבר התחיל להתחמם ערוץ 10 למד לרקוד

למעלה