השרדות הישראלי פרק 3

האמ

מישהו צריך לומר להם להעיף את יואב ומהר! וליה הזאת ממש עיצבנה אותי כל הפרק, כל הזמן היא רק מראה כמה היא לא יכולה לעשות דברים וכמה היא סומכת על הגברים שיעשו אותם וכמה היא לא מבינה איך הם לא עושים את זה ובלה בלה בלה . וממש חבל שלא הראו לנו כל הפרק איך מיה שורדת על אי המתים ה ממש חסר. ושמישהו ילמד את גיא זוארץ להשמע קצת יותר נלהב כשהוא מדבר במשימות

פרק נחמד.

עשיתם מהשחיטה יותר מדי! הרי כל הזמן רואים אצלינו לקראת כיפור את שחיטת התרנגולות ואפילו ערוץ 2 הראה משהו דומה בעבר. אז לא צריך לעשות מזבוב פיל. דבר שני, לא צריך לפתח ציפיות בהתחשב לכך שזו הטבילת האש של הערוץ בניסיון לשדר משהו דומה לגרסא האמריקאית. אין מה לעשות ששם זה יותר טוב. ואגב - לכל הממורמרים, מה שתכתבו פה לא ישנה את הפרק הבא:) אז אולי תתחילו לכתוב על מה דעתכם על הפרק במקום להגיד כמה ההפקה גרועה. ועוד דבר קטן, למי שמעוניין לצפות בפרקים בשידור חוזר ניתן לראות באתר הבא בלי יותר מדי לחפש , הפרקים עולים מיד לאחר התוכנית . לילה טוב לכולם

hhh50

New member
לדעתי...

הפרק היה בסדר. היו כאלה שחשבתי בהתחלה שהם נחמדים אבל בסוף לא (כמו גיא- הוא יצא ממש מגעיל בסוף). הרעיון של אי המתים הזה נראה דווקא בסדר. בקשר למתחרים נראה באמת נראה כאילו הם אף פעם לא ראו הישרדות..הם לא מנסים לכרות בריתות לא כלום.

hagayx

New member
אני לא מהקטנוניים ששמים לב לכל הפרטים הקטנים

אבל זה פשוט בלט לי מידי.. שמתם לב שהיום בסוף הפרק דן היה מגולח?

Princess110

New member
כןן את צודקת, אני שמתי לב!

ולא הבנתי מה זה, אם הם עורכים אז לפחות שיעשו את זה הגינוי.. גם בפרק הראשון-שני דן ניראה מגולח ושתי דקות אחרי עם זקן על כל הפנים. לפחות שיתאמו...

Princess110

New member
לדעתי היה פרק ממש חמוד.

רק שיגע אותי שבמהלך אתגר החסינות סבאנה רואים שג'אברו נותנים טיל ורצים והם באיזי שלהם ממשיכים ללכת, לא הבנתי מה נסגר איתם?! ה ממש לא נתנו הכל באתר,אפילו לא רצו
והבלונדינית [ליה ניראה לי קוראים לה] משבט סבאנה מחרפנת אותי! כל היום היא רק מתלוננת עד כמה הבנים לא עושים כלום ולא שוכחת לציין כל יום שהם לא "גברים". העיקר אומרת להם לעשות ולעשות ואז שאומרים לה לעשות היא אומרת שזה תפקיד של גברים, ממש אישה קטנה ומסכנה! אם זה כל כך מפריע לך תזיזי את עצמךך כבר!!!!!

N B I

New member
לדעתי

אוקיי לפי דעתי מלבד מריחת זמן מטורפת הפרק היה טוב. זה פשוט ארוך מדי ומאבד מהמישכה של הצופים לזה. למרות שלי היה סבבה עם זה כי אני חולה על השרדות
אני לא מבינה מה יש לכם מזוארץ, האמת זה ישמע דיי אידיוטי אם הוא יתלהב, גם ג'ף לא מתלהב אם תשימו לב. תחשבו כמה מטומטם זה מרגיש להתלהב, עומד לו לבד על החוף וצועק, למי בדיוק? אלוהים לא צריך פרשנות והשבטים בכלל לא שומעים אותו. מי שדיבר פה על אסטרטגיה- אני חושבת שבחלק גדול מהעונות זה ככה, ממש בהתחלה מעיפים את מי שמחליש את השבט ורק אז מדברים על אסטרטגיה אינדיבידואלית. לפי מה שהבנתי מה"בפרק הבא" יהיה בסאבנה מלא דיבורים על אסטרטגיה. לא הבנתי למה דן קרא למשה "פוקר", כאילו חוץ מהעובדה שהוא יצביע למי שהוא יגיד לו הוא לא יכול לעזור לו ממש. תחשבו על זה, בהתחלה מחפשים ברית גדולה יחסית, שיש בה לפחות שניים חזקים שיכולים לסחוב את הברית לאיחוד ורק אז מחפשים "קולות קלים". אמרתי לכם שג'יבארו ירעבו בסוף, אמרתי או א אמרתי?! חשבו שהם באיזה דן פנורמה...ועוד אכלו את קוריצה. חסכון זו מילת מפתח במשחק הזה ונראה כאילו אף אחד לא סיפר להם את זה. מעניין מה יהיה איתם...מקרה עונה 2? בא לי לדפוק לגיא אננס בראש. הוא ממש ממש הלחיץ את משה, אם מישהו פה קורא שפתיים הוא היה קורא שמשה אמר "סתום תפה". כנראה שגיא גם פתח עליו פה, שזה חתיכת חוצפה מטורפת. תעשה את העבודה שלך בשקט, תנצח בכבוד. מישהו צריך באמת לעשות סטייק קפוארה. הסיוון הזו כל כך כל כך מעצבנת. וסתומה. כולה מתבודדת, מי היא בדיוק חושבת שהיא? אני לא מבינה מה ההתלבטות של סאבנה את מי להעיף עכשיו, יואב צריך לעוף ודחוף. שמתם לב שהוא באמת חשב שגיא נורא נורא רוצה לקלוע? גיא פשוט לא רצה לסמוך על יואב עוד פעם!! ומה גם שהוא נפל איזה ארבע פעמים מהקורה. ומה גם שהוא ישן כל הזמן ואז עוד חושב שיש לו זכות דיבור. מה כאילו, פספסת את העובדה שכולם עצבניים עליך רצח?! ומישהו צריך לדחוף לליה אננס לפה, עם הקוצים. איזה פה יש לה, היא היחידה שמדברת בשבט הזה! ולסיום: נועם תעשה לי טרזן! וממש לסיום. היה אחלה פרק, מתנצלת על החפירה המאסיבית.

TA2020

New member
כל כך ארוךךךךךךךךךךך

למה? למה להרחיב שוב ושוב את התלונות שלהם שאין להם אוכל ושהם רעבים?! מילא פעם אחת, מילא פעמיים, מילא שלוש אבל בזבז על זה כמעט חצי שעה! במקום לשכב ולא לעשות כלום שינסו להדליק אש ולמצוא אוכל!!! משה די מסכן, כי הוא לא רצה להיבחר למשימה הזאת של הקליעה אבל המורה לספורט (ששמו ברח לי...) הכריח אותו וזה מה שקורה שמכריחים מישהו לעשות משהו שהוא לא רוצה לעשות. צריך להבין שאם מישהו לא רוצה לעשות משהו אז זה לא בגלל שסתם לא בא לו אלא בגלל שהוא יודע שהוא לא יצליח... בקיצור, היה אפשר לחתוך לפחות חצי מהפרק של אתמול ולאחד את זה עם ההצבעה של היום. מישהו יודע למה הפרק של היום זה שעה??? כאילו מה, יראו שוב את כל הפרק של אתמול? זאת לא צריכה להיות רק ההצבעה וזהו? למה עושים בארץ הכל ארוך יותר?! קשה לי להבין את זה.

n o g a m o o n

New member
לי לא ברור, אייך הם עוד לא הדליקו אש../images/Emo12.gif../images/Emo178.gif

ליה הזאת כל כך סטריאוטיפית, "אש זה עניין של גברים" מאיפה היא הביאה את זה? חבל לי שהפרק כל כך ארוך, ולמה מחלקים אותו ליומיים? זה מעצבן. היה די משעמם.

daniel9977

New member
למה הפרק הבא ביום רביעי?

בסוף פרק ההדחה של היום נאמר בפרומו של הפרק הבא שהוא ישודר ביום רביעי? מה נסגר עם ערוץ 10? אמרו שהישרדות תשודר בימים שבת וראשון, אז למה רביעי עכשיו? תודה.

N B I

New member
לוח השידורים של 22

זה למה... שבת נולד לרקוד ראשון ארץ נהדרת מי יכול מול זה...

Confide In Adam

New member
דן עושה רושם כיחיד שבאמת בא לשחק

הוא בינתיים היחיד או בין היחידים שמדבר על אסטרטגיה...למרות שהוא קצת עצבן אותי עם הדיבורים על התרנגולת.. הם עשו טעות גדולה שהרגו אותה... גיא לעומתו גרם לי לרצות לזרוק משהו על הטלוויזיה עם ההתנהגות הפאטתית שלו באתגר של הפרס.. פשוט אפס שחצן.. מקווה שלא ישרוד הרבה! לטינה היו 2 קולות - לא הבנתי למה היא בזבזה אותם (אם אני לא טועה) על גיא וליה??? ליה עוד איכשהוא מובנת כי יואב גם הצביע לה, אבל מה קשור גיא? למה היא לא ניסתה לברר לפני ההצבעה למי אנשים אחרים מצביעים כדי שהיא תוכל להצביע איתם ולהציל את עצמה?

השורד

New member
אני חושב שאת טועה והיא הצביעה ליואב

בקשר להצבעה לגיא - לא היתה לה ברירה אלא לזרוק את הקול השני לפח (ראה הפוסט שלי בנוגע להצבעה הכפולה)

Confide In Adam

New member
קודם כל אני בן, ובדקתי - היא הצביעה לליה וגיא

ויכול להיות שפיספסתי משהו - למי שזוכה בהצבעה הכפולה אסור להצביע פעמיים לאותו אחד? לא זכור לי שאמרו משהו כזה.. אם אמרו אז לא שמתי לב...

MayaTheBee

New member
"אני בדקתי" אפשר לחשוב זה מידע מודיעיני

מראים בתוכנית בברור מי מצביע מה, וטינה הצביעה ליואב ולגיא, ההצבעות היו מתוך ה9- 1 גיא (הצבעה כפולה) 1 ליאה (שיואב הצביע) 7 יואב (כל השאר) ואסור להצביע פעמיים לאותו אחד.

Confide In Adam

New member
../images/Emo4.gif בואי נרגע עם הציניות

מה קשור מידע מודיעיני? יש לך ניסוח יותר טוב ל"הלכתי לקלטת וידאו בה הקלטתי את הפרק והסתכלתי שוב בקטע בו מראים מי הצביע למי"? אז יופי. ולפי מה שאני ראיתי בפרק (כשבדקתי), טינה הצביעה לליה לגיא, הסתכלתי פעמיים ולא נראה לי שאני טועה. ומצטער על הניסוחים ה"מודיעיניים" שלי, אני אנסה לפשט אותם יותר בהודעות הבאות שלי.

MayaTheBee

New member
אין פה יותר מידי מה לבדוק

שוב, הראו בברור מי הצביע מה, טינה הצביעה לגיא וליואב, תסתכל שוב בקלטת שלך.

למעלה