לדעתי
אוקיי לפי דעתי מלבד מריחת זמן מטורפת הפרק היה טוב. זה פשוט ארוך מדי ומאבד מהמישכה של הצופים לזה. למרות שלי היה סבבה עם זה כי אני חולה על השרדות
אני לא מבינה מה יש לכם מזוארץ, האמת זה ישמע דיי אידיוטי אם הוא יתלהב, גם ג'ף לא מתלהב אם תשימו לב. תחשבו כמה מטומטם זה מרגיש להתלהב, עומד לו לבד על החוף וצועק, למי בדיוק? אלוהים לא צריך פרשנות והשבטים בכלל לא שומעים אותו. מי שדיבר פה על אסטרטגיה- אני חושבת שבחלק גדול מהעונות זה ככה, ממש בהתחלה מעיפים את מי שמחליש את השבט ורק אז מדברים על אסטרטגיה אינדיבידואלית. לפי מה שהבנתי מה"בפרק הבא" יהיה בסאבנה מלא דיבורים על אסטרטגיה. לא הבנתי למה דן קרא למשה "פוקר", כאילו חוץ מהעובדה שהוא יצביע למי שהוא יגיד לו הוא לא יכול לעזור לו ממש. תחשבו על זה, בהתחלה מחפשים ברית גדולה יחסית, שיש בה לפחות שניים חזקים שיכולים לסחוב את הברית לאיחוד ורק אז מחפשים "קולות קלים". אמרתי לכם שג'יבארו ירעבו בסוף, אמרתי או א אמרתי?! חשבו שהם באיזה דן פנורמה...ועוד אכלו את קוריצה. חסכון זו מילת מפתח במשחק הזה ונראה כאילו אף אחד לא סיפר להם את זה. מעניין מה יהיה איתם...מקרה עונה 2? בא לי לדפוק לגיא אננס בראש. הוא ממש ממש הלחיץ את משה, אם מישהו פה קורא שפתיים הוא היה קורא שמשה אמר "סתום תפה". כנראה שגיא גם פתח עליו פה, שזה חתיכת חוצפה מטורפת. תעשה את העבודה שלך בשקט, תנצח בכבוד. מישהו צריך באמת לעשות סטייק קפוארה. הסיוון הזו כל כך כל כך מעצבנת. וסתומה. כולה מתבודדת, מי היא בדיוק חושבת שהיא? אני לא מבינה מה ההתלבטות של סאבנה את מי להעיף עכשיו, יואב צריך לעוף ודחוף. שמתם לב שהוא באמת חשב שגיא נורא נורא רוצה לקלוע? גיא פשוט לא רצה לסמוך על יואב עוד פעם!! ומה גם שהוא נפל איזה ארבע פעמים מהקורה. ומה גם שהוא ישן כל הזמן ואז עוד חושב שיש לו זכות דיבור. מה כאילו, פספסת את העובדה שכולם עצבניים עליך רצח?! ומישהו צריך לדחוף לליה אננס לפה, עם הקוצים. איזה פה יש לה, היא היחידה שמדברת בשבט הזה! ולסיום: נועם תעשה לי טרזן! וממש לסיום. היה אחלה פרק, מתנצלת על החפירה המאסיבית.