כואב לי עלייך ישראל

ממה שאני יודע, זה כן סתם כך.

עצירים רבים ישבו בעצר מנהלים במשך חודשים ואף שנים ללא כל סיבה וללא משפט. נחמד מאוד שאתה מציע להם אוטונומיה, אבל אין לזה סיכוי לעבוד. האם אתה חושב שלאורך זמן הם יסכימו לחיות כאזרחים סוג ב'?

Zack DA

New member
אתה חושב שלאורך זמן הם יסכימו

לחיות לצידך בלי לשפוך את דמך ?

פשש... הגזענות נוטפת מההודעה שלך

כן! בהחלט! אני חושב שרוב בני האדם ובכללם רוב הערבים ורוב הפלשתינאים, מעוניינים בראש ובראשונה לחיות את חייהם ולא לנסות לשפוך את דמי, אם רק תאפשר להם קיום הוגן וצודק ללא פגיעה בזכויותיהם. אם אתה חושב אחרת, אז או שיש לך ראש מעוות שאומר שבני האדם הם כולם מרושעים, שרק רוצים להרע לשכניהם, או שאתה גזען שחושב שזה המצב רק לגבי ערבים.

Zack DA

New member
אני חושב שהם רוצים להשמיד אותך

כל ההוואי הלאומי שלהם מבוסס על התנגדות ליישות הציונית. על מה אתה מדבר ? למה אתה מצייר אותם כשוחרי שלום ?

locutos

New member
שימי לב

אנחנו נצחנו בכל המלחמות. אל לך להשוות אותנו לגרמנים (אניל א מתכוון לאידיאלודיה), הם היו הצד המפסיד. אנחנו הצד המנצח, אנחנו אלה שיכולים לגרש את הערבים, לא להפך.

פאשיזם

אני ממש מתנגדת למה שאתה כותב. מה שאתה אומר זה בעצם לדגול המלחמות כיבוש מטומטמות. אם כבר נלחמים אז אמורים להילחם על אידיאולוגיה - לפחות זה מה שהבנתי מהליכוד - לא על הזכות להעיף אנשים מהבית שלהם. "כן, בא לי ללכת לכסח ערבים ולזרוק אותם לעזאזל אז נעשה מלחמה, ואם ננצח אז מותר לנו לעשות את זה באמת". בעצם, מה שאתה אומר מחזק את זכותם של הערבים להשתמש בטרור - הם פותחים מלחמה במטרה להעיף אותנו מכאן. זו מלחמה והכל פייר במלחמה הרי... אז"ש! אנחנו צריכים לעשות כל שביכולתינו כדי להימנע ממלחמה, כי אני לא מוכנה להקריב את המשפחה והחברים שלי בשביל כיבוש שלא ייתן לנו כלום מלבד סיפוק צרכים שטניים.

Carl Freeborne

New member
נכון... אני מסכים איתך 100%.

השאלה היא איך זה יקרה, אם אלה שנמצאים שם למעלה *בשליחותנו*, שכחו שהם בשליחותנו, והם עושים לביתם בלבד...(לא כולם, לפחות רובם) אתם לפחות מפלגת השלטון (ויש לי חילוקי דעות רבים כלפיה, אבל זה לא רלוונטי) - איך שם אתם יכולים להשפיע? אם בכלל?

Zack DA

New member
היום, לצערי, אי אפשר להשפיע

אבל יבוא יום (כך אני מאמין) שפלג חדש ישתלט על הליכוד. השאלה היא איך עושים את זה.

Carl Freeborne

New member
אני אישית מקווה....

שאתה בליכוד משתי סיבות בלבד - 1. גישה כלכלית ליברלית הדוגלת בשוק חופשי 2. ציונות לאומית מתונה בעד בטחון לישראל וזהירות בהסדר עם הפלסטינאים - זו המדיניות הידועה של הליכוד - ואם הליכוד היה הולך איתה אז אמנם עדיין לא הייתי תומך בו, אבל הוא היה מפלגה ערכית-אידאולוגית שמציעה לבוחרים שלה משהו ברור - ולא מפלגה של - יש לנו פה דתיים, חילונים, מזרחים, אשכנזים, רוסים - אנחנו מייצגים את כל העם אנחנו איתכם וחלק מכם תבחרו בנו גם אם זה לא יהיה לכם כדאי... אם אתה לא רואה שאתה מצליח להשתלט אז מה אתה בעצם עושה שם?

Zack DA

New member
אני מקווה שיום אחד אוכל להשפיע

אני מחשיב עצמי לתומך מהחלק הימני והניצי יותר בליכוד.

MichelleS

New member
יש לי שאלה..

אם אתה חושב שאי אפשר להשפיע, מה אתה עושה בנוער הליכוד?

Carl Freeborne

New member
אז מה יהיה בסופנו?

לפחות, אם המפלגה שלכם שולטת, תנסו להשתמש בה ולקדם את המדינה הזו...

Carl Freeborne

New member
ומה עם לעשות?

אני ממש לא תומך הליכוד, אבל אם תוכלו לשנות משהו מבפנים זה יהיה מאוד חיובי...

Zack DA

New member
../images/Emo13.gif

אני מקווה. זה לא יקרה בשנים הקרובות, לצערי. --------- אתר נחמד בבמה.

למעלה