למה,רוצה לראות מי אני
M M i R i L e New member 2/11/04 #21 אה חחח הבנתי... פשוט לא הסתדר לי מתי היית חחח תגידי את אהבת פעם את בריטני??
M M i R i L e New member 2/11/04 #23 חחח ממש לא ../images/Emo13.gif ידעתי שהשם שלך מוכר לי מאיפושהו גם אני פעם הייתי מעריצה אותה חחחח ניראה לי היינו מדברות אפילו (איסיקיו) טוב לא משנה פתרתי לעצמי את התעלומה חחח
חחח ממש לא ../images/Emo13.gif ידעתי שהשם שלך מוכר לי מאיפושהו גם אני פעם הייתי מעריצה אותה חחחח ניראה לי היינו מדברות אפילו (איסיקיו) טוב לא משנה פתרתי לעצמי את התעלומה חחח
T TetiBETTY New member 2/11/04 #24 ../images/Emo104.gifלמה../images/Emo35.gif בכיף../images/Emo70.gif על הת.ז זה היה בצחוק,כן... ואיך קוראים לך יכול להיות מאוד שדיברנו.. אולי תזכירי לי נשכחות
../images/Emo104.gifלמה../images/Emo35.gif בכיף../images/Emo70.gif על הת.ז זה היה בצחוק,כן... ואיך קוראים לך יכול להיות מאוד שדיברנו.. אולי תזכירי לי נשכחות
T TetiBETTY New member 2/11/04 #29 ../images/Emo104.gifוואלה יכול להיות... אפשר לשחזר קשרים מסנג'ר,טוב
T TetiBETTY New member 4/11/04 #35 ../images/Emo104.gifאיזה חמוד../images/Emo70.gif הייתי גם ביום שלי שלישי במרי -לו והייתה מיכל....היא הייתה מעולה. למרות שתמיד אמרתי לעצמי שאני לא יכולה לדמיין את מיכל בתפקיד מרי-לו. היה מדהים כמו תמיד ושירנטע-תודה על התמונות איפה צילמת אותן בהבימה
../images/Emo104.gifאיזה חמוד../images/Emo70.gif הייתי גם ביום שלי שלישי במרי -לו והייתה מיכל....היא הייתה מעולה. למרות שתמיד אמרתי לעצמי שאני לא יכולה לדמיין את מיכל בתפקיד מרי-לו. היה מדהים כמו תמיד ושירנטע-תודה על התמונות איפה צילמת אותן בהבימה
ש שירנטע New member 4/11/04 #39 לאא..... יעל ואמיר היו אמורים לשחק אבל בסוף זה היה עם מיכל וגיא..........