מסיבות יום העצמאות..איפה?

i l0ve u

New member
../images/Emo104.gifמסיבות יום העצמאות..איפה?../images/Emo104.gif

יום העצמאות וזה....... כאילו חייבות להית מסיבות!!!!!!!!! אז איפה יש מסיבות שוות? ובבקשה -אם מישו יודע על מסיבות שווהת פה באזור נתניה {ואזור השרון} אז פליזזז תגידו! ותרשמו בבקשה שעה ,מקום,וכמה עולה כרטיס כי זה ממש חשוב! אז אנשים יאללה לחפש פליז.......................

keren201

New member
קבלו המלצה...

יש בווילה מסיבה טובה ובחוף.... גם בפארק הירקון יהיה מגניב....

פארק הירקון- Dee dee ושאר חברים..

dee dee מגיעה במיוחד למסיבה.. אינפקטד משרום, רוברט גיטלמן רונן לביא, בועז קופלד.. מופעי ליזר וזיקוקי דינור ועוד הרבההה משמונה בערב עד שמונה בבוקר, 3 רחבות ריקוד ע-נ-ק-י-ו-ת + מתחם אוכל ושתייה.. כמובן שהאבטחה מוגברת ויש כניסה נפרדת לקונים במכירה מוקדמת לפרטים נוספים- 136168158

סמוראית

New member
חחח.... dee dee מגיעה גם לבאר שבע!1

נראה לי שהיא תהיה בכל ארץ ישראל בלילה של יום העצמאות!

cutey

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

איך את יודעת שהיא מגיעה לבאר שבע?

cutey

New member
../images/Emo11.gif

טוב לדעת..אבל נראה לי שאני אלך לרוק עצמאות בסוף..זה נשמע ממש פצצה.אתם יודעים איפה אפשר להשיג כרטיסים?

i l0ve u

New member
כן בטח............

נראה לכם? לא DEE DEE ולא בטיחחח חח אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני לא יודעת מה לעשותתתת

מאיה1983

New member
יש את רוק עצמאות

יש שם המון הופעות של אביב גפן, עברי לידר, סבלימינל והצל
, הדג נחש ועוד.... וגם יש מסיבה מצויינתתתתתתתת בTLV שאולי אני אלך אליה... אם ישאר לי כסף...

מאיה1983

New member
ממש בא לי ללכת לשם

אבל רק אם אני אזכה בכרטיסים מגלגלץ. כמה עולה כרטיס דרך אגב??

i l0ve u

New member
מה זה רוק העצמאות?

וואיי נשמע פצצה כמה עלה כרטיס? לאיזה גילאים? ואיפה זה בכלל???

CheN GooR

New member
רוק העצמאות 2003

אנשים עוד ארבעה ימים זה קורה רוק העצמאות 6/5 יום שלישי אביב גפן היהודים מוניקה סקס הדג נחש סאבלימנל דנה ברגר ירמי קפלן! הדיאליזה בארץ הפלאות חלוצי החלל ועוד ועוד ועוד בערב אחד בכרטיס אחד ... אמפי פארק ראשון לציון כרטיסים מכירה בערב האירוע במקום-149 מכירה במשרדי הכרטיס-129 מכירה במשרדי הכרטיס עם 300 כוכבים של ישראכט-89 מכריה במשרדי הכרטיס עם 100 כוכבים של ישראכט צעיר-69 מכירת יחצני הזול ביותר שיוצא-99 >אגב,כרטיסים אצלי<

i l0ve u

New member
../images/Emo7.gif

אני רוצה ללכתתתתתת!!!!!!! זה נשמע SO סו"ד.{=סוף הדרך...}......

סמוראית

New member
אני גם רוצה...../images/Emo168.gif

אבל אין סיכוי שההורים שלי יתנו לי ליסוע לרשל"צ ביום העצמאות....

natla

New member
רוק עצמאות? -תשארו בבית...

חברה... אני לא יודע מה אתם מברברים כאן על רוק עצמאות.. אבל אני מוכן לנדב לכם קצת מידע על האירוע המיוחצן הזה... דבר ראשון אני גר ממול הפארק שמתקיים שם המופע והייתי כבר 4 פעמים שם, שנה אחר שנה. חוץ מאוסף הפריקים שעוד לא נראו לעין ואנשים שעולים עלייך מכל עבר וגניבות ומכות שמתרחשות שם בקצת מסחרר אין שם שום דבר שיגרום לי לחזור לשם השנה. האירוע לא מומלץ בעוד שנוסיף את מחירי הכרטיסים, גם העודף שנשאר לך בטח בסופו של דבר יגנב ע"י הערסים שמגיעים במטרה "לעשות קופה". אז במקום לסבול ולחזור הביתה מבויישים ובוכים על כך שדמי הכיס שלכם נגנבו ממכם והפלאפון שנמצא עכשיו אצל עבריינים ראשל"צים... תצאו לרחובות ותחגגו! זוהי דרך הרבה יותר נחמדה להעביר את יום העצמאות ה-55! ולחיי מדינת ישראל

למעלה