מסיבות יום העצמאות..איפה?

באיזור נתניה את רוצה?

מכון וינגייט- יודעת איפה? איפשהו על כביש החוף 10 דקות מנתניה החל משעה 23:30 בערב יום העצמאות יהיו סאבלימינל והצל, היהודים ואינפקטד מאשרום הסעות 15 שקל הלוך וחזור מתחנה מרכזית נתניה החל מ23:00 כל חצי שעה

i l0ve u

New member
איך בדיוק???

סאבלימינל והצל והיהודים צריכים להיות בפסטיבל הרוק בערך באותו זמן לא? ואינפקטד מאשרום זה בחוף בהרצליה שכחתי איך קוראים לו..מנדליזה או משו כזה... אבל בוינגייט?? את/ה בטוח/ה????????????? יש לך עוד פרטים?

בטוח אחות שלי!

כל אחד יופיע ב2 שירים וחצי, אבל חאפיף
לפי מה שאני יודעת כל העולם ואחותו יהיו שם...בואי לICQ שלי תקבלי עוד פרטים 148214781 תגידי שזו את :)

../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

איי איייי וינגייייייייט
אינסוווווף כוסונייייייים
רציתי ללכת לשם.. ובסוף לא ביררנו מספיק פרטים בשביל שנדע אם עד כדי כך שווה... אז אני והחברות שלי הולכות למסיבה בירקון.. אממ.. יש גם מסיבה בוילה שאמרו לי שהיא תהייה סוף.. אבל לא יהיה שם מקום לנשום.. אממ... ויש מסיבה כמו תמיד... נTLV קאט בלו... וכל המועדונים האלה למינהם... אבל כל מי שמתכנן ללכת למועדון... צריך לדעת שיהיה שם מפוצצצצצצצצצץ בטירוף
אממ.. אה וכמובן שיש גם את רוק עצמאות... מה שטוב במופע הזה... שיש הסעות כמעט מכל מקום בארץ... אז שאווה
יום העצמאות שמח

O Boy

New member
../images/Emo10.gif קלטו ../images/Emo10.gif

ביום העצמאות כנראה שאני אתקע בעיר שלי, במקום שיש מסיבת יום העצמאות אבל אין אורחים!! והכי קטע שקיבלתי כרטיס ל"מתחם שמור", פחחחח, יעני קרוב לבמה - אבל אין אורחים אין למה לבוא!! אני מה-זה בבאסה, תעזרו לי לצאת מזה, אני נואש...

SsssTaaaR

New member
יש דבר כזה?!../images/Emo12.gif

למה אתה לא יוצא לת"א או משהו בכיוון?? חוץ מזה איזה מסיבה זו...כאילו מה יהיה שם?

O Boy

New member
אין מצב...

לא מרשים לאף אחד מהחברים שלי, בכיתה ט' אף אחד לא יורד כאן. זה מופע של העיר, אתם קולטים??? דכאון של הלייף.... איזה יבש יהיה כאן....

מאיה1983

New member
אז אולי תראה את התוכנית של יב''ז

בערוץ 2... מצדיעים לצה''ל או משהו כזה... זה נשמע טוב. וגם יהיו שם אמרנים טובים... בטח לא כמו שיבואו לישוב שלך.... גם אני פעם גרתי בעיר קטנה והביאו את עוזי חיטמן!! זה היה נורא. אל תיתן לבאסה לחלחל בך..... אנחנו איתך... WE LOVE YOU ORE כמו שאומרים במפגשים של אלכוהוליסטים אנונימיים חחחחח

O Boy

New member
חחח

איזה עיר רקובה יש לי!! תודה על העידוד, זה עזררר (טיפה)...

מי נוסע לת"א למסיבות של חגים?

המסיבות הכי מגעילות יש מלאות מפוצצות ועוד כל מיני דברים מגעילים...

דווקא אצלנו עושים משהו גדול..

אומנם אנחנו סה"כ כפר יונה ולא נתניה אבל מה שאצלנו יעשו.. זה יהיה יותר גדול משל נתניה וחדרה ביחד
יהיו 3 רחבות
1. רחבה לכל המשפחה - עם מושיק עפיה, חני נחמיאס וגידי גוב 2. רחבה לנוער - די ג'יי + סטנדפיסט - נדב אבקסיס (מוכר) 3. ועוד רחבה עם מתקנים מתנפחים ודוחנים וכל מיני.. אז כנראה שגם אני נשאר בכפר..

shani144

New member
י-ם עיר הבירהההההההה

מסיבה לכיתות ט-י' באומן..... 3 רחבות ריקודים מתקנים מתנפחים תפאורה סוף הדרך מושקעת שווה להגיע! מכירה מוקדמת אצל היחצנים +הסעות מהמקומות הרחוקים!!!

i l0ve u

New member
וואלה?????../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

שאוווההה יחסית יעני למה לי לצא למסיבה מסכנה ששומדבר שמה לא בטוח ועוד להוציא על זה 120 שקל אם אני יכולה להישאר פה בכפר ולהיכנס בחינם ולהסתובב עם החבר'ה............... גם ככה לא התכוונתי ללכת לוילה/לחוף/לפארק הירקון<אמא שלי נלחצת מת"א בעעע> למרות שהייתי מתה ללכת לרוק העצמאות! אבל בחפיף נישא בכפר ונעשה צחוקים... אם יהיה דיג'יי והכל זה סבבי... דרך אגב טל מי הדי ג'יי?? <חחח אני מקווה שלא נועם הזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח> אז אולי גם אתם תבואו לכפר יונה? בדרך כלל ביום העמצאות הם משקיעים וגם השנה זה פסידר <חני נחמיאס? חח>

חחחח מביאים די ג'יי רציני.......

הפרויקט הזה לא זול (רק שתדעי) וחני נחמיאס זה לילדים קטנים.. u know רחבה לכל המשפחה.. אז גידי גוב זה למבוגרים חני נחמיאס זה לילדים ומושיק עפיה לנוער ולכל הג'חצ'ים

פארק רעננה!-->

הכי קול... יש שם מתקני ילדים, דשא, אגם, רכבת, טריליון אנשים, אבטחה, אוטובוסים לשם חינם, ומללללאאאאאאא דוכנים. כיף
אני הולכת לשם:)

למעלה