סאבלימינל והצל ברחובות

מוקי שם את סאבלימינל בכיס הקטן...

מוקי לא מלכלך על מי שלא בדעה שלו
מוקי לא ממוסחר, לעומת סאבלימינל... האדיוט הזה מודה בעצמו שהוא שר בשביל כסף: "היום בשביל כסף עושים את הכל" (מתוך 'אני יכול')
מוקי לא שוביניסט. כל השיר "תרדי לי" של סאב נוטף שוביניסטיות. "מימי, רוצה לבוא איתי אל סיטי, תרימי ת'חולצה ת'מיני סקירט תורידי... נדבר אל העתיד אבל בינתיים בואי תרדי לי..." שיירד לעצמו אם הוא כל כך רוצה
שיר דוחהההההההההההההההההההההה
האגו שלו ממריא לשמיים יותר מידי
... חושב שהוא אלוהים!! כל השירים שלו מלאים במחמאות לעצמו.. שייתן לאחרים להביא לו את המחמאות ושלא יעלה לעצמו את האגו... יאק!! ובכלל- המוזיקה של מוקי הרבה יותר טובה
מלאה בעומק ולא בשטויות... תשמעו את 'האדמה בוכה', 'החיים' , 'מדברים על שלום' ו'אני לא רואה ממטר' ותבינו מה זה ראפ טוב ואיכותי

Big 7

New member
אוליי תיקראי את התגובות שלי?

השיר תני לי נכתב בצחוק!!! "היום בישביל כסף עושים את הכל" ההורים שלו יכולים ליקנות לך את האמא ואת האבא מה הוא צריך עוד כסף? הוא היתכוון לאנשים אחרים,ליפניי שאת אומרת שטויות תשמעי את השירים: האור והצל ילד רחוב חי מיום ליום הציר בילאדי ואז כבר תעבירי ביקורת שגוייה ואם את אומרת לשומעי סאבלימינל והצל שדעתם פסולה אז מה זה דעתך?לפחות אנחנו לא שומעים נקניק פריק מכואר ששר כמו בחורה מוקי ראפר באמת טוב אבל אם את אומרת שהוא לא מהלל את עצמו אז תישמעי את השיר לא רואה ממטר הוא לא מהלל את עצמו? את מבלבלת את השכל ולא מבינה כלום בהיפ הופ!

יוֹאב

New member
אז מה דעתך להעלות לפה את התמונות

? שנהנה מהם גם אנחנו קצת
הא

Big 7

New member
היא שמה תמונות בפורום סאבלימינל

והצל ישה שם איזה 2-3 תמונות

אכן כן,

שמתי קצת תמונות בפורום של סאבלימינל והצל, בקרוב אולי אני ייעלה עוד תמונות...

סאבלימינל היו בגן הפקאן!! אם אתם

רוצים תמונות אז אין בעיה!! צילמתי עם הפלאפון שלי ואני רק צריך ל הוריד אותם למחשב שלי ואני מעלה ישר. סבבה?

Big 7

New member
ניגריתתתתת

מה זה מוסיקה טובה בישבילך?אביב גפן?...אין מוסיקה רעה כל אחד והטעם שלו..

Weird Eyal

New member
המממממממממממ

האמת הדיסק הראשון של סאבלימינל היה נחמד יש לי רק בעיה אחת איתו הוא שר על זה שהוא בא מרקע של עוני ושהוא תמיד היה מסכן וכאלה אבל הוא גדל ועדיין גר ברמת אביב ג עם כפית זהב בפה..... שירפרפ כמה שהוא רוצה אבל למה לשקר?

למעלה