פרטים לגבי ההפגנה הגדולה

krembo

New member
../images/Emo104.gif פרטים לגבי ההפגנה הגדולה../images/Emo104.gif

באתר הבא תמצאו את כל הפרטים לגבי ההפגנה הגדולה שמתוכננת ליום שני הבא בכיכר רבין בתל אביב, הפגנה שבה נצעק לראש הממשלה שיעשה מעשה ויוציא אותנו מתוך מעגל הדמים הנורא שאנו חיים בו יום-יום! אנא היכנסו לאתר ועיזרו להפיץ את כתובתו כמה שיותר - בפורומים, בדואר אלקטרוני, באייסיקיו ועוד ועוד. http://www.yesha.org.il/lemotet.htm נ.ב. הפרטים של ההפגנה פורסמו רק בפורומים הרלוונטים

אנדרי ז

New member
אולי לא שמת לב

אבל זה בדיוק מה שהגאון מחוות השקמים מנסה לעשות. הוא נכנס לבלאטה וראית מה יצא לנו מזה. אם הוא באמת יילך על מיטוט הראשות עוד יעופו עלינו טילים גם מסוריה ועיראק. לא שיש לי בעיה כלשהי שיעופו עלינו טילים, אני בטוח שכולנו אוהבים קצת אקשן, הלוויות, קטעים... רק תודיע לי קצת לפני זה שאני עוד אספיק להשיג כרטיסי טיסה.

אנדרי ז

New member
ועוד משהו

אני רואה שאתה פרסמת את זה בפורומים ימניים וגם פה. אז תתחיל לשכוח מזה חביבי. כמו שאמרתי גם לאלה שפרסמו את הפגנת הזמאל שהייתה אמורה להיערך, אנחנו פה לא שמאל ולא ימין. שינוי היא מפלגת מרכז, ותכניס את זה טוב טוב לראש.

בנזו

New member
למה לא../images/Emo35.gif

למה ש-ימניים במפלגת שינוי לא ידעו על ההפגנה ויצטרפו אליה דרך אגב, האם נעשה סקר בין תומכי שינוי מה יש בה יותר, ימניים או שמאליים

אנדרי ז

New member
כי זה לא תוכן שקשור לשינוי

באותה מידה שלא יאה לפרסם תכנים כאלה בפורום חתונות או בפורום אופנועים. הימנים בשינוי מוזמנים לגלוש גם בפורומים של הימין ולהתעדכן שם. ואם אני ארצה לדעת על הפגנת שמאל אני איכנס לפורומים של מרצ או של די לכיבוש.

בנזו

New member
ימין - שמאל

אבל אם תבדוק את ההודעות בפורום זה, תיווכח שחלק ניכר מהם עוסקים בעיניני ימין שמאל, וזה כולל גם הודעות שלך אז למה לסתום פיות - שינוי היא כביכול מפלגה ליברלית

אנדרי ז

New member
אבל אני לא קורא לאנשים ללכת להפגנות

בנושאים מדיניים. ויכוחים פרטיים, זה כבר עניין אחר. וגם בזה אני משתדל להמעיט במסגרת הזאת.

all

New member
קרמבו, מתי תתבגר ותהפוך למרציפן???

המלחמה הזו לא תיגמר לעולם, לא אחרי שנצא מהשטחים ולא אחרי שנכבוש אותם. תפסיק להיות ילדותי וקבל את עובדות החיים לא לכל שאלה יש תשובה, ולא לכל סכסוך יש פתרון". למשל המלחמה ה-תורכית-יוונית התחילה עוד לפני ימיו של "סוקרטס". תבין את זה, תזכור את זה ותלמד את זה בע"פ: עמים המתרבים בקצב של 1:4 בכל 40 שנה חייבים שטח מחייה הולך וגדל, אז יציאה מהשטחים כולל פינוי המתנחלים ייתנו להם שטח לעוד-40 שנה אבל אז האדמה תיגמר ובאופן פלאי הסכסוך יתעורר מחדש. בגלל ש- "שרון החזיר היהודי עלה למקדש אל-עקצה קודש הקודשים של האיסלם". או בגלל ש- "אין לנו חיבור בין עזה לשומרון". או בגלל ש- "נהג יהודי פגע ברואה צאן בן 98 בדיוק כשעשה פיפי בצד הדרך". די עם הנאיביות קרמבו, אחרת יוכלו אותך ויזרקו את הביסקוויט לפח

בעניין טורקיה-יון.. היה שם טרנספר!

בשנות ה- 20 של המאה ה- 20, היה טרנספר בין טורקיה ליון, ד"ר ננסן הביא את הטרנספר וזכה על כך בפרס נובל לשלום.. מאז כבר אין מלחמה בין שני המדינות.. נכון שאין "אהבה" אבל אין מלחמה ואין סכנה שינחתו טילים על אנקרה או על אתונה... פרס נובל לטרנספר הביא שלום! פרס נובל על אוסלו - הביא מלחמה! אתם עוד מאמינים שערפאת הוא חתן פרס נובל לשלום?????? רק הטרנספר יביא בטחון - רק הטרנספר יביא שלום! ארץ ישראל - לעם ישראל ורק לעם ישראל!

all

New member
חצי מקפריסין נכבש ב-1976

בשנת 1998 הופל מטוס פנטום טורקי אחרי זה נעלמו שני מטוסי קרב יווניים.

ובשנה זאת נערך גם הטרנספר בקפריסין

ומאז הסכם הטרנספר בין צפון קפריסין לדרומה.. אין מלחמה בין שני הצדדים... והדוגמאות שהבאת.. הם מראים את האיבה אולי.. אבל אין סכנת מלחמה ביניהם.. ואתה משווה את זה לבין המלחמה המתחוללת היום ברחבי ישראל? רק היפרדות העמים תביא לבטחון.. גם השמאל אומר את זה! השאלה היא איפה יעבור הגבול.. השמאל מדבר על גבול בין קלקליה לכפר-סבא. "מולדת" מדברת על היפרדות העמים על קו הירדן... הם שם - אנחנו כאן ושלום על ישראל!

all

New member
האם זו תמימות או שרצון עז להאמין

בדבר מה ולא משנה מה. כתבתי הודאה ארוכה וברורה ואתה בחרת להתיחס רק לחלק ממנה. מדוע? כי זה החלק היחיד שהדבר שאתה מאמין בו נותן לו תשובה? שום גבול לא יעזור, שום גדר לא תפריד. חשוב לך למות בשרות מילואים בשמירה על הגדר במקום באוטובוס לעבודה. שיהיה ככה. ובכל זות, חוק מתמתי פשוט אומר שכשיש יותר מדי אנשים על אותה פיסת אדמה, הם ינסו לבלוע פיסה נוספת.

ולדי

New member
עוד פעם זה עם הטרנספר שלו...

לך מאחורי איזור החיץ בבקשה...

איזורי חיץ? אין בעיה! מעבר לירדן..

רק היפרדות העמים משני עברי הירדן - יוביל לשלום! הם שם - אנחנו כאן ובא לציון גואל!

אשרת

New member
אתה נאיבי אם אתה חושב שזה מה שיפתור

את הבעיה, אבל זה לא הפורום לדבר על זה.

אנדרי ז

New member
כן, הפרדה

מעיפים את ההתנחלויות, מקיםים מחסום בסגנון חומת ברלין, ונותנים הוראות פתיחה באש חופשיות על כל מי שינסה לעבור בצורה לא חוקית. במקביל בצד השני מוקמת מדינה פלשתינית, ואם הם מעיזים להמשיך במלחמה נגדנו יש לנו לגיטימציה בינלאומית לזרוק עליהם את כל הארסנל שלנו. ומצד שני אם הם יירגעו, נוכל לאט לאט לטפח שיתוף פעולה ולהפריח את האיזור. מי שרואה פיתרון יותר טוב מזה שיצביע.

גבי38

New member
במקום הפגנות - תנו לעשות הפרדה !

אם באמת אכפת לכם מהבטחון יותר מכמה התנחלויות משיחיות מיותרות , הגיע הזמן שתגיעו למסקנה שצריך לפרק חלק מההתנחלויות כדי שהיה סוף סוף אפשר להקים *גדר הפרדה* . זו הדרך היחידה להביא לביטחון , ואתם ביש"ע ומפעל ההתנחלות המטופש והמיותר עומדים בין ישראל לבין הפרדה! לא ניתן להקים גדר כזאת ולהשאיר את ההתנחלויות הקטנות.הגיעה הזמן שתקבלו אחריות .

למעלה