היא שרה יפה
I is258 love shiri New member 20/7/06 #20 היא שרה יפה../images/Emo99.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif
R Rachel47 New member 20/7/06 #21 היה מקסים ביותר../images/Emo15.gif היא הייתה מהמממממת ייייאאאא...פן חחחחחחח יפה לה היא שרה מקסים הצילום היה סבבע היא הסתכלה למצלמה מדי פעם והייתה ממש מקסימה אהה ואיפרו אותה יפה והעיניים שלה |לא-מסוגלת-לדבר| קיצר..גררררררררר היא הייתה חמודה גם אחר כך חח איך היא קפצה לחבק אותו כפרעליה
היה מקסים ביותר../images/Emo15.gif היא הייתה מהמממממת ייייאאאא...פן חחחחחחח יפה לה היא שרה מקסים הצילום היה סבבע היא הסתכלה למצלמה מדי פעם והייתה ממש מקסימה אהה ואיפרו אותה יפה והעיניים שלה |לא-מסוגלת-לדבר| קיצר..גררררררררר היא הייתה חמודה גם אחר כך חח איך היא קפצה לחבק אותו כפרעליה
B BLACKit New member 20/7/06 #25 אני בשוק אני לא מאמינה שהיתה תוכנית אחת שלא הפסדתי! ממש! היה חמוד[: קרן מתוקה כתמיד[:
ט טל ליהיא New member 20/7/06 #26 היתה הופעה מצויינת!!! באמת, אחת הטובות שראיתי של קרן עד היום בטלויזיה... קרן, קבלי ח"ח
R Rachel47 New member 20/7/06 #27 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif באמת הייתה ממש מעולה בהתחלה של השיר..כאילו במילה הראשונה ראו כמה היא מתרגשת איזה חמודה היא..כולם יודעים מי היא...והיא עדיין מתרגשת כמו ילדה קטנה אבל היא נכנסה לזה מהר מאוד והתעשתה והביאה אותה בהופעה מעלפת באמת היה מדהים
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif באמת הייתה ממש מעולה בהתחלה של השיר..כאילו במילה הראשונה ראו כמה היא מתרגשת איזה חמודה היא..כולם יודעים מי היא...והיא עדיין מתרגשת כמו ילדה קטנה אבל היא נכנסה לזה מהר מאוד והתעשתה והביאה אותה בהופעה מעלפת באמת היה מדהים
D Dark chocolate New member 20/7/06 #38 ../images/Emo45.gif../images/Emo211.gif ולמה אין סמיילי של "מוחא-כפיים"
H hilali1 New member 20/7/06 #29 היה מקסים אבל הציפורנים.. היא חייבת לסר. כל הזן עושים לה קלוז אפ על הידיים כשהיא מנגנת..
ט טל ליהיא New member 20/7/06 #34 זה פשוט לא יאמן... התפלאתי איך עדיין לא רשמת משהו שלא היה טוב בהופעה הזאת... איך לרמת הציפורניים את מגיעה... בחיים שלי לא שמתי לב לציפורניים... לתשומת לבך..
זה פשוט לא יאמן... התפלאתי איך עדיין לא רשמת משהו שלא היה טוב בהופעה הזאת... איך לרמת הציפורניים את מגיעה... בחיים שלי לא שמתי לב לציפורניים... לתשומת לבך..
H hilali1 New member 20/7/06 #35 דיי צאי מה. אמרתי שהיה מקסים אבל בתור מי שמנגנת וכל הזמן מצלמים לה את הידיים היא חייבת. מה לעשות.. זה חלק מהעניין.
דיי צאי מה. אמרתי שהיה מקסים אבל בתור מי שמנגנת וכל הזמן מצלמים לה את הידיים היא חייבת. מה לעשות.. זה חלק מהעניין.
R Rachel47 New member 20/7/06 #36 בהופעה של איתי../images/Emo15.gif שמתי פעם ראשונה לידיים שלה (עד אז לא זזתי מהעיניים ) כאילו..בתמונה שלנו..ראיתי את היד שלה ו..כן היא צריכה לסדר אותן אבל דווקא לא כל כך מפריע לי כאילו אם בא לה..שתסדר כאילו זה סתם מומלץ כי עושים קלוזאפ על הידיים שלה..אבל לא ממש אכפת לי
בהופעה של איתי../images/Emo15.gif שמתי פעם ראשונה לידיים שלה (עד אז לא זזתי מהעיניים ) כאילו..בתמונה שלנו..ראיתי את היד שלה ו..כן היא צריכה לסדר אותן אבל דווקא לא כל כך מפריע לי כאילו אם בא לה..שתסדר כאילו זה סתם מומלץ כי עושים קלוזאפ על הידיים שלה..אבל לא ממש אכפת לי
D Dark chocolate New member 20/7/06 #37 ציפורניים../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo211.gif הממ, אוקיי
ב בלונד טבעי New member 24/7/06 #40 רק הציפורניים ומה עם השיער? והבגדים והנעליים, היא אחלה זמרת אבל היא כ"כ מוזנחת... נראית ממש רע, חבל
ע עדי C New member 20/7/06 #31 היה מקסים... ../images/Emo23.gif הקלטתי בDVD אני אנסה איכשהוא להעביר את זה למחשב ולהעלות...