רוק עצמאות ב-
אנשים

../images/Emo104.gif רוק עצמאות ב-../images/Emo43.gif אנשים

* אביב גפן והתעויוט * עברי לידר * היהודים * מוניקה סקס * מופע הארנבות של קספר * * סינרגיה * בית הבובות * יוני בלוך* שייגעצ * terry poison * אלכס * מרפסות * 30 כרטיסים זוגיים לפסטיבל רוק עצמאות 2008 מחכים לכם! ענו על החידון ואולי תזכו בכרטיס זוגי מתנה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=575&msgid=115777234

white in Angel

New member
ואני רוצה את הפרקים של ההמשך....

ולפגוש אותך............. חבל שלא באת למפגש פורום... אררררררררררררגגגגגגגגג......................................

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אכןאכן DD: ../images/Emo99.gif

גם אם לא מהכרטיס הזוגי של תפוז, אני שם! ^^

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo207.gifחחחחחחחחחח

זרתי
כןכן, אני חזרתי אחרי 4 ימים מפרכים של מסע אתגר בצופים- היה קשה, כיף, מצחיק,שונה ומ-ד-ה-י-ם!!!!(והפדתי מפגש
) בכל אופן, אינלי כח לחפור... רק מודיעה על החזרה(אם מישהו שם לב לחוסר ב
ים. -
- נ.ב.נועה- תתחברייייייייייי .

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif פיינלי../images/Emo70.gif חזרת ../images/Emo13.gif

ואיתך ה
ים
אעאעאעאע איך היה? פרטים!! עכשיו
תתחברי !!!!!!!! ברוכה השבה

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאת../images/Emo70.gifאיתך אני צריכה לדבר../images/Emo70.gif

אבל בגדול היה אחלה, בטח שמעת מלאמלאמלא מציף כבר, לא? אני כבר אספר לך את כל הצחוקים^^ ווי ניד טו מיט סון!!!!ואיפה נועה...וטל...לא מחוברות כבר שמה!(טוב, מאז שחזרתי, למרות שגם לפני שחזרתי נועה לא הייתה מחוברת
) נועההההההההההההההההההההההההההההההההההההה תתחברייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

ענבז

New member
../images/Emo108.gifמה?!היית באטגר?! ../images/Emo70.gif

מכירה אנשים מקורס רעם? שבט יובל מודיעין<?! מאגניבבבב :) מקווה שנהנית :) (בטוחה XD)

גילולית

New member
../images/Emo205.gifכנ"ל למה שעניתי לענבז- רק הנהגת תל אביב

אבאלה מה זה העיצוב החדש הזב לפורום? קריפי><" ~חוזרת לישן~

O0NoNi0O

New member
חזרת מאתגררררררררררר?

אומגאאדדד או קורסניקית? איך אני מקננאאאההההה!!! איך היה? אני חיייבת חייבת חייבת טיפים לטיול הזה חחחח איך אני אשרוד אותו? חחח הבאת מזר"ש או רק שק"ש? [נו מה בצופים יש מלא ראשי תיבות] ורגע, החלפת בגדים? אני חייבת לדעת איך שורדים את זה חחחח אני הרגע חזרתי מהבטחה חח

גילולית

New member
../images/Emo205.gifנראה לך מזר"ש?חח לא הבאתי כמעט כלום

אני אישית לא החלפתי בגדים, כי הבאי רק עוד למקרה חירום, היו כאלה שהחליפו אבל אני צמצמתי את התיק כמה שאפשר כדי שיהיה לי כמה שפחות כבד במסלולים וזה, וקשה אבל הכי כיף בארץ ומכירים אנשים חדשים מההנהגה וזה.. וואי, הבטחה זה כיףףף!! כבר היה לך ים L ים? איזה הנהגה את?

O0NoNi0O

New member
הנהגת ירושליםD:

וואי איזה מתלהבת יצאתי בהודעה חחחחחח ואמגאד לא החלפת בגדים ארבע ימים? איזה אומץ יווואוו ואצלנו הבטחה וים L ים זה אותו דבר יענו תוך כדי הטיול מבטיחים, ביום האחרון..ואין הבטחה זה בין הדברים המדהימים שעשיתי זה כזה מרגש ומלחיץ ועזבי כאילו יש לזה מלא מלא משמעות בעייני.

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאה אצלנו זה היה שונה, ים L ים 4 ימים

וביוני ישנו על חוף ים ובלילה הבטיחו אותנו אבל כל מה שעשינו היה להיות בים כל השכבה
הבטחה זה באמת מלחיץ, ומרגש

m o r 1 0 2

New member
איזה כיף שחזרת../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

חח..בדיוק חברה שלי גם חזרה מאתגר...
היא סיפרה לי שהיה קשה קצח
שמחה שנהנית
היתגעגענו

adiozery101

New member
../images/Emo207.gifלמישהי יש את הבוק של התמונה הזאתת ?!

אם כן אז היא יכולהה להעלות את התמונות ?! חחח ותודהה

למעלה