רוק עצמאות ב-
אנשים

ענבז

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo108.gifעוד אחת

יש לי את הפוסטר של התמונה הזאת בחדר :)

ענבז

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif אחרונה..

זה מה שיש לי לפחות.. הקטנתי אותה כי היא הייתה גדולה מדי, אז אם את צריכה אותה בגדול אני אשלח לך במייל , טוב?

ענבז

New member
../images/Emo108.gifחח בקשה :)אני בכלל בעד לפתוח שרשור

תמונות מסטים , שצולמו בבוק :) אני חולה על הסטים האלה
רעיון טוב ? 3>

ענבז

New member
../images/Emo108.gifלא אכפת לי לפתוח אבל...

הן לא יהרגו אותי על זה שפתחתי הודעה חדשה?! XD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חחח לא יהרגו אותך

אבל לא נראלי ששווה לפתוח הודעה חדשה בשביל שירשור תמונות מסטים... ><

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif לא נראה לי שזה כזההה הכרחי ../images/Emo3.gif

זה יצא שירשור ענקי עם מלא תמונות שבמילא רק 3-4 בנות באמת מסתכלות על כולם XD

sweet shir

New member
וגם תמונות מסטים זה כאילו, 90% מהתמונות שיש

להם בכלליות. זה כללי מדי.. אי אפשר שרשור עם כלכך הרבה תמונות.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo45.gifאז רוב הסיכויים שכל מה שהיה

כבר היו שרשורים של סטים XDDD זה מה שיש להם בד"כ

adiozery101

New member
אמממ תאמת איןן ליי מושגג !! ../images/Emo4.gif

אבלל אני בעדדדדדד שיפתחווו אני כל הלילה יושבת ומחפשת סטיםם ^^ זה הכי יפה

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo207.gifעזרה קטנה../images/Emo9.gif

יש לי ווינדואוז ויסטה וינו קצת את המובי מייקר, ונכון ברגיל יש כזה ציור של מצלמה מתחת למסך שמאפשר לצלם סקרין קאפס? אז הוא נעלם במובי מייקר החדש, יש למישהי מושג איפה הכפתור הזה בחדש(אם יש בכלל)? תודה מראש

גילולית

New member
../images/Emo205.gifחח כן זה מתחת למסך ליד הפיצול. אבל אין

בחדש וזה מוציא אותי מדעתייייייי

דיינהDana

New member
../images/Emo207.gif ח=ז=ר=ת=י חחח

חזרתי מההבטחה!!חח וואי היה כל כך כיףף אין לכן מושגג נהניתי מכל שנייה רציני חחח והנה דברים גם בקשר לשאלות ששאלו אותי :] : אני משבט יונתן- הנהגת ירושלים (מקווה שלא ישנאו אותי חח סתם סתם) וואי וראיזה השפלות הזויות עשו לנו חח אבל הכי קורע היה מה שעשו לבנים שלנו חח... ביום השלישי בבוקר בתחילת המסלול היה יער (אגב עשינו את כל המסלולים) והמדריכים עבדו על הבנים שלנו שיש האיזור קרינה מסוכנת לבנים ושזה יכול לפגוע בביצים שלהם וכאלה.. אז הם היו צריכים לשים נייר כסףףף על האלברטו שלהם חחחח וואי זה היה קורע הם הלכו עם זה שעה ומסכנים כאב להם כל כך הם עוד שנייה בכו וכל הבנות נשפכו מצחוק חחחח ובלילה של ההבטחה העירו אותנו וגם חח נתנו לנו השפלות מצחיקות כמו לרקוד מקרנה עם עיניים מכוסות.. לשיר שירים.. לרקוד.. להשתחוות.. קיצר.. ה=ז=ו=י חח עשו לנו סווטשירטים מה זה יפים!! השם של הגדוד שלנו הוא נחשול (נחשול = גל גדול בים) ועל הסווטשירט כתבו: ויעובר הנחשול מים לים וציירו כזה גל ענקי שעובר מהים התיכון עד לכינרת (נשמע דפוק אבל יצא יפה!) וכשהגענו לכינרת.. היה כל כך חם ש.. התעלפתי! כן כן.. הייתה לי סחרחורת ענקית ונפלתי על ידיד שלי.. אבל אחרי זה כשהתאוששתי הלכתי לספוך את המבחנה חח וואי והלילה האחרון כל כך ה=ט=ר=י=ד מצאתי ליד השק שינה שלי עקרב.. וידידים שלי מצאו נחש.. :\ (הרס) ואמרו לי שצילמו אצלינו משו כמו 200 תמונות.. ברגע שישלחו לי אני אעלה להראות (למי שיש מהאתגר וגם מהבטחה שתעלה גם אני מתה לראות :] ) וסורי על החפירה פשוט אני יודעת שיש פה עוד בנות שיצאו להבטחה או אטגר או מה שזה לא יהיה.. ואני רוצה לדעת איך היה להן :]

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאו מיי גאד את בשבט יונתן?:OOO ישנו שם

בליוו'ים לפני שבועיים!!

rox love BSM

New member
../images/Emo32.gif מיקיףאו כל מישהי שיודעת

אני יודעת שאני צריכה לשאול את זה בבאסטדורק אבל די שומם שם אז אמ מיקי נכון הבת את האודיו ל DVD'S של מקפליי וונדרלנד וזה אז אולי יש לך את האודיו של באסטד מהDVD שלהם?

N e r d y

New member
אמממממ לי יש

אבל יש לי רק את הדיסק אודיו לייב שיצא לא את כל השירים שיש בהופעה [שאותם אני צריכה להקליט מתישהו] שלחי לי הודעה במסן אני אשלח לך

למעלה