תסלח לי אבל מי שראה את המשחק יודע שממצב של 1-5 עם ההגשות של סרנה שחר כבר לא תחזור. גם אם שחר הייתה משחקת פתאום כמו פדרר זה לא משנה,סרנה בסופו של דבר תעשה את המשחקון הגשה האימתני עם ה2 אייסים שלה(כמו שקרה באמת) ותנצח את המשחק. אין כאן שום קטע של "לא להספיד" זה כמו שתגיד לא להספיד קבוצת כדורסל שמפגרת ב20 הפרש דקה וחצי לסיום המשחק. יש דברים שמהם אי אפשר לחזור. ולמרות שזה טניס והיו דברים מעולם מדבר כזה אי אפשר לחזור. לא נורא שחר נתנה טורניר גדול. ומה לעשות עם הגשות כאלה של סרנה היא תנצח כל שחקנית בעולם כולל את הנין במוצ"ש.
אין מה לעשות. סרנה תיהיה הסוס השחור של שחר כנראה לשנים הקרובות. היא היחידה שמחזיקה נגד שחר במאזן כל כך חד צדדי(0-3) והבעיה היא שהיא רק הולכת ומשתפרת. נכון שגם שחר אבל השיפור של סרנה גדול יותר והוא הולך להביא לה מקום 1 בעולם כבר אחרי ווימבלדון. אין מה לעשות סרנה גדולה על שחר ועל כל שאר השחקניות בסבב. הסרב שלה אדיר ובלתי ניתן לעצירה. וכשהיא נכנסת למומנטום אז הכל הולך לה כמו שקרה בסט השני. הדרך היחידה איכשהו לנצח אותה זה לשמור בצורה מושלמת על הסרבים לגרור אותה לש"ש ואז לעקוץ. שחר הייתה חייבת לעקוץ אותה בש"ש אבל לא הצליחה ומכאן המשחק כבר ברח. לא נורא. אולי בפעם הבאה,למרות שאני חושב שסרנה הולכת לשלוט בסבב הנשים ללא מיצרים ויהיו מעט מאוד טניסאיות שינצחו אותה אם בכלל...
סרנה אומנם לא תשחק הרבה בעונת החימר(בוורצלאב,איסטנבול ושטראסבורג בטוח היא לא תשחק) אבל בטונירים שהיא כן תשחק(אולי ברלין או רומא ובטח ובטח שברולאן גארוס) תיהיה לשחר הזדמנות גדולה לנקום. סרנה היא שחקנית אחרת על חימר. ההגשות שלה נחלשות ויהיה לשחר הרבה יותר קל להחזיר לה. ובלי קשר המשחק של סרנה שבנוי בעיקר על עוצמה מאבד הרבה מכוחו כשמשחקים על החימר האיטי. בחימר הרבה יותר חשובה הטכניקה ובניית הנקודות מאשר העוצמה והפיזיות. ולכן על החימר לשחר יתרון גדול. אם וכאשר הן יפגשו על החימר ושחר תיהיה בכושר טוב אני צופה נקמה מתוקה. ואם זה יכול להיות בשמינית\רבע\חצי גמר רולאן גארוס זה אפילו יהיה הרבה יותר מתוק
גם שחר פחות טובה על חימר אל תשכח, לא אמרתי שלא יהיה לה סיכוי נגד סרינה על חימר זה פשוט ככה, שחר פחות טובה על חימר ואומרים שיכול להיות שאפילו בטורניר חימר בשבוע הבא היא לא תשחק..
מהסתכלות מהירה בהיסטוריה של שנה שעברה רואים שמרבית ההישגים היפים והראשונים של שחר הם על החימר - זכייה בטורניר פראג, זכייה בטורניר איסטנבול (עם הניצחון הקשה על מיסקינה) וכמובן הסיבוב הרביעי ברולאן גארוס (עם ניצחון יפה מאוד על דמנטייבה והפסד במערכה שלישית להינגיס). אני רק מקווה שהשנה לא נתאכזב מהתוצאות של החימר.
...היא חושבת לוותר עליו, לחזור להתאמן ולנוח טיפה ולחזור לצ'רלסטון בשבוע לאחר מכן. אם היא תשחק באמליה איילנד, אז היא תשחק 4 טורנירים רצוף ומייד אחרי כן בפדרציה, אפילו לשחר זה יותר מדיי...