שיר

../images/Emo104.gifשיר

לנצח אחי אני הולך לבכות על מדינה שנהרסת געגועי הם לכל שטחי המולדת לנצח אחי תשמור עלי תמיד תירה בערבי שיש לו נשק היו לי חברים עכשיו הם שמלאנים תראו איך מדינה נהרסת וכמו שמלאנים אנחנו נשברים יש כאן רצח אין כאן חיים. וכמו שמלאנים...

אחרי הכל רק שיר יקרה

בס"ד שמאלני זו לא קללה, אלא השקפת עולם המנוגדת להשקפת העולם הימנית, מצטערת אם הבנת שזו קללה, ליאת.

E l i z a b e t

New member
אם הוא יכתוב אנשי שמאל

זה יהיה יותר טוב? הכוונה הייתה, שאתם נשברים לנוכח אירועים מסוימים, לא מתוך כוונה רעה הוא אמר את זה

האם שמאלנים באמת נשברים?

או האם הם מחפשים דרכים הומאניות יותר ולעיתים (רבות) קשות יותר לפתור את המצב מאשר השתמשות בכוח? והשיר טיפשי. אבל ממש.

E l i z a b e t

New member
יש לך גם דרכים הומאניות

להפסיק את הרג היהודים? יש לך גם דרכים הומאניות לתאר את זה? או שזה משהו לגיטמי שהם יעשו נוכח מצבם? זה עצוב אם את מצדיקה אותם

השמלאנים תמיד נשברו

בדיקה קטנה בהיסטוריה תוכיח כמה שהשמאל נשבר. כמובן שהדבר הזה נובע מחולשה... זה לא משהו בגנים זאת כנראה המדיניות!!!

Reution

New member
אתה קורא לזה נשברים

אנחנו קוראים לזה התמודדות הגיונית עם בעיות.

skopy

New member
מגיבי שרשור זה

אתם צריכים לכבד דעות של אחרים וקצת לרסן את עצמכם בדרך שבה אתם מגיבים. תורידו פרופיל,תקראו שוב את חוקי הפורום עד שתדעו אותם בע"פ בברכה, סהר

Lord Buksht

New member
לא

אין פה נימה של ציניות זה ציניות טהורה די קשה לפספס את זה למען האמת

E l i z a b e t

New member
לנו יש דמוקרטיה ועוד איך

גם בתוך הפורום וגם התוך התנועה הרבה תנועות היו רוצים דמוקרטיה כמו שלנו וזו עובדה!!!

Lord Buksht

New member
דמוקרטיה?

שמעי, דמוקרטיה אומר בין השאר מעט צנזורה צנזורה אומר למחוק הודעות שאין להם מקום בפורום את אומרת שכל האנשים מהשמאל כאן כותבים דברים גיזעניים, תוכיחי תעשי מה שאני שם עכשיו מול העיניים שלך "יותר נכון לומר תומך בבוגדים!" -ליכודניק בנשמה אני זוכר נאומים שאמרו שרבין בוגד...זה הוביל לכיוון נהדר בוגד- מסיר אמון, אדם הפועל נגד חבריו, עמו או נגד ארצו ומסייע לאוייב אני לא זוכר שהסרבנים סייעו לאוייב או פעלו נגד המדינה הם פשוט בחרו לא לפעול בעד שלא תבינו אותי לא נכון, אני נגד סרבנות, אבל לקרוא למישהו בוגד, זה הודעה שמנהלת הפורום צריכה למחוק! דברים נוספים: "שמאלנים עילגים"-ליכודניק בנשמה "שמאלני זה קללה.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" -בולגי1 זה היה שעברתי במשך כמה דקות בפורום לא טרחתי לחפש יותר מדי תוסיפי לזה את העובדה שאתם בכלליות תוקפניים(בהרגשה לפחות, אולי זה רק אני) אז למנהלת הפורום, הנה לך כמה הודעות שאת צריכה למחוק כל אחד כאן מוזמן לפרסם ציטוטים נבחרים מהודעות שהוא חושב שהם לא בסדר אני חושב שזה יהיה יותר יעיל מלהגיד:"הוא התחיל"

E l i z a b e t

New member
תראה

אני לא תקפתי אף אחד ודיברתי לכולם יפה עד שקיבלתי תגובות ציניות ותוקפניות אז תקרא את כל השתלשלות העניינים לפי תאריכים ואז תדבר גם הודעה של תמיכה בסרבנות מקומה איננה כאן, את זה אתה לא אומר?

Lord Buksht

New member
מה?

כתבתי לך מה אני חושב שאת צריכה לעשות הראתי לך איזה הודעות את צריכה למחוק את מסרבת להבין? אל תגידי בכלליות "קיבלתי תגובות ציניות ותוקפניות" תוכיחי דמגגויה זה אחת מהתכונות הכי גרועות שיש לרטוריקנים(פוליטיקאים במיוחד), אז לפחות נסי את להימנע מזה. אז ככה: א. תמחקי את ההודעות האלה. הם גזעניות, ואין להם מקום באף פורום. ב.כל דעה יכולה להתקבל כל עוד היא לא גזענית(לעומת זאת, אם יש כאן סרבן שיכתוב "כל הימניים רוצחים, כל מי שנגד פינוי השטחים רוצח", אז אני אדרוש שתמחקי את ההודעה שלו)

למעלה