שיר

Lord Buksht

New member
נחמד לדעת

שנגמרו לך התשובות עכשיו, מישהי שאכפת לה, אני חושב שאת מנהלת הפורום, או שלפחות יש לך אפשרות למחיקת הודעות. תשתמשי ביכולת הזאת. כתבתי למעלה הודעות עם תוכן גזעני, תמחקי אותן!

skopy

New member
יש לציין לLord Buksht

הוויכוח הזה מיותר,אם יש לכם כל טענה על הצנזורה פה,על סיבותיה והמדוע היא נעשתה ,תשלחו מסר לשני המנהלים. ההודעות שנמחקו ,נמחקו,נשלחו מסרים לכותבים עם פירוט. בנוסף לכך לאור ההערות שלך נמחקו עוד הודעות,ואם פספסנו משהו שוב שלח במסרים לשני המנהלים עם קישור להודעה. יש לציין שמאוד קשה למחוק הודעות כי יש קו דק בין הגזענות,הסתה ,לנכונות וחוסר הפגיעה. מה שעוד יש לי להוסיף שכולנו בני אדם ולפעמים אנחנו מפספסים באובייקטיביות שבנו לכן יש להעיר לנו זאת במישורים פרטיים. בברכה, סהר

Lord Buksht

New member
האמת היא

שהויכוח לא היה מיותר אין לי טענה בקשר לצנזורה פה, רק דרישה שהיא תתקיים כמו שצריך תודה רוב שמחקת את ההודעות

skopy

New member
ובכל זאת...

יש את מנהלי הפורום בראש הדף,ההודעות שלנו בכחול ואם יש לך דרישות שלאחרים אין נגיעה בתיקונם,יש לפנות אלינו במישור הפרטי.

Lord Buksht

New member
מצטער

אני נכנסתי לויכוח באמצע אני אזכור את זה פעם הבאה תודה בכל זאת שמחקתם את ההודעות

תגובה

מתי תבין שאליזבת היא לא המנהלת? (פעם 8 שהיא כותבת את זה פה) דבר שני למה המנהלים צריכים למחוק את ההודעה שלי? אני דווקא מתבטא יחסית בנימוס ומצנזר את עצמי למרות שאני יכול לרשום פה את כל מה שאני חושב. אבל בשל העובדה שאתם לא שווים לא את המאמץ, לא את העצבים על הטימטום שלכם ואפילו לא את ההודעה הזאת אני רושם דברים פיוטיים יחסית. וכן אתם עילגים-תתאמץ להפנים את זה. חוצמזה אין לכם מקום פה בפורום של נוער הליכוד. אנחנו לא רוצים שיתנוסס פה בקרוב דגל אש"ף בגללכם

Reution

New member
"הרבה תנועות היו רוצים דמוקרטיה...

כמו שלנו וזו עובדה", למה יש כמה סוגים של דמוקרטיה? יש תנועות שאין בהם דמוקרטיה? איפה יש כאן עובדה? לא מבינה את הקטע הילדותי.

Bajoran Priest

New member
מה שמגעיל פה.

הוא שהכותב לקח שיר תמים על רגשות אנושיים והפך אותו למשהו קרוב לשיר נאצה. אגב, אני לא רואה שום סיבה לירות ב"ערבי שיש לו נשק". מילא היית רושם מחבל, טרוריסט. משהו. אבל "ערבי עם נשק" ? ערבים עם נשק יש גם שמשרתים בצה"ל. (בדואים, דרוזים, למשל)

למעלה