תפילה בכותל בעד ההתנתקות

OMER G17

New member
תצחקי תצחקי אבל סקרים משקפים את

המציאות בסטייה של אחוזים בודדים 3-4 לטובת התשובה השמאלנית יותר...לא יודע למה זה ככה בטוח לא בכוונה ככה שאם ע"פ הסקר 55 בעד ו38 נגד אז המציאות היא ש51 בעד ו43 נגד בסדר...יש רוב! וזה לפי הסקרים היותר מחמיאים לכם..לא לפי סקר עדכני כלשהו..אני בטוח שיש רוב יותר גדול

הרֵעוּת

New member
וע"פ מה אתה קובע שהם משקפים?

אני מניחה שפרס צריך היה להיות ראש ממשלה עכשיו, אם מה שאתה אומר מדויק.

OMER G17

New member
אוקיי נתייחס לדוגמה הזאת:

ע"פ הסקרים פרס ניצח ב1-2% נכון? במציאות ביבי ניצח באחוז אחד נכון? באופן עקבי ככה נוטים הסקרים בערך שלושה-ארבעה אחוזים לתשובה השמאלנית יותר..כנראה שאותו דבר עם ההתנתקות...יש לנו רוב ואפילו רוב יהודי לא כזה קטן

הרֵעוּת

New member
ומה הראו הסקרים בהתחלה?

כשהעיתון ראה שהמציאות פשוט תטפח על פניו, השתנו תוצאות הסקרים. סקרים לא משקפים כלום. אולי את דעתו של העורך אותם. צא לרחוב, תראה כמה כתום יש.

OMER G17

New member
דייייי...את פשוט מאמינה במה שאת רוצ

ה....הסקרים הם מקצועיים!!!! הסקרים הראו ששרון יפסיד את משאל המתפקדים בליכוד אוקיי??

הרֵעוּת

New member
ביום ההצבעה!! תודה באמת..

ונראה לי שאת הטענה הראשונה אני צריכה להפנות אליך.

OMER G17

New member
לא...הם התפרסמו כבר יותר משבוע לפני

לכי ותבדקתי בארכיון של מעריב אני זוכר ואני עקבתי...ואני זה שקיוויתי אז שהסקרים טועים ושיהיה מהפך לטובת הבעד!

orenberg

New member
גם אני הייתי סוקר

וד"א, היום פורסם סקר 55% בעד ההתנתקות, 33% נגד. בידיעות אחרונות - אותו עיתון שפרסם רוב לביבי (מי אמר תקשורת שמאלנית?)

קרן000

New member
נחכה וניראה בהפגנה שלכם...

אני לא מאמינה שיגיעו עשירית ממה שהגיעו להפגנה שהיתה בכותל נגד ההתנתקות

noamgk

New member
לך תראה את הסקר של מעריב כרגע...

כמה יש יותר, כתום או כחול? www.nrg.co.il (לא שאני בא להתווכח. סקרים לא אומרים שום דבר. סקרים גם אמרו שפרס בטוח יהיה ראש ממשלה, אז מה?)

noamgk

New member
מתחת לציטוט היום, בצד ימין של המסך.

תן לי לחסוך לך: יש שם 55% לכתום ו-45% לכחול.

OMER G17

New member
וואי ממש רוב מכריע יש לכם שם

הסקרים שמתפרסמים בעיתונים הם סקרים מקצועיים שבאמת משקפים את דעת הקההל

noamgk

New member
תן לי לחדש לך...

אני בטוח שהגולשים במעריב משקפים את האחוז בעם, היות והוא עיתון שמתיימר להיות ממלכתי והוא משתדל לא לנטות לשום צד בקשת הפוליטית (והאמת, לא תמיד מצליח לו). ושוב, סקרים לא אומרים כלום. כמה נחזור על זה? ראית כמה נפילות היו למכון "דחף" (שנחשב למומחה בתחומו) בבחירות הקודמות? סקר - שקר. נקודה.

TheOrion

New member
../images/Emo6.gif

אתר שלפי הסקרים שלו 94% מהנשים גומרות מחדירה, הוא אתר עם סקרים אמינים? נו באמת! ממתי תבינו שסקרי אינטרנט שווים ערך לקליפת שום שנזרקה? 55% בסקר אינטרנט שהאפשרות לרמות בו היא כמעט 100%. סקר אינטרנט שבו הצד שמוחא תמיד, אבל תמיד הוא רוב, ושהתשובות שלו לרוב מוטות לצד כזה או אחר על ידי אינטרסנטים שקל להם לחבל בתוצאות שלהם.

למעלה