All Time Low to ISRAEL

StayAwake

New member
../images/Emo104.gifAll Time Low to ISRAEL../images/Emo104.gif

*הפינה אמורה להיפתח בימי שישי אבל אין לי כוח לחכות מחר ואני לא יודעת מה יהיה מחר כי המודם שלי גוסס פה ויכול להיות שאני אתקע בלי אינטרנט כל הסוף השבוע
כמו בכל שבוע, ננסה לדחוף את אטל בארץ עם כל מיני "פרויקטים" קטנים. זאת ההודעה השניה (כי הפורום פועל רק שבוע ויומיים
) של הפינה אבל בהחלט לא האחרונה (לא ננוח עד שכף רגלם של אלכס, ג'אק, זאק וריאן תדרוך בארץ הקודש!
). השבוע ניסינו לגרום ל#AllTimeLow2ISRAEL להיות TT בטוויטר אבל לא הצלחנו. כמובן שלא מוותרים וממשיכים הלאה, עוד נחזור לזה
. בכל מקרה, באחד השרשורים השבוע התחלנו לדבר על איך להביא אותם לארץ. בגלל שקיבלתי הרבה הודעות שהפורום ממש מוצף ואי אפשר לעקוב, החלטנו אני ועדי (
) שעדיף להעביר את זה לשרשור חדש כדי שכולם יקראו ולא רק מי שהשתתף בשרשור ההוא. בעיקרון כל מה שאמרנו שם היה שצריך לפתח את קהילת המעריצים הישראליים. העלנו כמה רעיונות והנה הם מגיעים
רעיון ראשון - להתחיל לעדכן את הטוויטר הישראלי יותר. רובכם בטח לא ידעתם עד יום שלישי האחרון אבל לאטל ישראל יש טוויטר (לחצו כאן כדי להגיע אליו ותתחילו לעקוב!
). הגענו למסקנה שלא רק בנאדם אחד צריך לעדכן דרכו אלא כמה. ככה יהיה מענה גדול יותר למעריצים וגם נוכל למצוא מעריצים חדשים. בגלל שלא הצלחנו להגיע לTT השבוע, חשוב שנמצא מעריצים מהעולם כדי שיעזרו לנו בפעם הבאה! ואת זה נעשה בעזרת הטוויטר של אטל ישראל!
בשביל זה צריך מתנדבים! אם אתם רוצים להפעיל את הטוויטר הישראלי לאול טיים לואו תרשמו תגובה להודעה הזאת יחד עם המסנג'ר שלכם או דרך ליצירת קשר ואני אשלח לכם את השם משתמש והסיסמא (אם כבר יש לי אתכם פשוט תגידו
). חשוב שכל אחד מהמתנדבים ייכנס לטוויטר הזה לפחות פעמיים בשבוע. רעיון שני - אנחנו צריכים למצוא שם מקורי לכל הדבר הזה! קחו לדוגמא את הפרויקט של מקפליי שהם קראו לזה מקפרוג'קט. אם יש לכם איזשהו רעיון יצירתי לא משנה כמה מפגר הוא נשמע, תגידו. בינתיים השם משתמש של הטוויטר הוא AllTimeLowIsrae. אתם מבינים את המצוקה? אפילו מקום לL אין. יכולנו לכתוב ATL אבל יש משתמש כזה כבר ששכחנו את הסיסמא שלו וגם לא בטוח שיבינו לאיזה ATL הכוונה. צריך שם שברגע שיגידו אותו כולם יבינו למה הכוונה! רעיון שלישי - לפרסם את הפורום! אם אתם כותבים בפורומים בתפוז (רק אם אתם כותבים בהם!), תכתבו שם הודעה עם קישור לפורום. יכול להיות שהחברים הכי טובים שלנו אוהבים את הלהקה ואנחנו לא יודעים. אנחנו צריכים כמה שיותר אנשים שמכירים את הלהקה ואוהבים אותה. אם אתם שומעים מישהו מדבר על הלהקה, תזמינו אותו לפורום. רעיון רביעי - שזה רעיון שלא הציעו שם אבל הוא בכל זאת הוא חשוב. תמיד תשמרו על קשר עם מעריצים אחרים. תעקבו אחריהם בטוויטר או בפייסבוק, תעשו לייקים או RT. תכתבו טוויטים על ישראל ללהקה כי אולי אולי אולי הם יראו את זה. חשוב שנעזור ונתמוך אחת לשניה (כי עדיין אין פה בנים
) בכל הדברים הכי קטנים
(אני נשמעת כאילו אנחנו הולכות לעשות מהפכה ולהפיל את השלטון!
)
בקיצור... התגובות שיגיעו לתגובה הזאת חייבות לתייחס לכל רעיון בהודעה! זה חשוב
- קראתי לפני כמה ימים בפורום של 30 שניות למאדים על האשלון של הלהקה. כמובן שלאטל אין משהו רשמי כזה (חוץ מהמועדון שלהם שעולה המון וזה גם לא על אותו עיקרון בכל מקרה...) אבל אני רוצה לצטט משם משהו (
):"... אבל בעיקרון להכנס לאשלון זה עניין של בחירה אישית. אם בוחרים להיות מחוייבים ללהקה אז תהיו מחוייבים לה עד הסוף- כל יום קידום, כל משימה, קחו אותה במלוא הרצינות, תעזרו.. ואתם בתוך זה." אני רואה את זה די נכון גם לגבי מה שאנחנו הולכים לעשות, לא? מן הסתם זה עניין של בחירה, אף אחד לא מכריח אתכם לעזור אבל אני חושבת שרוב המעריצים שבאמת אוהבים את אטל ישמחו לעזור. בקיצור... על ידי
להודעה זאת אתם מתחייבים לעזור כל עוד נפשכם בכם! סתם... כמה שאתם יכולים
אז שתהיה לכם שבת שלום ו... צאו לדרך!

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo124.gif סטריט טים ישראל יוצא לדרך !

אוקי אנחנו מתקרבות לתקופת החגים - ולחג שלנו - סוכות :D . כחלק מהנסיונות [ רובם כושלים - בלי להרוס את השמחה XD] החלטנו להפיץ את הפורום ואת אול טיים לואו בכלל בישראל D: אז ! ~תופים ~בחג סוכות הקרוב נצא למסע ברחבי ת"א כדי להפיץ אותנו ! כל אחת תדפיס /תצלם כמה פעמים פלייר כזה שנחלק לאנשים . אחד יהיה סתם פלייר קטן שנחלק לאנשים ברחוב ואחד יהיה כזה שנתלה [ כמובן לא על עצים וכאלה כי אנחנו לא רוצים להרוס את הסביבה - וברור שלא הולך להיות ונדליזם וכאלה כמו לרשום על הרצפה וכו' אנחנו לא רוצות להסתבך או שאנשים ישנאו אותנו זה לא עוזר בכלום בתכלס אז אם חשבתן לשות ונדליזם שכחו מזה ] חוץ מזה ! נצלם תמונות וסרטונים מהמפגש ונערוך אותן לסרטון ונתחיל להפיץ אותו אבל ממש ! בטמבלר בטויטר בפייסבוק [אולי נפתח אטל ישראל בפייסבוק ? ] אז שרשרו לכאן נוסחים לפליירים [לפלייר הקטן בתמצית ולגדול בהרחבה לא כל כך ארוכה ! ארוכה ב2 שורות יותר בערך ] עד ראש השנה צריך להיות לנו נוסח אחיד ואז נתחיל להדפיס ונצא לדרך :] [ כמובן שיהיה נחמד אם בנות שנוסעות ברכבת יחלקו לאנשים ברכבת וכאלה ] בנוסף נשמיע ברחוב שירים של אטל ונפיץ את המוסיקה שאנחנו אוהבות D: חוץ מזה צריך למצוא לפרויקט שלנו שם . אני חשבתי על " טייק דה סטרייטס " [חלק מהשיר הלו ברוקלין ] אם יש לכן עוד שמות תרשמו ונפתח שרשור ונעשה הצבעה :] שיהיה לנו בהצלחה P:

StayAwake

New member
../images/Emo45.gif ולדעתי..

מה שצריך לכתוב בפלייאר זה את השם של הלהקה [דה
], מה אנחנו רוצות לעשות [להביא אותם לארץ] ועם כל הפרטים - הכתובת של הפורום, הכתובת של הטוויטר, הכתובת של הבלוג הישראלי. נשאיר את זה כזה מסתורי בשביל שאנשים באמת יבדקו מה זה ולא ישר יזרקו את זה לפח. הבעיה היא כזאת - בשביל שנוכל לשים שם את הכתובת של הטוויטר, צריך למצוא שם חדש לכל הפרויקט שלנו בשביל לשנות את השם של הטוויטר בהתאם [כי שוב, אין L במשתמש!
] לגבי השם שהצעת - צריך משהו שיהיה ברור, שיבינו על מה מדברים ולא יתחילו לנחש למה הכוונה...
+אין לי בעיה להכין את הפלייאר*-* +אם את רוצה את מוזמנת לפתוח משתמש בפייסבוק. אמרתי לקבב לפתוח לפני איזה חודש והיא לא עשתה את זה

אני אפתח! ../images/Emo6.gif

כשחזרתי למחשב הרגיל שכחתי XD עכשיו הנני פותחת ^-^

SmileCamera

New member
אהה...

אני עוד פעם בחו"ל XD תצטרכו להסתדר בלעדיי *פרצוף דרמטי*

SmileCamera

New member
אשמתי שאמא ואבא רוצים שאראה עולם? ../images/Emo6.gif

אני אשלח לכן תמיכה מנטלית מגרמניה XD

StayAwake

New member
ועוד לגרמניה?! ראית שהם שרים להם

את כל השירים הישנים והיפים? בוגדת! הפעם לא נחכה לך בים

IamAfreakinGirl

New member
או או ...

אווף אני נוסעת לחול !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמו דר
D: בעיקרון אני גם לא אהיה בראש השנה ... אז אני אנסה לעזור לכן כמה שאוכל D: ואני אדבר איתכן מהאינטרנט בחול P: אוף חרא אני אוהבת דברים כאלה :( אז שיהיה לכן בהצלחה כי אני לא אהיה פה . ~ חחח ריממברינג סאנדיי ? כי אני אהיה גבוה בעננים D: ~

2MayaN2

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo221.gif

ואני כנראה כן יהיה פה בסוכות (צרפת נפל
)

2MayaN2

New member
לא../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif ../images/Emo221.gif

אני מאוד רוצה לבוא למפגש ולהכיר אתכן
אבל רציתי גם לנסוע לצרפת:( אני חמדנית,רוצה הכלD:

למעלה