All Time Low to ISRAEL

AdiA12

New member
../images/Emo45.gif D: ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

איזה כיף לי אני מוזכרת כאן
חחח
איזה כיף לי שכמה רעיונות שלי נמצאים כאן
1. את מוזמנת לשלוח לי באינבוקס בפייסבוק כי אין לי כוח להיכנס למסן ^^ ו.. אני לבנתיים לא כזה יודעת מה צריך לעשות שם, אבל אני אסתדר
2. וואי אין לי מושג כרגע איזה שם.. אני אולי אצליח למצאו בימים הקרובים.. 3. אני אכתבו על זה בפורום סימפל פלאן
4. אני שומרת על קשר ואמשיך כך

StayAwake

New member
הווו עדי!../images/Emo24.gif

אני אוהבת אותך, את היחידה שהתייחסה לחפירה שלי כמו שצריך

AdiA12

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

גם אני אותך D:
חח אל דאגה אני בטוחה שכולם התייחסו לזה ^^

StayAwake

New member
../images/Emo124.gifעדכון קטנטן!

השם שקבב כתבה לטוויטר זה השם שיש עכשיו. השם של כל הפרויקט כנראה יהיה All Time Low's Israeli Street Team אבל אם יש לכן הצעה יותר טובה אז תמהרו! קבב וכרמל ידאגו לפייסבוק שאמור להיפתח היום (טמטמטם), אני תכף אשנה את המידע בבלוג שזה לא בלוג לחדשות על אטל אלא בלוג להבאת אטל+חדשות ואני אפתח טמבלר יותר מאוחר בשביל למצוא מעריצים מהעולם שיעזרו לנו!

AdiA12

New member
אממ וואי שם ארוך ../images/Emo2.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

ממממ... אולי All Time israeLow ? >< isrAeLL Time Low ? >< משחקים עם האותיות XD או שפשוט.. Israel wants ATL או Israel Loves ATL (ואפשר לקצר את זה לIsrael
ATL / I
ATL) עזבו יש לי רעיונות מפגרים אל תשימו לב להודעה הזאת ><

AdiA12

New member
אה אוי ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אפשר לקצר את זה גם ל IL ATL חח לא שמתי לב לזה עד עכשיו XD

StayAwake

New member
Israel ♥ ATL?

זה סבבה דווקא D: אז זה אומר שאת נגד השם של הסטריט טים? אבל הרעיון של הסטריט טים נשמע לך טוב?

AdiA12

New member
לא אני ממש לא נגד הרעיון הזה ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

הצעתי אתה רעיונות האלה למקרה שאתם מחפשים שמות יותר קצרים. כי הסטריס טים זה שם ממש ארוך..

StayAwake

New member
כן זה דיי ארוך אבל זה כזה...

לא יודעת
למרות שIL ATL ממש מגניב!

2MayaN2

New member
../images/Emo45.gifארוך אבל מגניב ../images/Emo221.gif

הבעיה היא להכניס את זה לחולצה ולפליירים קטנים... תראי אני עוקבת אחרי כמה מעריצים של ATL בטמבלר אם זה עוזר במשהו...

2MayaN2

New member
מסתבר שלמקפרוג'קט ש שם יותר ארוך ../images/Emo221.gif

השם המלא של הפרויקט הוא McProject (McFly Israel) StreeTeam
אבל אני חושבת שאנחנו יכולות להמשיך להשתמש בשם בלי בעיה.

כל הקטע של הStreet Team הוא בינלאומי...

ככה שבכלל לא אמורה להיות בעיה עם השם.

IamAfreakinGirl

New member
פאם פאם פאם P: ../images/Emo45.gif D":

1. אמממ אין לי בעיה . D: ויש לך אותי , ממש אין לי בעיה להכנס לטוויטוויטר XD 2.אין לי מושג ~ :( , מה שכן ראשי התיבות של STD (סטרייט טו די וי די XD ) יכולה גם לשמש לסטריט טים ... Street Team Dream ???? אין לי מושג , תחשבו לבד על ה- D ... אם לא אהבתם את ה - דרים P: אבל זה מעט מוזר להגיד את זה בקול כי בראש זה נשמע ממש טוב XDDDD מה שכן אם אתן רוצות תפתחו את זה ... 3. סבבה , אבל אני לא רושמת בפורומים חוץ מזה אם אני אתחיל אני בטוח שאעשה את זה ! 4. סבבה ~ דברו איתי בטוויטוויטר D: יאללה בהצלחה פורום חתיך וכל האנשים החתיכים שפה D:

למעלה