#AllTimeLow2ISRAEL

StayAwake

New member
../images/Emo104.gif#AllTimeLow2ISRAEL../images/Emo104.gif

הנה עדכונים אחרונים לגבי מה שקורה - אתמול שלחתי על זה באתר שנקרא טמבלר ושלושה מהם פרסמו את זה. שניים ביקשו שיעזרו
נכנסתי עכשיו לטוויטר ובאמת היו כאלה שכתבו על זה! אומנם זה לא היה בזמן המתאים אבל בכל זאת... מעריצים לא מהארץ עוזרים לנו!
כמה דברים חשובים ששכחתי לכתוב!
חשוב שה-# יהיה בהתחלה. תפוז לא יכול לכתוב את זה בצורה נורמלית אבל ה-# הוא בהתחלה ואחרי זה מגיע הAllTimeLow2ISRAEL.
בכל טוויט שאתן רושמות תשנו לפחות תו אחד אחרת זה לא ייקלט ויתקע לכם את הטוויטר! זאת אומרת... אם אתן כותבות סמיילי כלשהו פשוט תשנו אותו כל פעם.
(את זה כבר כתבתי אבל בכל מקרה) לא לחזור על #AllTimeLow2ISRAEL פעמיים בטוויט כי זה ייחשב לספאם.
לא לשלוח טוויט שכתוב בו רק #AllTimeLow2ISRAEL כי זה גם כנראה לא ייחשב וחבל. שעה, עדכונים וכו' תשאירו לעצמכן את הדף של הפורום פתוח ותבדקו שאין איזה הודעה חשובה באמצע. זאת אומרת.. אם מישהי רואה שמישהו עוזר לנו או שלא הולך לנו כמו שצריך, שתכתוב את זה! אנחנו צריכות לשתף
אנחנו מתחילות ב15:00 בדיוק (למרות שזה לא משמעותי אבל להתחיל להציף זה ב15:00) אבל תודיעו שאתן מוכנות קצת לפני. חשבתי על לעשות ועידה של כולנו אבל הבנתי שזה סתם ידפוק לרובינו את המחשב. כללים איך להגיע לTT בגלל השיטה החדשה של הטוויטר, אנחנו צריכות להגיע לTT של העולם. בשביל זה אנחנו צריכות לפחות 2000 טוויטים!
זה אומר שאם אנחנו בערך 6 בנות שעושות את זה, כל אחת צריכה לעמוד בקצב! אני ומעיין (כנראה היחידות) התקנו את התוכנה אז אנחנו נשלח טוויטים מ6 משתמשים בו זמנית. זה אומר שכל אחת מאיתנו תשלח בערך 25 טוויטים בדקה. תוך עשר דקות זה 250 כל אחת
ווהו מתמטיקה
בכל מקרה, תכינו לעצמכן עוד משתמש כי יכול להיות שבשלב מסוים יחסמו לכן את הטוויטר (אם תציפו בצורה חולנית
). החסימה היא רק לכמה דקות אבל זה בכל זאת יפריע לנו. עדיף שתעשו העתק הדבק ופשוט תשנו את הסמיילי שתשלחו עם זה או משהו
(אל תשנו כלום באול טיים לואו טו יזראל!) בקיצור... שיהיה לנו המון בהצלחה!

IamAfreakinGirl

New member
איזה מלחיץ זה XDDDDDDD

אמממ טוב , ניסיתי אתמול בלילה להתקין אבל לא הצלחתי (הפלאש הזה דפוק :( ) אני אנסה עכשיו , מקווה שאני אצליח ... טוב ומממלא בהצלחה לנו

IamAfreakinGirl

New member
אוףףף , הפלאש הדפוק הזה .

הוא אומר לי שיש עדיין אפליקציה שמשתמשת בפלאש , אבל סגרתי את הכל !!!!!!!! מה אני אמורה לעשות ?!?! אוף .

StayAwake

New member
../images/Emo5.gif זה דפוק כל כך! טוב אז תכתבי בטוויטר בלי

הפסקה?

IamAfreakinGirl

New member
חחח סבבה XD , המלצה :

תכינו מראש את מה שאתן רוצות לרשום , כדי שלא תתקעו ... כי לפעמים בארץ עיר לדוגמא אתה יודע וזה ממש קל אבל אתה בכל זאת נתקע ... לא יודעת , אם עוד מישו כמוני XD

פותחת עכשיו עוד טוויטר או 2 ^-^

מסתבר שישלי אחד ממש מזמן O_O אני כ"כ מתביישת בשם שנתתי לו
lady_kababa בבקשה. תהרגו אותי פה ועכשיו!

AdiA12

New member
חחחחחח ליידי קבבה ../images/Emo6.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

חזק XDD

AdiA12

New member
חחחחחחחח אבל זה לא אומר ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

בהכרח שיש קשר, זה פשוט סתם כינוי מצחיק

StayAwake

New member
אני רוצה לבכות../images/Emo7.gif

שלחתי למישהו שיעזור לנו והוא אמר שלא ורוצה לעשות את אטל באק טו אינדונזיה TT! והוא גם מקלל את ישראל וזה פשוט מגעיל

ספירצ

New member
יאללה מה אכפת לך,

אנשים מפגרים.. סתם מישהו מטומטם מה את מתיחסת..

AdiA12

New member
חח עזבי ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

סתם מטומטם. אפשר לחשוב, הוא לא יצליח לעשות את זה TT.. מה שחשוב שאנחנו נעשה TT ושהם יבואו לישראל

למעלה