לא נורא, יש מקום ל10 TT, ויכול להיות שחלקם ישמחו לעזור לנו אם אנחנו נעזור להם!
A AdiA12 New member 24/8/10 #24 לא נורא, יש מקום ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif ל10 TT, ויכול להיות שחלקם ישמחו לעזור לנו אם אנחנו נעזור להם!
לא נורא, יש מקום ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif ל10 TT, ויכול להיות שחלקם ישמחו לעזור לנו אם אנחנו נעזור להם!
S StayAwake New member 24/8/10 #22 אוקיי! הסברתי לו יפה שאנחנו כולה מעריצים../images/Emo6.gif (אחרי שהוא אמר לזרוק פצצה על הציונים:|) ואמא שלי אמרה לי להגיד לו שיילך לישון ולחפש חיים אבל לא יפה D:
אוקיי! הסברתי לו יפה שאנחנו כולה מעריצים../images/Emo6.gif (אחרי שהוא אמר לזרוק פצצה על הציונים:|) ואמא שלי אמרה לי להגיד לו שיילך לישון ולחפש חיים אבל לא יפה D:
F Fool With Dreams New member 24/8/10 #23 אם הוא אינדונזי את צריכה להגיד לו שאת מכירה הולנדים אינדונזים פשוט שונאים יהודים, ישראלים והולנדים XD ומלאמלא מתחילים איתי בפייס ואז אני אומרת להם שאני יהודיה, הולנדית שגרה בישראל והם מוחקים אותי
אם הוא אינדונזי את צריכה להגיד לו שאת מכירה הולנדים אינדונזים פשוט שונאים יהודים, ישראלים והולנדים XD ומלאמלא מתחילים איתי בפייס ואז אני אומרת להם שאני יהודיה, הולנדית שגרה בישראל והם מוחקים אותי
S StayAwake New member 24/8/10 #25 לא.. בואו נשכח ממנו! הוא הלך לישון בכל מקרה! אל תתיחסו לשונאים! תזכרו שאנחנו פה למטרה טובה!
F Fool With Dreams New member 24/8/10 #26 צודקת! אבל אם אי פעם אינדונזי מעצבן אותך תגידי שאת מכירה הולנדים. הם מפחדים מאיתנו
I IamAfreakinGirl New member 24/8/10 #13 עוד המלצה DDD: אם אני מרטווטת מישו (כאילו RT ) , זה כאילו נקרא עוד טוויט ??? אז תרטווטו
A AdiA12 New member 24/8/10 #31 לי נחסם המשתמש ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif זה פתאום אומר לי שהגעתי לגבול של העדכוני סטטוס, וגם יש בעיה עם לעשות RT.. בקיצור הם חסמו אותי לכמה שעות. חראות. ונסייתי לפתוח משתמש חדש, פתחתי, אבל אני לא ממש מצליחה להסתדר איתו כי אני לא רגיהל אליו הוא מרגיש לי ממש מוזר.. קיצר לצערי פרשתי
לי נחסם המשתמש ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif זה פתאום אומר לי שהגעתי לגבול של העדכוני סטטוס, וגם יש בעיה עם לעשות RT.. בקיצור הם חסמו אותי לכמה שעות. חראות. ונסייתי לפתוח משתמש חדש, פתחתי, אבל אני לא ממש מצליחה להסתדר איתו כי אני לא רגיהל אליו הוא מרגיש לי ממש מוזר.. קיצר לצערי פרשתי
A AdiA12 New member 24/8/10 #33 אם את רוצה פתחתי עוד משתמש ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif אבל מרגיש לי ממש מוזר איתו.. אם יש לך את התוכנה ההיא.. הטוויטדק, אני אתן לך את המשתמש החדש שפתחתי בשביל זה לפני כמה דקות, לי הוא מרגיש מוזר והמשתמש הרגיל שלי נחסם לכמה שעות..
אם את רוצה פתחתי עוד משתמש ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif אבל מרגיש לי ממש מוזר איתו.. אם יש לך את התוכנה ההיא.. הטוויטדק, אני אתן לך את המשתמש החדש שפתחתי בשביל זה לפני כמה דקות, לי הוא מרגיש מוזר והמשתמש הרגיל שלי נחסם לכמה שעות..