ATL to ISRAEL

StayAwake

New member
../images/Emo104.gifATL to ISRAEL../images/Emo104.gif

הגענו לחפירה השבועית
חולצות אז פעם קודמת אמרנו שננסה. מישהי עיצבה משהו?
סרטון לימי הולדת של אלכס וריאן! לאלכס וריאן הולך להיות יומולדת בדצמבר. השאלה היא כזאת - אתן רוצות לצלם להם סרטון ליומולדת במפגש הקרוב? חנוכה יהיה קצת לפניי אז לא יהיה זמן לערוך אז אם כן, צריך לעשות את זה במפגש הקרוב. אם כן, יש לכן רעיונות מה אפשר לעשות? האפשרות השניה בשביל שישראל כן תשתתף במשהו שקשור לימי הולדת שלהם (בעיקר בשל ריאן כי לאלכס בטוח יעשו מלא דברים ואנחנו יכולות לעשות לריאן ולפתור את הבעיה ש"אול טיים לואו יודעים שיש להם מעריצים בישראלללל בוהו בואו נבכהההה"
) זה להשתתף בפרויקטים שיש בטמבלר אבל אז זה יהיה די עלוב. בקיצור - סרטון ליום הולדת - כן - מה נעשה/לא - להשתתף בפרויקטים של טמבלר? סרטון #2 טוב אז במפגש הקודם שהיה ביולי צילמנו סרטון ללהקה שלא כל כך הצליח (כי לא פרסמנו אותו מספיק
). בכל מקרה, השאלה הפעם היא -לצלם סרטון חדש במפגש הזה? אם כן, יש רעיונות? אם לא, מה נעשה אחרי שנחלק פלייארים?
בעיקרון נראה לי שאפשר לעשות את הרעיון של הסרטון הקודם, לגרום לאנשים להגיד אול טיים לואו טו ישראל או משהו בסגנון. אלבום לאטל אפשר להכין אלבום ללהקה עם כל מיני מכתבים, תמונות, את הסרטון שהכנו/נכין צרוב על דיסק וכו'. השאלה זה איך נעביר להם את זה? חשבתי אולי לשלוח לאיזה מעריצה מחו"ל שהולכת לפגוש אותם בקרוב ולהתפלל לאלוהים שהיא תעביר להם. מה דעתכן?
אתן בעד? אתן נגד?
וזהו, נגמרה החפירה להפעם. אני מקווה שתשתפו פעולה
שבת שלום (כי היום יום שישי
)

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אהבתי את הרעיונות ../images/Emo45.gif

והאלבום נשמע ממש אחלה - אני בעד

IamAfreakinGirl

New member
אני רוצה להיות אחראית על האלבום !!!!!!!!!!!!!

זה בדיוק היה החלום שלי וחשבתי על זה מלא אבל משום מה לא אמרתי XDDD כי רציתי שאנחנו נביא להם כשהן יבואו לישראל ;D אאאאאאאאני כל כךךךךךךך בעד XDDD ! אני אנסה לעצב משו D: ~ עכשיו ... אממממ אני אנסה סתם לעצב כיתה יפה לאול טיים לואו ישראל .. או לוגו ? O: מה דעתכן ?? תתנו רעיונות D: לדעתי סרטון ליומולדת יכול להיות סבבי לגמרי D: . בקשר לטמבלר אין לי מושג ..

StayAwake

New member
נעשה את האלבום ביחדD:

כאילו.. נגיד במפגש של חנוכה נעשה לנו פינת יצירהXDDD וכל הקטע לשלוח להם את זה בשביל שהם יבואו, לא כשהם יבואו
תעשי גם כיתוב יפה וגם לוגו.. שיהיה לנו מבחר

IamAfreakinGirl

New member
סבבי ../images/Emo24.gif D:

אני אשתדל לבוא בחנוכה ~ ברור שכולנו נעשה ביחד אבל אם צריך כזה ארגונים אחרונים או משו (כריכה או לא יודעת XD ) אני אשששששששמח ! D:

StayAwake

New member
כן! מעולה!

נשלח גם תמונות להדפסה באיזה חנות וכל זהD: וצריך לדאוג שיהיו מכתבים ממעריצים ושיהיה לנו מספיק דברים לשים באלבום

IamAfreakinGirl

New member
יש לי כבר רעיונות DDDD:

"איך הכרתי ? " , "למה אני כל כך אוהב אותם ? " ניסיונות להביא אותם לישראל ..... D: ועוד כל מיני :)

StayAwake

New member
../images/Emo45.gif! אני בעד שנעשה כזה סיפור

איך אנחנו מנסות להביא אותם לארץ... אבל לא סיפור אמיתי.. סתם כזה ממש מבוים ומצחיק עם תמונות ודבריםD: ואז נכתוב דברים ברצינות

StayAwake

New member
חחחחח אני תמיד מתרגשת מכל הקטע הזה של להביא

אותם לארץ

IamAfreakinGirl

New member
אאאאאאווו עוד רעיונות XD ~

מילון עברי אנגלי כדי שיתכוננו P: מושגים בסיסים : חומוס , ערסים XDDD ... אפשר לשמור פלאייר כדאי שיראו חלק מהניסיונות שלנו ... ובניסיונות המדומים : להראות איך "איימתם" על אנשים כדי שהם יגיעו "אול טיים לורו קאם טו יזראל !" XD חלק פה זה רעיונות דפוקים , תשתמשו או אל תשתמשו , מה שתרצו D: אפשר גם לעשות משו כזה : "איך הייתי אם לא הייתי מכירה את אול טיים לואו ~ מה היה קורה אילו לא הייתי מכיר את אול טיים לואו ..." אני לדוגמא : אהיה חננה ואגדל להיות אישה בעלת אוסף מטפחות P: אין לי מושג , הדבר הראשון שעלה במוח המעוות שלי XDDDD לעומת מה שאני היום : עדיין חננה אבל בעלת טעם טוב במוזיקה D; או משו כזה , ציטוט של קבב : "לגדול להיות אוכלת החתולים שאני היום P:" או בסגנון של "מה היה קורא אם אול טיים לואו לא היו קיימים ..." אלכס : אינסטלטור משופם P: *אין לי מושג XDD* ג'אק : מוכר חזיות XDDDDD , או מנקה D: *כזה עם חצאית DDDD:* ריאן : מוביל קמפיין למשחת שיניים / בעל חברת היגיינה לפה XD *שיניים לבנות 0.O* זאק: ביום היי טקיסט , בלילה סופרמן P: *בגלל השרירים ... XDDDDD * תגידו לי מה דעתכם D:

StayAwake

New member
המילון מושגים זה גאוני!

אממ אממ... מה יש לנו עד עכשיו? מילון מושגים, סיפור, תמונות, מכתבים, מה שהצעת

StayAwake

New member
אומייגאד ואיך לא חשבתי על זה קודם...

אתמול כתבתי לאלכס טוויט ושיניתי את המילים של פיינטד פלווארס.. בקיצור... אפשר לקחת כמה שירים ולשנות להם את המילים לגמרי

IamAfreakinGirl

New member
../images/Emo22.gif אם אפשר להיות אחראית ...

פשוט הייתי כל כך באטרף כזה של שמחה שמישו חשב על האלבום ואני מממש רוצה לעשות אותו XDD כי אני אוהבת יצירה ושטויות כאלה DD:

StayAwake

New member
מה זה אם אפשר?!

זה לא דיקטטורה פה|סנוב| כל אחד אחראי על מה שהוא רוצהD:

HeelsOverHead

New member
../images/Emo230.gif ../images/Emo45.gif בעד כל הרעיונות

סרטון מפגש ברור שנעשה .. סרטון לאלכס וריאן גם נעשה [ נבקש מאנשים רנדומלים להגיד להם מזל טוב ? XD ] ואלבום כבר אמרתי לך שאני בעד :D ואוי איזה בנות יצרתיות D: זה מהמפגש קומונה הראשון ! D:

StayAwake

New member
אוי זה טוב.. אפשר../images/Emo3.gif

אז צריך להביא מצלמה שוב
כבר תכננתי לבוא עם תיק ממש קטן

StayAwake

New member
ואז תשלחי לי את כל הסרטונים?

או שתערכי לבד כי אין לי מובי מייקר במחשב ואני צריכה את המחשב הנייד של אבא

Adi641

New member
גם אני בעד כל הרעיונות!!!../images/Emo45.gif