ATL to ISRAEL

ספירצ

New member
אומייגאד בנות!

זה יהיה המפגש פורום הראשון שלנו!!! איזו התרגשוווווווות

עשיתי מזמן...

לא נראלי שממש מעבירים את זה ללהקות
אחרת מלא להקות כבר היו באות לארץ...

AdiA12

New member
רעיונות מעולים ../images/Emo45.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

וואי אין לי כוח בשיט להתחיל לעצב משהו... >< טוב טוב אני אנסה עוד כמה דקות
לגבי הסרטונים.. כיוון שיהיו בנות שלא יהיו במפגש (ביניהם כנראה גם אני) לדעתי כדאי שנעשה גם סיינים או שנקליט בעצמנו סרטון קצר ונוסיף לסרטון הגדול.. ותנסו לשכנע אנשים להגיד מזל טוב (גם כאלה שיאמרו בעברית זה מגניב
) וHappy birthday ותכינו שלטים קטנים כאלה ותראו אותם בסרטון וכל מיני כאלה.. ^-^ לגבי פרויקטים של טמבלר.. אין לי ממש מושג על איזה פרויקטים אתם מדברים כי טמבלר מעצבן אותי. וכן תעשו סרטון לATL, זה על הדרך.. ושוב - נוסיף סיינים וסרטונים קצרים
אלבום נשמע ממש ממש מגניב, אבל מי בדיוק תעביר להם את זה ?
לפני איזה חודש פחות או יותר נסעה מעריהצ ישראלית של סימפל פלאן לקנדה להופעה שלהם, הפורום הכין אלבום (ואני ידעתי עליו ב3 ימים האחרונים שהיה אפשר לשלוח דברים לאלבום, ולא היה לי זמן וכל ה3 ימים שכחתי אז בסוף לא הוספתי כלום לאלבום ברוב טמטומי
) והיא הצליחה לראות אותם ונתנה להם את האלבום, ולפני איזה שבוע נראה לי היא שלחה להם טוויט אם הם זוכרים אותה ואם אהבו את האלבום והם ענו לה שהם ממש אהבו את האלבום ושזאת הייתה מתנה מעולה.. בקיצור.. יש מישהי שנוסעת להופעה של ATL בקרוב?

StayAwake

New member
סבבה ../images/Emo13.gif

כן! קראתי על זה בפורום של סימפל פלאן בגלל זה חשבתי על הרעיון הזה. אני בעד שננצל את הקרובים של קבב באנגליה
או שלמישהי יש בכלל קרובים באמריקה והם צעירים מספיק? כי נגיד שלי... זקנים.. אז זה לא יעבוד

AdiA12

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

וואי אני מה זה בבאסה שלא הוספתי משהו לאלבום ההוא.. מאוד רציתי אבל לא היה לי זמן, וגם די שכחתי מזה

AdiA12

New member
תעזרו לי ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אני רוצה לעשות חולצה עם כזה מין תמונה של ATL בשחור לבן, שזה מין ציור כזה אבל זה עצמם.. נו דמאט לא יודעת איך להסביר את זה.. משהו כמו מה שיש על הסיכות של SP: http://bit.ly/b4HHCV משהו כמו העטיפה של PUOSU: http://bit.ly/bz528x משהו כמו מה שיש על החולצה הזאת: http://bit.ly/aV42xA

StayAwake

New member
זה בדיוק מה שרציתי להוסיף לפלייאר ../images/Emo10.gif

אבל לא הצלחתי למצוא את זה
את רוצה לעשות את החולצה הזאת בלי קשר לחולצה שלנו?
כי זה נראה לי רעיון ממש טוב גם לחולצה שלנו

AdiA12

New member
לא הבנתי ../images/Emo2.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

מה זתומרת חולצה בלי קשר לחולצה שלנו? ממ אני התוכונתי להוסיף את התמונה ההיא בשחור לבן למין כיתוב על החולצה שרשום we want ALL TIME LOW in israel בצורה מגניבה כזאת, יש לי משהו מגניב כזה בראש ^^ אבל אני לא מוצאת כזאת תמונה של ATL
וכן תעשי את זה זה ממש ממש יהיה טוב D: אבל רק של הפנים

StayAwake

New member
הכוונה היא שתעשי את החולצה בנפרד../images/Emo6.gif

כאילו.. זאת לא תהיה חולצה של הסטריט טים אלא שלך... או שלא הבנתי נכון?ף-(

AdiA12

New member
חחח לא הבנת נכון ../images/Emo6.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

התכוונתי לעצב מין דבר כזה בתור הזה של הסטריט טים

למעלה