ססססוף שבוע

CheN Y

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo1.gifססססוף שבוע../images/Emo141.gif../images/Emo47.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם:
שיר השבוע לא של THE USED שלכם:
קליפ השבוע:
אלבום השבוע:
עצבון השבוע:
הפתעת השבוע:
תמונת השבוע:

CheN Y

New member
שלילילי ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: Blue & Yellow שיר השבוע לא של THE USED שלכם: שירים של Goo Goo Dolls\LifeHouse קליפ השבוע: -- אלבום השבוע: -- עצבון השבוע: המממ הערבים הפתעת השבוע: קניתי את הנעליים עם המשבצות :O תמונת השבוע: אנייניניני אחרי עריכה

Rose131

New member
נמ../images/Emo29.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם:all that i've got או משו שיר השבוע לא של THE USED שלכם:ממ. לאדעת
קליפ השבוע:לא ראיתי אלבום השבוע:razorblade romance- HIM עצבון השבוע:מלחמה וזה>< הפתעת השבוע: לאדעת תמונת השבוע:סתם הראשונה שראתי

whatascene

New member
../images/Emo12.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: לא יצא לי לשמוע..
שיר השבוע לא של THE USED שלכם: ג'ימי אוכל עולם - סמים בשבילי קליפ השבוע: לא יצא לי לראות.. אלבום השבוע: ג'ימי אוכל עולם - עתידים עצבון השבוע: ממ.. טירונות זה דבר מעייף.. ומסוכן לנקר כשהמ"מ\מ"פ\סמ"פ\בע מדברים... =\ הפתעת השבוע: הטירונות לא כזאת גרועה בינתיים

whatascene

New member
לנקר.. כשאת קרועה מעייפות והעיניים

נעצמות והראש צונח לך.. אז צריך ממש להתאמץ לא להירדם =\ מנהלת מחלקה\מנהלת פלוגה\סגן מנהלת פלוגה

Noa Tsror

New member
ואע

שיר השבוע של THE USED שלכם: Poetic Tragedy שיר השבוע לא של THE USED שלכם: LoveHateHero - Just Breath קליפ השבוע: ממ אין מאוד. אלבום השבוע: The Poison עצבון השבוע: אין ת"א. מלחמה וכזה. הפתעת השבוע: פעמיים בשודדי הקריביים 2.. כאילו דאמ שנה אנלא הולכת לסרט ואז שאני הולכת פעמיים ברצף זה לאותו סרט?.. היה בנז בשניהם. תמונת השבוע: ממ

ThE 70s GiRl

New member
Me

שיר השבוע של THE USED שלכם: listening שיר השבוע לא של THE USED שלכם: broken - Seether ft.Amy Lee קליפ השבוע: -- אלבום השבוע: playing the angel של דפש עצבון השבוע: היום הייתי אמורה לנסוע לת"א ולהישאר המוןהמון זמן אבל כנראה ניסע בראשון :\ הפתעת השבוע: ארררמ אינלימושג :X תמונת השבוע: אני והמצלמה השקסע שלי.

nesta girl

New member
שליי

שיר השבוע של THE USED שלכם: 801 underground שיר השבוע לא של THE USED שלכם: the kill- 30stm קליפ השבוע: אין אלבום השבוע: face down-the red jumpsuit apparatus עצבון השבוע: המלחמה בצפון הפתעת השבוע: אין תמונת השבוע:

Dark Spike

New member
Hello people!

Whatsup? I'm here in Canada, having fun while you suffering from the war that going on there.. I pray that this war will end soon and we will go back to normal. Have a nice day, Alon. BTW I won a HUGE Spongebob doll, big like a little sofa

CheN Y

New member
../images/Emo12.gif

נאמ תהנה אני גם רוצה בובה ענקית של בובספוג

Rose131

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif

אתה בקנדה, אל תשב מול המחשב כמו בטטה, צא לטייל ותנצל את זה;[

GD ROCKS

New member
../images/Emo129.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: שיר השבוע לא של THE USED שלכם: sound_effects_and_overdramatics קליפ השבוע: לא ראיתי השבוע. אלבום השבוע: Yellowcard - Lights And Sounds כנראה בגלל שהוא האלבום היחידי ששמעתי השבוע במלואו. עצבון השבוע: ברררררררררר שקניתי גיטרה חשמלית חדשה ולא הספקתי לנגן חצי שיר וכבר קרעתי מיתר =/. הפתעת השבוע: שעבר פאקינג חודש מהחופש?! בחיי הזמן עובר מהר מדיי!!! תמונת השבוע:
תגובה מהירה

GD ROCKS

New member
אופס דילגתי על שאלה.

שיר השבוע של THE USED שלכם: sound_effects_and_overdramatics שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Dream Theater-Erotomania

../images/Emo9.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: Let It Bleed שיר השבוע לא של THE USED שלכם:RHCP-Otherside קליפ השבוע:AFI-Miss Murder אלבום השבוע:RHCP-Californication עצבון השבוע:דחו את עיר הבירה ;;[ הפתעת השבוע:קניתי סופסוף את הואנס שרציתי :) תמונת השבוע: המ

D ReNeGaDe

New member
../images/Emo203.gif D: ../images/Emo3.gif ../images/Emo67.gif ../images/Emo122.gif ../images/Emo77.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: לוידע... אמממ............. all that i'v got |כוכב| שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Snåle Mi Jente - Gåte ! ועוד כל מני של פיונרל D: קליפ השבוע: לא הקליפ האמיתי, אבל קליפ שמישי הכינה ל everything's not lost של קולדפליי, ממש יפה! אלבום השבוע: XXX עצבון השבוע: אמא שלי היא יצור מטריד
הפתעת השבוע: אבא שלי גילה את הסיימלי שלי ולא עשה לי כלום, הוא רק ביקש ממני יפה להוריד את זה והוא אמר שהוא לא יגיד לאמא שלי D: וקניתי 3 סיכות נחמדות...... אההה, ואילן חרש!! וג'יימי חולה בכלבת, וזה מכאיב לעזאזל!!! תמונת השבוע: סתם דף שמילאתי כשהייתי באשקלון מאד משועמם

למעלה