ססססוף שבוע

shutxmexup

New member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: לא שמעתי.. שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Air - afternoon sister. Bring me the Horizon - Who whants flowers when your dead? nobody. Chidios - No Hardcore in the living room. נראה לי ככה קוראים לשיר. וואטאבר. >.> קליפ השבוע:הופעות של bmth או מש'ו. אלבום השבוע:של bmth היחיד, לול. עצבון השבוע:war. לא מפתיע. הפתעת השבוע:מש'ו ביני לבין ידיד שלי. תמונת השבוע:

בנטליקע

New member
MOI

שיר השבוע של THE USED שלכם: לא שמעתי השבוע:p שיר השבוע לא של THE USED שלכם: rufio- don't hate me rufio- in my eyes קליפ השבוע: NO אלבום השבוע: NO עצבון השבוע: NO... חח סתם.. החופש די מבאס השנה =| הפתעת השבוע: שום דבר תמונת השבוע: מפחיד

shutxmexup

New member
הבן אדם ה100 שאומר את זה.

ואני מסכימה עם זה. (שזה חרא חופש)

NUMB2

New member
שלי =]

שיר השבוע של THE USED שלכם: on my own שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Good Charlotte - The Young And The Hopeless קליפ השבוע: Good Charlotte - Predictable אלבום השבוע: Good Charlotte - The Young And The Hopeless עצבון השבוע: הריב המטומטם עם חברות שלי =\ הפתעת השבוע: המלחמה אצלי בעיר =\ תמונת השבוע: ---

MyMystery

New member
ירוחיעךעיכי../images/Emo203.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: its hard to say שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Letters kill-Whatever It Takes Strata-Never There Silverchair- Ana's song Scary Kids Scaring Kids-The Bright Side Of Suffering קליפ השבוע:hhgfy5463w43t57h אלבום השבוע:thgfh5tr7retrt עצבון השבוע: מלחמה :( קטיושות זונות >: אזעקות מעירות אותי בבוקר >: הפתעת השבוע: בע! מה הפתעה! רק להתלונן אני ודעת XDDD תמונת השבוע

למעלה