מסכן.
ג גיגי123 New member 6/1/05 #20 ../images/Emo45.gif גם יעל שם יפה../images/Emo9.gif../images/Emo98.gif הדס מורנו---עלמה?!?!?!?!?!?!? גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
../images/Emo45.gif גם יעל שם יפה../images/Emo9.gif../images/Emo98.gif הדס מורנו---עלמה?!?!?!?!?!?!? גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
ג גיגי123 New member 6/1/05 #30 בסדר...אבללל../images/Emo98.gif להדס מורנו ה מ ו ש ל מ ת קוראים עלמה??????????????????????? זה מזה לא מתאים
בסדר...אבללל../images/Emo98.gif להדס מורנו ה מ ו ש ל מ ת קוראים עלמה??????????????????????? זה מזה לא מתאים
ח חייכנית מקסימה New member 6/1/05 #32 לי זה דווקא נראה שזה די מתלבש עליה יפה, אבל זה עניין של טעם וריח....
ח חייכנית מקסימה New member 6/1/05 #31 ועוד כמה שמות ../images/Emo9.gif (גמאני חולה עליך) לירון ירדן טובי (אישתי הראשונה.... ריספקט!!!) דורין מיכל ליאת דנה לימור קרן שיר ליהי מאיה קורל והרשימה עוד ארוכה... רננה?!?!?!?! למה היא בכלל הסכימה לזה?!?!
ועוד כמה שמות ../images/Emo9.gif (גמאני חולה עליך) לירון ירדן טובי (אישתי הראשונה.... ריספקט!!!) דורין מיכל ליאת דנה לימור קרן שיר ליהי מאיה קורל והרשימה עוד ארוכה... רננה?!?!?!?! למה היא בכלל הסכימה לזה?!?!
T TetiBETTY New member 6/1/05 #36 ../images/Emo104.gif../images/Emo6.gif...כן../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif
B Butterfly of wind New member 6/1/05 #23 אמממ ממתי הפורום הזה קיים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif
B Butterfly of wind New member 7/1/05 #46 למה אפחד לא הזמין אותי../images/Emo35.gif../images/Emo10.gif נעלבתי
ח חן152 New member 6/1/05 #26 בת-אל כנסי!!.../images/Emo26.gif דבר ראשון: מזל טוב על שנבחרת להיות המנהלת של הפורום.. חח תהני!!.. דבר שני: ניסיתי להוסיף תמונות לגלריות ולא הצלחתי... אז אני יכולה לשים לך פה בפורום קבצים ותוסיפי את... אם את רוצה תגידי!!!.. וזהו!!..יום טוב~~
בת-אל כנסי!!.../images/Emo26.gif דבר ראשון: מזל טוב על שנבחרת להיות המנהלת של הפורום.. חח תהני!!.. דבר שני: ניסיתי להוסיף תמונות לגלריות ולא הצלחתי... אז אני יכולה לשים לך פה בפורום קבצים ותוסיפי את... אם את רוצה תגידי!!!.. וזהו!!..יום טוב~~