חוויות מהאולפן

בוקר טוב פורום אקזיטטטטט

כל אלה שבאים היום לאולפנים אתם מתרגשים??????????? גם אני סוף סוף לחזור לשם אחרי תקופה שלא הייתי שם מערוץ 10 בפנים כי אני לא ממש מעריץ ואין לי זמן הרבה ליסוע לת"א ובעיקר לבוא לאולפנים זה חתיכת תקציב רציני,אז לא נדבר על זה תביאו מצלמות אני מתבאס שאני לא מביא כי אין לי חח אבל אני יעשה תמונות עם כל מי שיבקש ממני בכייף

אז תשלחי לי אחרי זה את

התמונות למייל אני לא יכולה להביא מצלמה אני שומעת את הדיסק של שירי איזה מדהים

חזרתי לפני כמה דקות

היה ממש מוזר... הגעתי קצת באיחור ונכנסתי רגע לפני כשכולם כבר היו בפנים וכולם שמה דיברו עם כולם והכירו אחד את השני ורק אני לא הכרתי אף אחד והרגשתי ממש לא שייכת אז כשניגמר השידור וירדנו פשוט הלכתי הביתה ובסוף לא דיברתי בכלל עם אף אחד.

נצל"ש../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

פתחתי קומונה מגניבה שאתם נכנסים אליה אני ישר שולחת לכם מסר אתם שולחים לי את מספר הכרטיס שלכם ואתם נהיים מנהלים.. זאת קומונה שכל מי שרוצה להיות מנהל.. (יש המון ילדים) יכול להיות מנהל.. בקומונה הזאת כולם אבל כולם בצבע כחול! אז הנה הקומונה! מקווה שתהנו שם!
הדס http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=12370&smsMsg=

כי לא הרגשתי שאני רוצה לדבר

כולם היו שם בקבוצות ולפחות לי זה נראה כאילו כבר מכירים מקודם וגם בגלל שבאתי ברגע האחרון אז לא הספקתי לראות לפני מי זה מי שזה גם לא ממש מעודד. נכון בהתחלה מישהי שאלה אם היה מישהו באמת מהפורום? (הייתי מאחוריה) ממש קצת ילדים הצביעו וחשבתי שאני היחידה שהאמינה שכולם שם מהפורום ובעצם כולם שם סתם הביאו חברים. לי בכל השידור בכלל היתה תחושה מוזרה שזה לא שאני לא ממש שם.

HiLi88

New member
בטעות הגבתי לך באשכול חוויות מאולפן

תסתכלי שם

היית באה שואלת מתעניינת

כי חלק מכירים מהעבר של הפורום וחלק נורא ותיקים חבל שלא שאלת והתעניינת מי זה מי ככה היה לנו קל לדעת אולי ראית אותי הייתי עם משקפי שמש שקיבלתי מתנה מאבישי שהוא בכינוי מדונה מן

crazy cottage

New member
שאאאאאאלום ../images/Emo163.gif

וואי איזה יום עמוס היה לי..לא הצלחתי לנשום בכלל! תספר מה היה כשתחזוווווווור

ToXic BoY17

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo41.gifחוויות מהאולפן../images/Emo73.gif../images/Emo106.gif

כל החוויות מהשידור היום תכתבו פה!

למעלה