חוויות מהאולפן

crazy cottage

New member
אני רוצה גם מפגש ../images/Emo10.gif ../images/Emo163.gif

אני רוצה שוב לראות אתכם!!!

כן פשוט מיהרתי בגלל הרכבת

מצטער פעם הבאה אני מבטיח ללכת ופעם הבאה בעזרת השם פורום אקזיט תפוז מלוכד לא לבוא להתבייש לקבוע פה לחליף מספרי טלפונים רק במסרים זה לפי חוקי הפורום ונשמח להיות בטאץ'

ToXic BoY17

New member
חח נו לא לנטור לי טינה על זה!

אמרתי שאני לא זוכר את השמות של כולם!

הנה החוויות שלי

באמת היו אחלה ילדים מצחיקים כייפים לדבר איתם באמת הכרתי את כולם והיה ממש ממש יפה סהר כמו שאתה רואה למה אני מתכוון למיקי בוגנים זה רק החיקוי ואתה מכיר את זה מקרוב אני נפרדתי מסהר רעות והילי וחברתה במונית היה ממש כייף נחמד שידור אחד הטובים אני אהבתי אותו וגם בעיקר עם אלון מזרחי בחולצת הפועל באר שבע זה מיוחד אמממ באמת הדס מורנו הייתה טובה רצינו להגיד לה שלום חיבוק נשיקה ולא יותר מזה חבל שלא איפשרו לנו וסהר את התמונות עם הדר עוזרי אל תשכח לשים פה ואבישי אחי תודה על המשקפי שמש אתה אחלה בנדאם ובנאדם בפני עצמו אירנה את אחלה אבל את צריכה להבין שיש גבולות עדי שמעתי מדן שאת גרה שם באולפנים אז אני צריך להביא לך קרוואן ובאמת תודה לכל מי שהכרנו שם וחבל שלא אמרו לנו ושאלו מי מפורום אקזיט תפוז ככה היינו מכירים יותר וכמו שסהר אמר אנחנו ממש חברותיים אני מקווה למפגש הבא שיזמינו אותנו במהלך השנה ותודה מיוחדת למפגש הזה שלא היה יוצא לפועל הדס לב המנהלת שלנו באמת תודה רבה אני מקווה לבוא גם בחגים ורק בסיבות טובות ולא בפרידות כמו יעל גולדמן כי זה עזר לי להרגיש אז רע אבל אני אשמח להפרד מאסי שירי ומלי שהם ממש ממש מקסימים ומתוקים ואחלה פוסטר וחוט סלולרי אנשים זזתי לאכול נדבר כבר מואה חולה עליכם אופיר. נ.ב קרן לא ראיתי את עפר מצטער

crazy cottage

New member
חחח לא נורא../images/Emo9.gif../images/Emo163.gif

דיברתי אם אמא שלי והיא אמרה לי שכשאקזיט יחזרו לשדר אני ילך לאולפנים ואני גם ילך לצילומים של המצעד
.

למעלה