חוויות מהאולפן

Madonna Men

New member
חחחחחח

לא לא צריך מתנה ממני ! וכן חחחח עדי ממוקמת כבר באולפנים ! חחחח.... ובקשר להדר זה היה בצחוק היא מהזה חמודה אחרי זה היא הייתה איתנו איזה 10 דקות לבד בחוץ

כן היא לא רצתה ללכת לא היה נעים לה

חחח גם מיכאל ושיר שהם היו למטה מיכאל לא רצה ללכת ובאו שני מאבטיחי סמירה האכזר ופינו אותו חח

adar cahlon

New member
למה גנב../images/Emo35.gif אני עדה לזה שאמרת שיקח

אותם כי "הם עלו לך 2 שקל"

../images/Emo118.gif../images/Emo104.gifקראתי את התגובות של כולם

ועכשיו אני מגיבה
היה לי כיף מאוד לראות את כולכם ובאמת היה לי יום מצחיק ומקסים אתמול
אני כמו שראיתם לא ממש כותבת פה אבל תדעו לכם תמיד שאני תמיד קוראת פה ותמיד אני איהיה חלק מהפורום הזה(הוא חלק ממני לא יודעת מה איתכם
)ואני אבוא(אם אוכל
)לכל מפגש פורום כמו למשל מה שהיה אתמול. היה כיף לחזור לאולפן של אקזיט ולראות שוב מחדש את צוות ההפקה והמנחים ובכלל לראות איך עושים טלויזיה(במיוחד שאני לומדת את זה בביצפר ואבלה באולפנים בשלוש שנים הקרובות)....
תודה לכולכם שבאתם ומקווה שיהיו עוד מפגשים כאלו בקרוב ואני אשתדל לבוא
מג

crazy cottage

New member
מגי ../images/Emo12.gif ../images/Emo163.gif

מגגגגגגגי
וואי הרבה הרבה הרבה זמן לא דיברתי איתך

HiLi88

New member
מגי../images/Emo9.gif

בהצלחה במגמה
נושא מאוד מעניין
עשית בחירה טובה
שמחה שנהנית ... וחסר לך שתעזבי אותנו

sapirr1

New member
רק אני נתקעתי

במדעיםםםםםםםם בלעעעעעעעע
המגמה הכי משעממת שקיימת עם הכי הרבה חרשנים שיש!

היה כייף../images/Emo9.gif../images/Emo90.gif

אין לי כוח לרשום הכל אז תסתפקו במה שעד עכשיו כולם כתבו ואני רק אוסיף בקצרה שהיה ממש כייף ומעניין לראות איך עושים תוכנית טלויזיה בלי שום קשר לאקזיט ספציפית
אה ואני רוצה גם להוסיף שנורא הצטערתי ששירי לא הייתה
אני יודעת שהיא עסוקה והכל אבל אני כבר פעמים הייתי באולפנים ובפעם הקודמת היא הייתה בקפריסין ובפעם הזו היא לא הייתה.... זה נורא מבאס להכין מכתב ולפעמים גם מתנה ואז לחזור איתם הבייתה
בכל אופן אני אשמח אם מישהו יודיע לי אם היא תהיה בימי שלישי בחודש הקרוב כי היא ממש עוד מעט עוזבת ונורא חשוב לי לראות אותה בפעם הראשונה באקזיט וכנראה גם האחרונה אזזז אם כן תודה מראש ואם לא אז אני מבינה למה אבל בכל זאת תודה

HiLi88

New member
חחח חמודה../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif

אני מבינה שממש התרגשת אה
באמת זה מבאס הקטע עם שירי, אני מקווה שייצא לך לראות אותה בקרוב אם לא באולפנים, את יכולה לנסות לראות אותה בהופעות ...
אני שמחה לשמוע שהיה לך כיף

sapirr1

New member
פזו'ש נראה לי ששירי תיהיה

בקניון בת ים מחר חותמת על דיסקים את יכולה לבוא
ושמחה שנהנת מאמי

HiLi88

New member
היא תחתום בעוד קניונים....

תבררי איזה ותנסי ללכת

כן שמעתי שהיא תהיה...../images/Emo90.gif

היא תהיה בכמה קניונים ותחתום על דיסקים יכול להיות שייצא לי להגיע לאחד מהם אבל בעיקרון בדקתי איזה קניונים ואין אחד שהוא ממש קרוב אליי
נקווה לטוב
בכל מקרה תודה לשתיכן (הילי וספיר
) על העידוד

היה כיףףףףף

למרות שלא נכנסתי לאף שידור :( אבל ראיתי את אסי וכלכך התגעגעתי אלוי לא נורא היה כיף לראות את כולםם חחחחח קרן!!!!! ציקי נראה ממש מוזר בלי קסדה חחחח :)

למעלה