ילדונת5

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo58.gif../images/Emo104.gif../images/Emo58.gif

או.קיי אז ככה: לפי מה שהבנתי בספויילרים קודמים זה ש... אשלי בעצם לא לקחה לדיאן את כל הזרעים של ויקטור ולא החליפה לה אותם בזרעים אחרים כמו שחשבתי, היא בעצם חשבה רק על עצמה (דבר שלא מתאים לה)ולקחה קצת לעצמה ואת השאר הפקירה בידיה של המופקרת דיאן. ומי שהצילה את המצב היא הגברת והבלונד מיס פיגי ניקי שלנו שלקחה לדיאן את כל הזרעים והחליפה אותם בזרעים אחרים (שבמקרה יצאו של ג'יק, אבל לא נורא כי במילא הוא לא נעשה צעיר יותר ובמשפחת אבוט צריכים כמה שיותר יורשים קטנים). אז ניקי היקרה, יצאת גדולה !
ואני כבר סלחתי לך על הרומן הקטנטן עם בראדלי הקטן, נקווה שויקטור גם...

אור2221

New member
כן... (S)

היא הצילה את המצב לויקטור, וגם ג'ק די ישמח אחרי שהוא יתאושש מהשוק (הוא מאוד רצה ילד...). יקח לויקטור קצת זמן לראות את זה, אבל הוא יתגבר.

אור2221

New member
דרך אגב - תמונה של התינוק (S)

ניסיתי למצוא תמונות של הפרק האחרון של ויקטור וניקי שיש לי, אבל פתאום קלטתי שאין סיכוי שהחברה שלי שלוקחת בשבילי תמונות היתה שומרת דבר כזה ושולחת לי. אבל מצאתי המון תמונות בעלות ערך ספוילרי :) כמו התינוק של דיאן.

אור2221

New member
(S)

במקור היא תקרא לו כריסטיאן (השם האמיתי של ויקטור) אבל שתגלה שהילד לא של ויקטור - תשנה לקייל.

../images/Emo58.gif

מתיי היא תגלה את הפאדיחה הזאת שהילד שלה הוא לא מויקטור? ובכלל איך ניקי שלנו תגלה על כל העניין של גניבת הזרע?, זה מעניין ביותר...

אור2221

New member
(S)

אחרי שהתינוק יוולד, ניקי תשכנע את ויקטור לדרוש בדיקת אבהות מדיאן, אז הוא ידרוש - אבל הוא יהיה די מדוכא, כי הוא רואה שדיאן לא נסוגה, וממשיכה לטעון בהתלהבות שהילד שלו. ניקי כמובן, מנסה לעודד אותו (בלי לספר לו את האמת), עכשיו כמובן שויקטור מודה לה מאוד על התמיכה, האהבה, הרגישות... (לכן הוא יתפוצץ כשהוא יגלה שהיא ידעה שהתינוק לא שלו כל הזמן, וקצת נתנה לו להתענות כדי לדפוק את דיאן...אני אישית נורא נהנתי, אבל אני גם יכולה לראות את הצד של ויקטור בעניין). ואז דיאן מקבלת את התוצאות, וחוטפת שבץ - ןאז הולכת מכות עם ניקי (אבל ברצינות, היא מנסה להרוג אותה! אשלי - מכל האנשים, מפרידה). לוקח לה הרבה זמן לגלות שהתינוק של ג'ק (ניקי מרגישה רגשות אשמה מאוד חזקים לגבי מה שהיא עשתה, ומבקשת את עזרת ג'ק באיתור האבא האמיתי של התינוק, הם פורצים למעבדה, ומגלים). יש לי קצת תמונות של המכות...

אור2221

New member
מאיפה הן?

הן זהות לחלוטין לאלו שיש אצלי, גם לקוחות מהטלוויזיה הקנדית (GLOBAL), וגם בזמנו לא פירסמתי את שלי בשום מקום, וזה ממש יוצא דופן שSCREEN CAPTURES יוצאות מדויקות מאדם לאדם.

Dawn12

New member
אני לא ממש זוכר

יש לי גם את השלוש שהעלית אבל כולן שמורות אצלי כבר די הרבה זמן, כך שאני לא זוכר מאיזה אתר הן לקוחות.

היי גם לי יש תמונות מהאירוע הגדול!

לא רוצה להישאר מחוץ למסיבה, שלא יעשו לי סלקציה
השור הזועם

למעלה