התמונה של מלודי כילדה ממש מפחידה

מלודי נראית כמו ילדה שמשחקת בסרט אימה סטייל "הצעקה" משנות ה-60 . מבהיל ביותר...

אור2221

New member
כי זה בדיוק מה שהיא עושה!

מארני של היצקוק, 1964, היא משחקת ילדה בת 8 בפלשבק של מארני הצעירה (משחקת את המבוגרת אמא של מלאני גריפית' או משהו כזה) כאשר היא רוצחת את החבר של אמא שלה כשהוא אונס אותה. נחמד, לא? זה הרגע שבו היא קלטה שהוא מת!

אור2221

New member
אה...מארני

ראיתי את כל הסרט (ואני לא אוהבת את היצקוק) רק כדי לראות אותה שלוש שניות בסוף בפלשבק ההוא.

../images/Emo122.gifווווואו, איזה אקשן בצח"מ../images/Emo45.gif

איזה כיף!!! אין יותר כיף למראות 2 נשים הולכות כאסח ואם אלו ניקי ודיאן אז בכלל... מגיע לדיאן איך שניקי דפקה אותה! אני מקווה שניקי גם הכניסה לשלדונת הזאת כמה מכות טובות...
אבל אור, עוד לא הבנתי איך ניקי תגלה על הזרעים במרתף של דיאן?

אור2221

New member
למיטב זכרוני (S)

המעבדה תתקשר לMRS NEWMAN כדי להודיע לה משהו לגבי העברת הזרעונים, אבל תתקשר לחווה, וניקי תענה, ותחבר 1+1 אור.

Dawn12

New member
זה יקרה אצלנו בשבוע הבא

הפרק שבו ניקי משוחחת עם המעבדה ומבינה מה קורה ישודר ביום שלישי, וביום רביעי היא תפרוץ לפנטהאוז של דיאן ותיקח את הזרעונים, לא לפני שהיא ודיאן יתעמתו. בקיצור, לא לפספס!

כל זה נשמע מאוד מוכר...

כשהופ הייתה בהריון רצו להתקשר אליה ממרפאת-הנשים, והגיעו כמובן לניקי בחווה. הם שאלו: "מיסיס ניומן?" וניקי, שהייתה אז בכלל מיסיס אבוט, אמרה: "יס?" וכך גילתה שהופ בהריון. ואני שואלת: הם לא קוראים שם צהובונים, בג'נואה? הם לא עוקבים אחר סדר נשותיו של ויקטור? במיוחד אחרי הראיון של דיאן בטלוויזיה! נו, באמת...

אני מחכה כבר לפרק ש...

שיהיה בשבוע הבא שבו ניקי מגלה שדיאן שמה את ידה הזקנה והמכוערת על הזרעונים. מה שלא ברור לי זה למה ניקי לא לקחה זרע לעצמה? היא הרי כ"כ השתוקקה לילד. כנראה היא לא רצתה ילד שנוצר מגניבה של זרע ועוד כשויקטור רותח עליה. בכל זאת יש לה ערכים...

אור2221

New member
ועצוב שכך (S)

בזמנו ממש שמחתי שהיא לא לקחה את הזרע (בזמנו - יעני לפני 4 שנים שעקבתי אחרי הסיפור כשהוא התגלגל בארצות הברית). אבל בסופו של דבר, דיאן תקבל ילד (מג'ק אמנם, אבל ילד, והיא העבירה את האובססיה מויקטור לג'ק) ואשלי תקבל ילד מויקטור, ובסוף הוא יפסיק לכעוס עליה כי יש לו ילדה ממנה... וניקי? ניקי תאכל אותה, כי זה "לא שווה" שויקטור יזכור שהיא היתה הגונה בעוד שכל האחרות לא היו.

למעלה