ברוכה הבאה^^ סתיו,15 ערד. דאגי הב פאן (:
ע עדן XD New member 4/12/07 #49 ברוכה הבאה ! ../images/Emo24.gif עדן , 12 וחצי , חוור השתלבוות מהירה , פייב דאגי
J just orr New member 5/12/07 #54 היי לירן D: ברוכה הבאה חח וזה שלא ידעת על קיומו של הפורום לא אומר שאת דפוקה אני אור, בת 15, דני השתלבות מהירה!
היי לירן D: ברוכה הבאה חח וזה שלא ידעת על קיומו של הפורום לא אומר שאת דפוקה אני אור, בת 15, דני השתלבות מהירה!
L l i t a l 369 New member 5/12/07 #59 ברוכה ../images/Emo24.gif ליטל 13 חולון פייבים: דני ודאגישש -השתלבות מהירה-
ש ש י ר ו ש 8 1 New member 5/12/07 #62 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני שיר בת 12 ואצלי בדיוק ההפך מימך אצלי דני בהעדפה ראשונה ואחר כך דאגי [עד עכשיו לא הרבה ידעו על זה אבל עכשיו...] חחח לא נורא.. השתלבות מהירה
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני שיר בת 12 ואצלי בדיוק ההפך מימך אצלי דני בהעדפה ראשונה ואחר כך דאגי [עד עכשיו לא הרבה ידעו על זה אבל עכשיו...] חחח לא נורא.. השתלבות מהירה
L Lex 1 New member 5/12/07 #63 ../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif אני אלכס . בת 17 גם =] פייב, טום. שמחה שגילית את הפורום בסופו של דבר השתלבות מהירה ונעימה! הו, וגם לג'יני הנ"ל ^^
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif אני אלכס . בת 17 גם =] פייב, טום. שמחה שגילית את הפורום בסופו של דבר השתלבות מהירה ונעימה! הו, וגם לג'יני הנ"ל ^^
S Simple Girl 182 New member 5/12/07 #65 ../images/Emo83.gif ברוכה הבאה../images/Emo140.gif אני רייבן\אלמוג מהוד השרון בת 16 עוד חודש ו-25 ימים הפייב שלי זה טומי בוי השתלבות מהירה *תמונה אקראית*
../images/Emo83.gif ברוכה הבאה../images/Emo140.gif אני רייבן\אלמוג מהוד השרון בת 16 עוד חודש ו-25 ימים הפייב שלי זה טומי בוי השתלבות מהירה *תמונה אקראית*
L loli kiss New member 5/12/07 #66 ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif אני דנה, בת 15, מרמת השרון [גם חור.. ליד ת"א P:] הפיבס האהובים והממכרים שלי הם דאגיש ודנדן, שקסיםם השתלבות מהירה וזה, תהני פה מותק
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif אני דנה, בת 15, מרמת השרון [גם חור.. ליד ת"א P:] הפיבס האהובים והממכרים שלי הם דאגיש ודנדן, שקסיםם השתלבות מהירה וזה, תהני פה מותק
T tzuf jones New member 5/12/07 #68 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני צוף [ ששם מוזר - אני יודעת ] בת 13 עוד חודשיים ( : נהריה - בצפון S : והפייב שלי הוא דני בוייי ... אז שתהיה לך השתלבות נעימה וכייפית
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני צוף [ ששם מוזר - אני יודעת ] בת 13 עוד חודשיים ( : נהריה - בצפון S : והפייב שלי הוא דני בוייי ... אז שתהיה לך השתלבות נעימה וכייפית
M michalie XD New member 5/12/07 #71 שאלוםםםם ../images/Emo24.gif אני מיכל בת 13 וחצי מיהוד הפייבים שלי זה דני ודאגי ומקווה שתהני פההה
L Little Sapir New member 5/12/07 #72 היי ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif אני ספיר גם בת 17 וגם הפייב שלי הוא דאגי השתלבות מהירה מהנה ותהני!
היי ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif אני ספיר גם בת 17 וגם הפייב שלי הוא דאגי השתלבות מהירה מהנה ותהני!
ס סיוווני XD New member 5/12/07 #73 היי לירן ^^ נחמד נחמד - עוד חדשה! אני סיון, בת 16 משוהם - חור במרכז הפייב שליה וא דניייי השתלבות מהירה
היי לירן ^^ נחמד נחמד - עוד חדשה! אני סיון, בת 16 משוהם - חור במרכז הפייב שליה וא דניייי השתלבות מהירה
M michalie XD New member 5/12/07 #75 למי שלא אמרתיי ברוכהה הבאה אזז... ששאלוםםםםםםםם ברוכה הבאההה אני מיכל בת 13 ו-8 חודשים מיהוד הפייבים שלי דני ודאגי השתלבותת מהנהההההההה
למי שלא אמרתיי ברוכהה הבאה אזז... ששאלוםםםםםםםם ברוכה הבאההה אני מיכל בת 13 ו-8 חודשים מיהוד הפייבים שלי דני ודאגי השתלבותת מהנהההההההה
ש ש י ר ו ש 8 1 New member 4/12/07 #32 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ../images/Emo163.gif מה מצב?? חחח אני ממש משועממת.. היי אני שיר בת 12 הפייבוש המתוקוש שלי זה דני בא לך להרחיב על עצמך?? חחח XDD השתלבות מהירה ומגניבה
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ../images/Emo163.gif מה מצב?? חחח אני ממש משועממת.. היי אני שיר בת 12 הפייבוש המתוקוש שלי זה דני בא לך להרחיב על עצמך?? חחח XDD השתלבות מהירה ומגניבה