היום ב-
אנשים

mikmikonet

New member
הורדתי אותו בשביל חברה ../images/Emo6.gif

ושמעתי אותו במקרה כשהגיעה השאלה ההיא
תתחדש על החתימה
יא לא עונה למסרים

Fergie7

New member
נו טוב. ../images/Emo9.gif

האם אי פעם : אכלתה כשלא הייתה רעב? תמיד. זרקתה ביצים על אנשים? יש מצב. XD זרקתה כדוריי נייר על התקרה בשירותים? אני לא עד כדי כך משועממת. הדבקתה מסטיק לשולחן? כן. עשיתה טוטו [או איך שלא קוראים לזה]? לא. הלכתה מכות? יש מצב ביסודי. XD חטפתה מכות? החטפתי יותר נכון. אכלתה תולעת? ברור כל יום לארוחת בוקר. קיללת מורה? לא מול הפנים. השתכרתה? עדיין לא. XD עברת על החוק? יש מצב? חצית את הכביש באור אדום? כן. נדרסת? חס וחלילה. עשית צניחה חופשית? לא. חירפלצתה [ראיתי אתמול "ואז הגיעה פולי"]? אה? נשבעתה ולא קיימתה? יש מצב. לכחתה יותר מידי מנות סמים? טחח אצלי זה טבעי. לכחתה יותר מידי שאיפות מהדבר הזה של האסטמה? אין לי אסטמה. :S הברזתה? דעעע. תפסו אותך מבריז? כן. XD לא הבאתה מכנס ספורט לשיעור ספורט? ברור. הובכת בפומבי? לא חושבת. אם היו נותנים לך לבחור.באיזה חודש היית בוחר להיוולד? יוני. טוב לי. XD -אם היו נותנים לך להחליף את השם שלך..איזה שם היית בוחר? קייט. -אם יכולת להחליף כתובת.איפה היית רוצה לגור? טוב לי XD -אם יכולת להחליף פלאפון.לאיזה פלאפון היית מחליף? נוקיה 6111
-אם היית יכול להחליף את המשפחה שלך.היית מחליף אותה? לא.-במידה וכן,תאר איך היא הייתה נראית. -היית מחליף את הבית ספר שלך? לא. -היית מחליף את צבע השיער שלך? כן!!! -אם כן,לאיזה צבע? בלונד.
-היית רוצה להתחלף עם מישהוא בחיים שלו? כן. -אם כן,אז עם מי? פריס הילטון. -כשהיית קטן (אלא אם כן זה עכשיו) היית עושה "החלפות" ? אה? -מה היית מחליף?(מדבקות,פוגים,בולים וכו'...) יש מצב מדבקות? -היית מחליף את החבר הכי טוב שלך תמורת 100 שקל? לא. -ותמורת 1,000,000? כן. -היית מחליף את פסח תמורת חג המולד? לא. אלא אם כן היה חופש. .-להקה שאת/ה אוהב/ת: MCR
ררר... -מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? אווו מזמן. .-איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? שיני טוי גאנז. .- סנפלינג: מה איתו? -מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? צלילה נחשב? היה מושלם. -הצבע השולט בארון שלך: צבעוני. למרות שיש מצב כתום XD -מי האשה הכי יפה בעולם ? פריס הילטון XD .- מי הגבר הכי יפה בעולם ? דני\דאגי. .- שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? ל'דעת.

למעלה